bide dedem hiç hacca gitmediği halde kardeşi onu orda gördüğünü iddia etmişti.
5 Ocak 2006 02:07
filizzz
arkadaşlar artık parapsikoloji üniversitelerde okutuluo we incelenio we buöngörü rüyalarından da bahsediolar benimde babam öle bi rüya görmüştü şok olmuştum çünkü gerçekten ölmeden bi gün önce anlattı rüyasını bize. üstelik başkası anlatsa böle bişiyi inanmam ama babam tamamen mantık insanıdır inanmaz böle şeylere. ee warmı başka böle gariplikler yaşayan
5 Ocak 2006 02:11
moviebiker
ben bi kere cin cağırma deneyimi yaşamıştım.aslında korkarım bu cin muhabbetinden falan ama girmiş oldum bi kere.bilmiyorum ya.o kadar inandırı olduğunu söyleyemem ama.birde astral seyahat denemelerim olmuştu.
5 Ocak 2006 02:14
kaptan
bismillahirrahmanirrahim ben bi abdest alıp geliyom gece gece gerildim bak şimdi arkadaslar yaaaaa, olmadı internet üzerinden bi cemaat oluşturup namaz kılalım sanal manal önemli olan niyet.
5 Ocak 2006 02:14
kaptan
ben korkunca genelde dine sıgınırım da ondan öyle şeettimdi ne kızıyon
5 Ocak 2006 02:17
erdem
metafizik bana tamamen inandırıcı geliyor, hele hele insan beyninin sadece max %10'unu kullandığımızı düşündükçe... ama bu hayaletler falan, hiç görmediğimden belki çok inandırıcı gelmiyor. işin diğer boyutuda ,bunca insan konuştuğuna göre tamamen yalan olamaz dimi?
5 Ocak 2006 04:45
willow is blessed
Peki neden korkuyoruz? Evet tamam bilmiyoruz nasıl varlıklar bunlar, ama herhalde öyle adam öldürüyor falan da değiller, yoksa öldürüyolar mı. Oy oy.
5 Ocak 2006 19:30
zz
oba ben de dumur oldum sahsen :|
5 Ocak 2006 19:41
zz
nası basit ? herkes görebilir mi ? özel bi yetenek fln mı lazımdır nedir olayın sekli ?
5 Ocak 2006 19:43
zz
höönkk :| hadi ya ... bumudr yani yıllardır milletin UFO cılgınlıgı ... yazık millet de ' i want to believe ' lerle yasıo ..
ama su görunmeyen cinlerden ben de yasıomusum :/
5 Ocak 2006 19:52
filizzz
ya arkadaşlar bence olaylar bukadar basit deil bende inanırım we müslümanım ama bence kuranın mucizesinin edebiyat alanında en iyi kitap olduuğu we kurandan sonra birdaha yarışmaların yapılmadığını unutmamak lzm. zaten buyüzdendir ya kuranın her çağa hitap edebilecek nitelikte yazılmış olması yani yazılanlar mecaz anlamlıdır we bizim bilgi sewiyemiz arttıkça daha ii anlamaya başlarız. yani kuranda cin die bahsedilen şeyler aslında başka birşeyde olabilir daha derin düşünmek gerektiğine inanıorum
13 Ocak 2006 16:03
preludex
Arkadaşlar, parapsikoloji öyle konuşulduğu üzere basit algılanabilecek ve açıklanabilecek birşey değildir. Aslında metafizik dediğimiz olguda fizik ötesi bir durum yoktur, fakat insanevladının çok kolay ulaşamadığı oldu olduğundan bu tür olaylar fizik ötesi olarak adlandırılmıştır. Parapsikoloji de aslında tamamen fiziksel ve insana göre fizik ötesi olan olgularla gerçekleştirilen olayları inceleyen kavramdır.
Aslında çok eskilere dayanan ve tarih boyunca insanları etkileyen birçok olay, çok yakın bir tarihte incelenmeye başlanmıştır. 1930'lu yıllarda incelenmeye başlanmış ve günümüze kadar birçok şey ortaya atılmıştır. Burada psi yetenekleri ile birlikte, maddesel çevrimlere kadar bir sürü şey mümkündür. Yani tamamen mânâ boyutu ve bu boyutla maddesel boyutun birleştirilmesi mümkündür. Bazılarımızı 6. his olarak nitelendirdiği olgudan tutun, geçmiş, şimdi ve gelecekle ilgili öngörüler, rüya takibi, yönlendirilmesi ve rüya ile tayin gibi pek çok olgu vardır. Madde boyutuna geçişte ise tamamen konsantrasyon sözkonusudur. Konsantrasyonunu güçlendirerek beynini geliştirmiş ve bu gelişim ile maddelere hakimiyeti sağlamış insanlar mevcuttur. Hem astral boyutta olsun hem de reel boyutta, maddelere hüküm sağlanmıştır. Bazılarına göre "Peygamberlerin sahip oldukları esrarengiz güçler" bu olguya dayandırılmaktadır ki zaten din de buna karşı çıkmamaktadır. Kutsal kitaplara göre dünyaya gelmiş varlıklardan beynini en yüksek seviyede kullanabilenler peygamberlerdir. Bununla birlikte de beyin gücü birinci sebep sayılarak din ile parapsikoloji zaman zaman birlikte düşünülmeye başlanmıştır.
Benim ilgimi sorarsanız, küçük yaşlardaki maddeleri hareket ettirebilme isteği ile uğraşlarım başlamıştır. Daha sonra araştırmalarım sonucu bunun çok ileri bir nokta olduğunu öğrendiğimden ilgi alanım değişmiş ve "beden ve ruh" dinlencesi adı altında "rüya" boyutu ile ilgilenmeye başladım ve şu anda anlatamayacağım kadar derinlere indim denebilir. Tabii her Türk insanı gibi yoğunluk vb. sebeplerden ilgim son zamanlarda çok azaldı; ama en yakın zamanda kendime daha çok vakit ayırıp astral boyutta çalışmalara başlamak istiyorum.
(bu arada küçükken, kısa bir süre için, ağır metal malzemeyi hareket ettirebilmişliğim de vardır; ama tamamen anlık bir şans diyebiliriz.)
Bilgi sahibi kişilerle konuşmak, tanışmak isterim. en azından deneyimlerini dinlemek zevkli olur. İlgilenen arkadaşlarla da deneyimlerimi paylaşırım. Bu arada hatırlamışken, bilinçsiz olarak yapmış olduğum ve sonradan doğruluğundan emin olduğum 2 astral seyahatim var.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1751
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.