ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  konu dışı  Parapsikoloji

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

filizzz
filizzz
parapsikolojiye, ruhların warlığına nekadar inanıosunuz yaşandığı iddia edilen olağan dışı olaylar in cin hikayeleri buyrun bakalım :)
~ 977 gün   mesajın adresini al  

zz
zz
inanıorum da diemiorum inanmıorm die de karsı cıkamıorum ... hadi varsa tırsıorum ozaman da :P bilmiorum ...
 1   ~ 977 gün   mesajın adresini al  

filizzz
filizzz
walla ben de acaip tırsıorum ama acaip ilgimide çekio işte korkunç olanın cazipliği :) ama şu son zamanlarda yapılan araştırmalar baya ilginç dorusu ruhların seslerinin kaydedildiğini söyleyen bilim adamları war we savlarını bilimsel gerçeklere dayandırıyolar hatta bu yaz bi film wardı "white noises" ondada bahsediliodu bu olay

zz
zz
ortaokulda yapmıstık arklarla..böle tırstıgımı hatırlamıormm
mesela isimlerimizi soruorzzzz zııırtttt die bi o harfe bi bu harfe nası gidio fincan aglıcam korkudan :P ama sonra farkettim ki bu acaip bi enerji olayı o an hepimiz öel konsantre oluorz ki oraya ve isimler sorulunca dogal olarak bilinc altımızda biliorz ve söluroz hepsini bu da o fincanın hareket etmesine sebep oluo... sonuc olarak cagırdık sanıuoruzz ama bilmiorum geldi mi gelmedi mi..

gene tırstıran bi konu ... koca evren tek varlık biz miyiz ? bu da ayrı bi soru

moviebiker
moviebiker
ikizlerin parapsikolojik olaylara yatkın olduğu söyleniyo.bizimde var ikizimle parapsikolojik hadiselerimiz :P

zz
zz
daha acıklanamayan bilinmeyenler olduu için hayat hala cezbedici :) harbi hersey bilinseydi bi anlamı acıklaması olurdu nekadar zevkli olabilirdi yasamak ?? dogru bi noktaya bastın ademcim belirtmek istedim ...
benim de cok ilgimi cekio ama aklıma gelip dusunmeye baslayınca kendmi dua ederken buluromm amann amann diee .. heheeh :P korkuorm yahu napiim

zz
zz
insanlar dunyaya geldikleri gunden beri anlayamadıı seylerden korkmuslardır... cvp bulana kadar tanrısallastırmıss inanmıslardır ... cvbı olmayanlar hala sır olarak durmakta .. ister inan ister inanma ama böle bi enerji bizden baska bi enerji olmalı ya basa turlu dönmes bu dunya :)

kaptan
kaptan
zaten en güzeli 0-6 yaş çocuk olcan, korku yok, inanç yok, dert yok tasa yok oteller beleş uçaklar beleş kimseye bi agırlıgın yok, zırlayınca istedigin yapılıyo... :D

zz
zz
abi diolar ya cocuklar dier yetişkenlerin göremediklerini hissedemediklerini göruru hisseder die.. e ben de cocuk oldum ..görmusuyumdur acep doga ustu bi varlık fln :/ belki de görduk haberimiz yok :|

kaptan
kaptan
bunun gercekciligi olamaz ama bence çünkü karşındaki bi çocuk sonuçta, görmesede gördüm ve hissetmesede hissettim der hayal gücüne kuvvet :D

moviebiker
moviebiker
ya ilginçtir ananem dedemin ölüceğini öldüğünün gecesi rüyasında görmüş.

kaptan
kaptan
şahsen benim ablam beni korkutmaktan haz alan bi insandı, ablamın küçüklük fotograflarını görsem yetiyo bana cini şeytanı aratmazdı hiç sagolsun.

moviebiker
moviebiker
bide dedem hiç hacca gitmediği halde kardeşi onu orda gördüğünü iddia etmişti.

filizzz
filizzz
arkadaşlar artık parapsikoloji üniversitelerde okutuluo we incelenio we buöngörü rüyalarından da bahsediolar benimde babam öle bi rüya görmüştü şok olmuştum çünkü gerçekten ölmeden bi gün önce anlattı rüyasını bize. üstelik başkası anlatsa böle bişiyi inanmam ama babam tamamen mantık insanıdır inanmaz böle şeylere. ee warmı başka böle gariplikler yaşayan

moviebiker
moviebiker
ben bi kere cin cağırma deneyimi yaşamıştım.aslında korkarım bu cin muhabbetinden falan ama girmiş oldum bi kere.bilmiyorum ya.o kadar inandırı olduğunu söyleyemem ama.birde astral seyahat denemelerim olmuştu.

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008