| |
scoobydoowhereareyou
|
|
|
~ 220 gün
|
|
| |
3daysofpeaceandmusic
|
Nazım Hikmet (Vatan Haini)
Oo
|
|
~ 220 gün
|
|
| |
scoobydoowhereareyou
|
İtiraf ediyorum bende VATAN HAİNİYİM hala
|
|
~ 220 gün
|
|
| |
scoobydoowhereareyou
|
vatan hainliği buysa eğer
|
|
~ 220 gün
|
|
| |
@ytn
|
yok böyle birşey..fazıl say ın piyanosu ve genco erkal ın sesi bir nazım hikmet eseri böyle güzel seslendirilebilir..
|
|
~ 220 gün
|
|
| |
3daysofpeaceandmusic
|
haaa tamm simdi oldu...
bi de ben ufaklıkları izlerken cok bi hislendim falan..neyse kaliteli bi oratoryo
|
|
~ 220 gün
|
|
| |
@ytn
|
katılıyorum .kız çocuğu adlı şiiridir o miniklerin seslendirdiği ve insanın tüylerini diken diken eder dinlerken..
3daysofpeaceandmusic demis ki:
haaa tamm simdi oldu...
bi de ben ufaklıkları izlerken cok bi hislendim falan..neyse kaliteli bi oratoryo
|
|
|
~ 220 gün
|
|
| |
scoobydoowhereareyou
|
elbette kız çocuğu da süper..ama benim vurgu yapmak istediğim nazım hikmetin şiirinin dizeleri de aynı zamanda..
|
|
~ 220 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
ben dıom bu fazıl say o.cocuuu gotu kalktı medya maymunu oldu herıf yaa bıde ulkemızın sanatcısıymıs zıkmısım boyle sanatcıyı :S
|
|
~ 220 gün
|
|
| |
matters.iz
|
Kafana göre küfür o da güzel...eleştirmeyi öğrenemedik gitti hocam...
kafamagöre demis ki:
ben dıom bu fazıl say o.cocuuu gotu kalktı medya maymunu oldu herıf yaa bıde ulkemızın sanatcısıymıs zıkmısım boyle sanatcıyı :S
|
|
|
2 ~ 220 gün
|
|
| |
benjamin_x
|
walla vatan haini olup olmadığı tartışılır,vatan haini olduğunu söyleyemesemde vatan aşkıyla yanıp tutuşan biri olmadığı kesin bence
|
|
1 ~ 220 gün
|
|
| |
benjamin_x
|
NAZIM HİKMET RAN'ın atatürk hakkında yazdığı şiir:
Trabzondan bir motor açılıyor
Sa-hil-de-ka-la-ba-lık!
Motoru taşlıyorlar
Son perdeye başlıyorlar!
Burjuva Kemal'in omuzuna binmiş
Kemal kumandanın kordonuna
Kumandan kahyanın cebine inmiş
Kahya adamlarının donuna
Uluyorlar
Hav... hav... hak... tü
Nazım ı sevenlerin çoğu (belkide hepsi)Nazım ı siyasi düşüncesi gereği severler.Onun alt alta yazdığı satırları bende şiir olarak görmüyorum.yada görmek istemiyorum..lafın kısası adamı sevmiyorum !!başkaları siyasi düşüncesi gereği Nazım ı sevsinler..o kadar önemli ddeeğil benim için..fakat !!Nazım ı vatan sever ilan edenler var.işte sorum burada başlıyor..yok efendim neymiş Türk askeri kore ye gönderilmiş,askerimizin dğeri kaç sentmiş falan filan dedi diye adamı vatan sever ilan edenler var..işte o sevenlerişnie bir kaç sorum var ..
Nazım Hikmet bir asker kaçağı mıdır ??
Nazım Hikmet kurtuluş savaşından kaçmış mıdır ??
Nazım Hikmet 1922 yılında neredeydi ?
Nazım Hikmet 30 Ağustos tarihinde anti emperyalizm ile ilgili kaç satır yazmıştır ? (başkaları savaşırken)
Moskovadan vatan sevmek,aşkların en güzel olsa gerek !!
|
|
2 ~ 220 gün
|
|
| |
daisy=) **delilah**
|
tek kelimeyle mükemmel bir oratoryo...genco erkal,fazıl say ikilisi bu kadar birbirlerini tamamlayabilirlerdi sanırım:)
|
|
~ 220 gün
|
|
| |
buz mavisi-lilith
|
el_amdan_mahrum demis ki:
NAZIM HİKMET RAN'ın atatürk hakkında yazdığı şiir:
Trabzondan bir motor açılıyor
Sa-hil-de-ka-la-ba-lık!
Motoru taşlıyorlar
Son perdeye başlıyorlar!
Burjuva Kemal'in omuzuna binmiş
Kemal kumandanın kordonuna
Kumandan kahyanın cebine inmiş
Kahya adamlarının donuna
Uluyorlar
Hav... hav... hak... tü
Nazım ı sevenlerin çoğu (belkide hepsi)Nazım ı siyasi düşüncesi gereği severler.Onun alt alta yazdığı satırları bende şiir olarak görmüyorum.yada görmek istemiyorum..lafın kısası adamı sevmiyorum !!başkaları siyasi düşüncesi gereği Nazım ı sevsinler..o kadar önemli ddeeğil benim için..fakat !!Nazım ı vatan sever ilan edenler var.işte sorum burada başlıyor..yok efendim neymiş Türk askeri kore ye gönderilmiş,askerimizin dğeri kaç sentmiş falan filan dedi diye adamı vatan sever ilan edenler var..işte o sevenlerişnie bir kaç sorum var ..
Nazım Hikmet bir asker kaçağı mıdır ??
Nazım Hikmet kurtuluş savaşından kaçmış mıdır ??
Nazım Hikmet 1922 yılında neredeydi ?
Nazım Hikmet 30 Ağustos tarihinde anti emperyalizm ile ilgili kaç satır yazmıştır ? (başkaları savaşırken)
Moskovadan vatan sevmek,aşkların en güzel olsa gerek !!
|
sen nazımı sevme arkadas daha hayırlı bu senın için...
|
|
~ 220 gün
|
|
| |
erneestoo
|
yazdığına bakılırsa sevmiyo zaten....
|
|
~ 220 gün