ama senin familyanda normalse bu tür davranışlar o zaman eyvallah. seni de böyle kabul ederiz.
mal hıyar öküz yazılacak bir harekette bulunmadım diyip bu kelimeleri kullanmak da nasıl bir zeka seviyesi gerektirir maksimum düzeyde muhtemelen onu da aslan67 bilir
130 Ocak 2008 15:21
ritrit
geyiğim tükendi lan :D
130 Ocak 2008 15:21
tömbeki
he sen beni yeterince tanıyosun yani...
aslan67 demis ki:
ben de klavye beyliğine dayanamam
öyle biri olmadığımı bilen bilir,yeterince tanımadan insanlar hakkında yorumda bulunmasaydın beni daha iyi tanıyabilirdin:D
30 Ocak 2008 15:22
uaxoy
yürü aslan arkandayız
130 Ocak 2008 15:22
dogujan
ben de birşey oldu sanmıştım
130 Ocak 2008 15:22
daisy=) **solminör**
reinforced nirdeeeeeeeeeeeeee
130 Ocak 2008 15:24
aslan67
lafı nerenden anlıyorsun bilmiyorum:D
bir dakka şimdi tane tane anlatayım hatta cümle içinde de kullanayım senin için:D
mal,hıyar,öküz yazılacak bir harekette bulunmadım:D
cümle 1 bu:D
mal,hıyar,öküz kelimelerini içeren bir yazı yazdım:D
cümle 2 bu:D
ve şimdi sen bundan şunu mu anladın?
bu kelimelere maruz kalmayan bir adam bu kelimeleri nasıl kullanır?:D
arkadaş seninle tartışılmıyor da valla:D
kapasite meselesi biraz da tabii..karşımda yazdıklarımı anlamayan biri olunca ben kendimi garip hissederim biraz:D
tömbeki demis ki:
ama senin familyanda normalse bu tür davranışlar o zaman eyvallah. seni de böyle kabul ederiz.
mal hıyar öküz yazılacak bir harekette bulunmadım diyip bu kelimeleri kullanmak da nasıl bir zeka seviyesi gerektirir maksimum düzeyde muhtemelen onu da aslan67 bilir
130 Ocak 2008 15:25
üstteki
bütün sağ duyulu arkadaşları sakin olmaya davet ediyorum, sol duyulu arkadaşlar da sakin olsunlar :)
330 Ocak 2008 15:26
aslan67
he sen beni yeterince tanıyosun yani...
hah işte demek istediğim de bu..ben seni tanımadan hakkında atıp tutmamışım değil mi?misal önceki sayfalardaki mesajlarına bakabilirsin:)
başka sorum yok sanık sizindir..
130 Ocak 2008 15:27
nih@n
yav bi gün kantinden uzak kaldık neler olmuş neler :))
neyse ne önemli olan ömerin tekrar burda olması hoş gelmişen ömercim :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17524
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.