ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara
forum
Aşk bomboş bir park!!!
kargo park ask
Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
Mutlaka hepimizin bir aşkı olmuştur… peki hangimiz onsuz olamadık? O olmadan yaşayamadık? Tabi ki hiçbirimiz… böyle saçma bir şeye kim inanır ki? (iğrenç insanlar topluluğunun Kadir İNANIR dediğini duyar gibiyim:)) neyse neyse cıvıtmayalım konuyu.

Bir çok arkadaşımdan duymuşumdur bu sözleri o kadar saçma gelirdi ki bana güler geçerdim.

Ama gerçekten öyle hissediliyormuş bir anda saçmalığın içinde buldum kendimi. Tamam aşk çok güzel bir duygu hayatımın şuana kadar ki en güzel anlarını onunla yaşadım ama sonuç ne şuanda… kocaman bir “0”… ilişki bittiğinde insanın elinde kalanlar; yalnızlık,harcanan aylar yada yıllar, acı ve bir çift ıslak göz.

Kendinizi kandırmayın olaya o dört duvarın içinden bakmayın dışına çıkın öyle bir bakın.

Çok farklı şeyler göreceksiniz.

Aşk bile gerçekçi yaşanmalıdır. Ay ay ay ölüyorum aşkımdan ben onsuz yapamam demeyin. Ayrılığın üzerinden 3 ay geçmeden başkasına aynı sözleri kullanacaksınız. Boşuna nefesinizi tüketmeyin. Giden gitsin size her yol Paris olsun:D

eklemeyı burayada yapayım yannıs anlasılma olmasın
neyse aslında ben bunu herkes okusun kendine cıkarımlar yapsın dıe yazmıstım...

lafın kısası eğer arkasından üzüldüğün kişi seni umursamıyorsa sevin...
konudan ilişkiler saçmadır dıe cıkarımlar yapılmış olabilir ama kesınlıkle ole bi amaçla yazılmamıştır. bu yazıyı yazdıktan sora yazıyı yazmama sebep olan kişiyle devam ettim. ve yine salak yavuz oldum. ben onsuz olamam dedim:D
ama eger o gun bu ılıskı bıtseydi. uzulmıyıp sevinecektım...
 4   ~ 206 gün   mesajın adresini al  

smile!!!
smile!!!
öle olmuyo malesef..
~ 206 gün   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
her aşk bitermiş demişler

çok fazla sevmemek gerekmiş :)

smile!!!
smile!!!
bitmeyen aşklar da var ama insana duyulmayan mesela benim çikolataya olan aşkm gibi :D

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
arif sen konuşma abi ruyalarıma girion zati...

ama haksızda deılsın bea...

küb ayrıca ins. olmaya başlar yoksa çok acılar çekebilirsin...
bknz: yaşayan bilir

su..
su..
yazı güzel uygulama zor :)
 1   ~ 206 gün   mesajın adresini al  

pamuk frnz
pamuk frnz
alışıcaksın diyolar...
geçicekmiş zamanla...
bekliyorum işte...

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
veeee... bunu yazdıgım bi arkadasımdan gelen cevap...

bak ben deli gibi seviyorum ve ağladıgım şey yanımda olmaması degil bana nasıl o kadar yalan söyleyebildi o yalancı biri olamaz nasıl oldu da herşey bir anda degişti...ağladığım şeyler bu..
geceleri onsuz nefes alamıyorum kalbim agrıdı dün gece boyunca ölümü düşündüm ölsem ne olur diye..
hatalarım var ona yaptıgım hemde çok ama akıllandım o bunu görmezden geldi çünkü onunda hataları vardı.güvensizlik sardı 4 yanımızı bu salak dünyada....pis insanlar rahat vermedi ne ona ne de bana..ayrılalı 4 gün oldu ama ben ona ihanet edemedim hala berabermişiz gibi.o solugu unutmak adına başka birinin yanında aldı mı bilmem ama ben istesemde yapamadım.............
güzel kızım fena degili hep bunu söylerler kalabalık eglence ortamında bile ondan daha yakışıklı biri gözümün içine içine baktı diye ağladım sadece bırak hoşlanmayı....benim gözlerim mühürlü dedim içimden ağladım....
hemde ondan çok daha yakışıklıydı ama gözleri onun gözlerinin aynısı degildi..
ve o bana 'sensiz yaşayamam , biz evlenelim''diyordu daha 2 hafta önce..........
şimdi yazdıgım mesaja cevap dahi vermedi ben kime nasıl inanayım artık....
ben bu kızgınlıkla dünyayı yakmak istiyorum sadece...
ve ben ona hiç ihanet etmedim ettim sandı hep yalan söyledim sandı güvenmedi ben ona bana yaptıgı bu haksızlıktan sonra hala son 3 gün veriyorum sessizlik sürerse içimdeki aşkı tam alnından vurmak için.............................................
 3   ~ 206 gün   mesajın adresini al  

