ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Seninle yaşlanmak istiyorum. Seneler geçsin, sen beni bil, ben seni bileyım istiyorum. Benim olduğu kadar dostlarının, dostlarının olduğu kadar benim ol istiyorum. Nice sıkıntı ve zorluk yaşayıp anlatalım.
Yaşayalım kı, öğrenelim hayatı ve destek çıkmayı. Birbirimizin omuzlarında ağlamalıyız. Sen çok dertlenip, içip, arkadaşlarınla eve gelmelisin. Paylaşmalı ve beraber sıkılmalıyız. Öyle ki, yalnız sıkılmak sıkmalı bizi.
Yaşayalım ki, paramız olunca sevinelim. Güzel günlerimizi, evimizde, bır şişe şarap ve pijamalarımızla kutlamalıyız. Ya da bazen dostlarla ucuz biralar içerek... Böylece yaşamalıyız işte.
Sonra çocuğumuz olmalı, düşünsene, senin ve benim olan bir canlı. Geceleri ağladıkça sırayla susturmalıyız. Sen arada mızıkçılık yapmalısın. Ve ben söylenerek sıranı almalıyım. Yorgun olduğum için yemek yapmamalıyım, söylenerek yumurta kırmalısın. Hava soğukken birbirimize sıkıca sarılıp yatmalıyız.
Zaman su gibi akıp giderken, herşey yaşanmış bir hayatımız olmalı. Herşeye rağmen hiç bıkmamalıyız birbirimizden. Mutlu da olsa, kötü de olsa, yaşadığımız günler bizim günlerimiz olmalı. Saçlara düşünce aklar ya da gidince aklar, çocukları güvence altına alıp gitmeli bu şehırden.
Kavgasız, her sabah gürültüyle uyanılmayan, sessiz bir yere gitmeliyiz. Geceleri balkonda denizi seyredip, sandalyelerimizde sallanmalıyız. Eve gelip, benden kahve istemelisin. Çocuklar gelmeli zıyaretimize, geçmışteki hareketli günlerimizi anımsamalıyız...
Öyle sevmelisin ki beni, bu yazdıklarım korkutmamalı seni. Tebessümler açtırmalı yüzünde. Bir gün bu hayatı bırakıp giderken, sadece mutluluk olmalı yüzümüzde, birbirimizi sevmenin gururu olmalı \herşeyde\.
Can Yücel
(3) 28 Ocak 2008 16:31
pamuk frnz
...
her zaman içten söylenmiyomuş bu söz... :(:(
28 Ocak 2008 16:35
red apple
:(( aradığım adam kapsama alanı dısında...
tekrar deneyemem tatile gidicem :PP
şaka bir yana.......çok özel bir sevgi bu.
28 Ocak 2008 16:35
adrenalinn
tek istediğim şey bu yaşlan benimle hayatımın anlamı:(
28 Ocak 2008 16:38
kucuk bir kiz cocugu
yaşamak hüner değil seninle ölmek istiyorum.. Ayna grubunun özlü sözüdür..! =)
(1) 28 Ocak 2008 16:40
the_ruach
böyle birni bulursam değil onunla yaşlanmak onunla ölürüm
28 Ocak 2008 16:41
su..
o halimize kadar her anına şahit olup bir ömür seninle nefes almak istiyoru..
istiyorum sen ve benden olan iki tane çocugumuzun olmasını bir kız bir erkek olsun biri bana digeri sana benzesin torunlarımıza bakıp gençligimizi anımsamayı istiyorum seninle..
ömrümün son anına kadar sana nefesim demek istiyorum..
bu aşkın engellerini aşıp gençligimi adadığım güzelliğimi yaşattığım bir SEN oL istiyorum..
hayallerimizi gerçekleştirmeyi sıkıntılı günlerinde ellerini bırakmayan tek kişi olacaksa o beN olmak istiyorum , senden başka kimseler dokunmasın ve ben öylece senin olayım bu canı yalnızca senin kollarında gözlerinin içine bakarak vereyim sahibine ..
ben bunu şu hayatta bir senden istiyorum..
alıntıdır : ms baLböceğinden
28 Ocak 2008 16:41
anisakis
sıradan bir şeymiş gibi görünen ama çok büyük bir olay bence.. üstadın ellerine sağlık
28 Ocak 2008 16:45
red apple
su an günlük yasayan biriyim...hayatımı sevgiyle taclandırdıgım da kendimi şanslı sayacağım.
28 Ocak 2008 16:49
bart-
noluyor yahu nedir bu duygu yoğunlaşması.
28 Ocak 2008 16:51
kibrit kutusu:))
resim zaten herşeyi anlatıyor eline sağlık ....
28 Ocak 2008 16:51
red apple
bartduygularını aldırdınmı çocuğum :D ????????
28 Ocak 2008 16:53
şpidişpidigezenkurba
afiet olsun ;)
kibrit kutusu:)) demis ki:
resim zaten herşeyi anlatıyor eline sağlık ....
28 Ocak 2008 16:53
kibrit kutusu:))
madem sevgi aşk konumuz biraz konuya farklı yaklaşım gelsin :))
(2) 28 Ocak 2008 16:54
red apple
ooo kim desek? meraklandım şimdi...
28 Ocak 2008 16:59
bart-
-e çatlatma aa kim o?
-kimmiş?
-aa bi dur ayol çatlama.
şpidişpidigezenkurba demis ki:
kimse üstüne alınmasııın bu baslık onun içinde o yok ortalarda :S onun haricinde herkes gördü oooooooooooo nerdesin
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17484
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!