benim eski laptopu açabilirsem high score ları kapıştırırız :P
29 Ocak 2008 16:02
üstteki
bu arada şu diz çökmüş dev sahnesi için bir arkadaşım şöyle bir yorumda bulundu :
良;太;郎; Ryoutarou... Innocent Sorrow::
vaaay
namaz
kılıyo adam
29 Ocak 2008 16:05
üstteki
manzaramız da olsun :)
29 Ocak 2008 17:20
üstteki
resmi önce web e yüklüyoruz, benwww.photobucket.com u kullanıyorum, ordan direct link kısmındaki linki buraya kopyalıyıp,linki seçtikten sonra alttan resim i tıklıyoruz
kafamagöre demis ki:
resım nasıl eklıoduy yahuu :D
29 Ocak 2008 17:21
üstteki
liderlerini ölünce efendi efendi duruyo orc lar :)
29 Ocak 2008 18:18
üstteki
orclar olur da undead ler olmaz mıı :)
29 Ocak 2008 18:35
souvereign jr.
solitary man
reina yı villareal istiyor:) ama vermiyorum egemen:D
xabi alonso yu real e verdim ama... mascheranoyu aldım.. 11 milyon pound kar yaptım :p :)) başım göğe erdi mi? tabii ki hayır:D
bence de verme reina'yı o kadar iyi kaleciyi bulamazsın ama tavsiyem şudur ki:
sözleşmesi biten kalecileri al 1-2 seneliğine oynat mesela van der sar , mondragon , cordoba (2005 yılındaki oyun için söylüyorum)...
ben kaç kere öyle yaptım çünkü hem o takımlar o kalitede kaleci bulmakta güçlük çekiyor.
hem de sen kaleci mevkiinden bi oyuncunu satarak para kazanıyon ve free transferden aldığın oyuncuya para ödemiyon ;)
bu arada mehmet arif senin oynadığın oyun da güzele benziyo.
ama ben hiç yapamam bu tip oyunları oynamayı çok karışık geliyor strateji oyunları...
ya futbol ya basketbol yada minik oyunları oynuyorum. :)
strateji oyunlarını oynamak büyük başarı bence.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17509
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!