üstteki
üstteki
canavarın olurum :)

smile!!!
smile!!!
eet ata demireri izlerken bile ağlayabiliyosun budurumlarda..

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
nazan öncel aşıklar parkı geldi aklıma =))

smile!!!
smile!!!
acı hayat soundtrack.hakan taşıyandan ah gülümm beyaz gülümmmmmmmm yokluğundan gayrii bana neeetsin ölümmmmmm sana gelmediğim gün öldüğümm gündür gülümm:D:D:D:D

pamuk frnz
pamuk frnz
hmmmm
insanlar evet çok güzel saklıyolar kendilerini
ben de düşünmezdm böyle insanlarla karşılaşcaımı ama oluyomuş
2 günde her şey tamamıyla değişebiliyomuş
insan karşısındakini tanıyamıyabiliyomuş
insana iyi ders oluyo olsun...yavaş yavaş bişeylere şaşırmamayı öğreniyo insan...

kunteper canavarı demis ki:

veeee... bunu yazdıgım bi arkadasımdan gelen cevap...

bak ben deli gibi seviyorum ve ağladıgım şey yanımda olmaması degil bana nasıl o kadar yalan söyleyebildi o yalancı biri olamaz nasıl oldu da herşey bir anda degişti...ağladığım şeyler bu..
geceleri onsuz nefes alamıyorum kalbim agrıdı dün gece boyunca ölümü düşündüm ölsem ne olur diye..
hatalarım var ona yaptıgım hemde çok ama akıllandım o bunu görmezden geldi çünkü onunda hataları vardı.güvensizlik sardı 4 yanımızı bu salak dünyada....pis insanlar rahat vermedi ne ona ne de bana..ayrılalı 4 gün oldu ama ben ona ihanet edemedim hala berabermişiz gibi.o solugu unutmak adına başka birinin yanında aldı mı bilmem ama ben istesemde yapamadım.............
güzel kızım fena degili hep bunu söylerler kalabalık eglence ortamında bile ondan daha yakışıklı biri gözümün içine içine baktı diye ağladım sadece bırak hoşlanmayı....benim gözlerim mühürlü dedim içimden ağladım....
hemde ondan çok daha yakışıklıydı ama gözleri onun gözlerinin aynısı degildi..
ve o bana 'sensiz yaşayamam , biz evlenelim''diyordu daha 2 hafta önce..........
şimdi yazdıgım mesaja cevap dahi vermedi ben kime nasıl inanayım artık....
ben bu kızgınlıkla dünyayı yakmak istiyorum sadece...
ve ben ona hiç ihanet etmedim ettim sandı hep yalan söyledim sandı güvenmedi ben ona bana yaptıgı bu haksızlıktan sonra hala son 3 gün veriyorum sessizlik sürerse içimdeki aşkı tam alnından vurmak için.............................................

glikoz'last hope'
glikoz'last hope'
Aşıklar Parkı
Aşıklar parkına gittim
Seni aradı gözlerim
Yağmurlarda yürüdüm
Islandı yine gözlerim
Bekledim çay bahçesinde
Bekledim öylesine
Gene akşamlar oldu
Gene boynum büküldü
Hiç farkın yok ötekilerden
Sen bir mikropsun sen
Dert küpü oldum bene
Of dedim of of dedim
Bak saatine kaç dedim
Cık dedim gelmez dedim
Hadi kızım kalk git evine
Unut dedim (zıbar dedim)
Adını yazdım masaya
Çiçeklerle konuştum
Çay içtim ikimiz için
Yokluğunla boğuştum
bekledim çay bahçesinde
Bekledim öylesine
Çok kırıldım sevgilim
Ben olsaydım gitmezdim

smile!!!
smile!!!
ya böle sölemeyin korkuyorum artık hep böle olursa die..

pamuk frnz
pamuk frnz
korkmak daha iyi boşver
korkmayınca insan kuşku duymuyo hiç bişeyden
gözü kapalı güveniyo
her zmn kötü gidiceğinden korkup alıştırması lazım insanın kendini
benim de öğrenmem gerek bunu...

feykoğlufeyk
feykoğlufeyk
son cümleyi tekrarlamak isterim...

Giden gitsin size her yol Paris olsun:D

kafamagöre
kafamagöre
malesef :D

naiade
naiade
İnsanlar çok aptal. Hepsi değil. O zaman düzeltiyorum, bazı insanlar çok aptal, iki yüzlü, tabir-i caiz ise kevaşe ruhları var.

Yukarıda saydığım özelliklere sahip insanlar aşık olmaz, sizler belki o özelliklere sahip bir insana aşık olursunuz, ama onlar size yani aptal olmayan insanlara aşık olmazlarç Onlar aptallara da aşık olmazlar. Onlar insan sıfatına sahip olan en alt sınıf olduğu için insanın getirilerinden olan bir şeye sahip değillerdir. O da; mantık.

Aşık insan da mantıklıdır. Atıyorum bir insan bundan bir yıl önce birine seni seviyorum derken bugün başka birine seni seviyorum diyor, hatta bir yıl önce başka birisi için yaptığı hareketleri başka birine yapıyor. Kevaşe ruhlu işte. Aşkı da kirletiyor bu insancıklar.

Aşık insan değer kıymet biler, gözleri kör olmaz. Aşık insan aşık oldum ben diye gözlerini kapatıp, aşık olmasını bahane sunup başkalarını kıramaz. Ya aşık insan bir kere duygusallaşır, başka insanlara karşı daha saygılı ve düşünceli olur ama en baştaki güruha girenler, ailesine bile karşı gelirler aşık oldum diye. Suçsuz olup da sen suçlusun deyip herkesi kırır geçirir. Kendi iç huzursuzluğunu aşk gibi yüce bir hissiyata yüklemeye çalışır.

Aşık insan , seven insan aşık olduğu insanı uzun ama pek uzun bir süre unutamaz. Bir insan aşık olduğu insana hemen yaklaşamaz. Ne bileyim atıyorum, ilk buluşmada ya da ikince buluşmada hemen koynuna girmez aşık olduğu insanın. Neden mi? Aşık insan o an için bu şekilde cinselliği düşünmez, hatta korkar, ne bileyim çekinir. Utanır yanlış anlaşılmaktan. ZAten ilk haftadan yani en baştan daha koynuna girenden de hayır gelmez, o onun için normal bişey olmuştur zaten. O insan aşık olduğunu zannettiği insandan ayrıldığında yenisini bulunca yine aynısını yapar. Hatta ayrılmadan da yapar, ne olacak ki? doğal artık onun için.

İşte bu tip insanlar aşık değildir. Bu tip insanlar Yılmaz Erdoğan'ın da dediği gibi olsa olsa bir müddet aşklaşırlar o kadar. Sonra bu kevaşe tiplerden kurtulan insanlar ise aşkı yanlış tanırlar.

Ama iki insan gibi insan aşık olursa, işte o anda 80 yaşında dede ve nine olunya kadar sürer. Ölünceye kadar derler ya, çok doğru.

Şimdi yukarıda saydığım özelliklerde olan insancıklarla takılanlar bir daha düşünsünler ;)
 2   ~ 206 gün   mesajın adresini al  

kibrit kutusu:))
kibrit kutusu:))
aşkı insan yaşamalı ....onun mutluluğunu ve hüznünü tatmalı...

tabiki ölenle ölünmez ama... aşksız da yaşanılmaz

Sayfalar: 1  2  3  4  5  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 20

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008