ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
cemal abi bende seni anladım.
Okul bitsin basıp gidicem buralardan.
27 Ocak 2008 22:56
cigdém
izledim az önce .süperdi ...
27 Ocak 2008 22:56
çutee-libertine-
çatladım merakımdan çatır çutur..
27 Ocak 2008 22:57
bart-
MUTLULUK
Yönetmen:
Abdullah Oğuz
Senaryo :
Abdullah Oğuz, Kubilay Tunçer, Elif Ayan, Zülfü Livaneli(Kitap)
Müzik:
Zülfü Livaneli(Kitap)
Görüntü yönetmeni:
Mirsad Herovic
Film, Meryem'in perişan ve baygın halde, bir göl kenarında bulunmasıyla başlar. Ailesi kızlarının bir namussuzluk yaptığını düşünerek töre gereği öldürülmesine karar verir. Öldürme görevi ise yakın akrabası Cemal'e verilir. Çıktıkları ölüm yolculuğunda, Meryem ve Cemal'in yolları, Profesör İrfan Kurudal'la kesişir. Bu karşılaşma üçünün de kaderlerini değiştirecek mutluluğa doğru bir yolculuğun başlangıcı olur.
Tür:
Dram
Yapım:
Türkiye 2007 (Renkli)
Dil:
Türkçe
Dağıtıcı Firmalar:
Kenda (ANS)
(3) 27 Ocak 2008 23:02 ~ 27 Ocak 2008 23:04
osge
bn bunun kitabını okumuştm filminede gitmeyi çok istemiştim ama gidememiştim şansıma telewisyondada hmn werdiler fasla geçmeden yani,cidden çok ii film olmuş oyuncular rollere çok uygun seçilmiş gerçekten çok iyiydi...
27 Ocak 2008 23:03
...aisha...
film çok harikaydı ama kitap tan baya bi uzaklaşılmş sonu müthş olmş kitptan daha güzel hemde mutlu son :):) ama kitpta çok can alıcı noktalarda vardı hep atlnmş oralar ama yinee çok keyf aldımm
27 Ocak 2008 23:03
denizim
müthiş bi zülfü livaneli eseri...2.defa izledim mükemmeldi...hele de özgü namal çok iyi bi seçim olmuş hakkını vermiş
27 Ocak 2008 23:08
ver pacıno
kitaba bağlı kalmamıslar çok sey değişmis film de ama yine de mükemmel
27 Ocak 2008 23:09
hayda.bre
Arşive almak lazım.
27 Ocak 2008 23:11
under a violet moon
çok süper bi filmm... başlığı ben açmayı düşünüoken bi baktım açılmışş :D
27 Ocak 2008 23:23
bart-
hangi kanaldaydı?
27 Ocak 2008 23:39
bart-
hıı.55bin saat reklamla film izlemeyi sevmiyorum ya.
teknolji geliştikce insan şımarıyor yahu :)
27 Ocak 2008 23:43
sayson
Ben de Dvd sini almistim. Cok begenmistim. Muzikleri de cok hosuma gitti.
Zulfu Livaneli` nin Yer Demir Gok Bakir ve Sis filmerini ariyorum her yerde ama bulamiyourm. Nerede bulabilecegim hakkinda fikri olan var mi?
27 Ocak 2008 23:51
kupa kızı
ben de ilk kitabı okuyanlardanım...
sinemada gösterimdeyken izleyememiştim an itibariyle izlemiş bulunuyorum valla ben filmi daha çok beğendim :) sonu daha güzel olmuş bence filmin...
27 Ocak 2008 23:54
uaxoy
kavga mı çıkıyo burda
27 Ocak 2008 23:56
tanzer_k89
film super di tabi yazanı daha super onunde milyonlarca kez saygıyla egiliyorum ZÜLFÜ Abii!!!!!(bu arada kitaplarını okurken son kitabını es gecmemek lazım!!)
28 Ocak 2008 00:04
yosamite
Sis i ben de çok merak ediyorum.
Özgü Namal ın oyunculuğunu da beğenirim.
28 Ocak 2008 00:05
yosamite
Son kitabı güzel .. Her şeyi anlatıyor. Hayatını,yaşadıklarını vs.
tanzer_k89 demis ki:
film super di tabi yazanı daha super onunde milyonlarca kez saygıyla egiliyorum ZÜLFÜ Abii!!!!!(bu arada kitaplarını okurken son kitabını es gecmemek lazım!!)
28 Ocak 2008 00:07
tanzer_k89
4 4 lük adam dedikleri budur işte!!adam yazdıklarıyla söyledikleri yle herseyi tum cıplaklıgıyla sunuor insana!!!
28 Ocak 2008 00:13
safran
yaşamak nasıl birşeymiş...
takıldım bu cümleye süper bir flim ,ve ne yazık ki flime konu olan olaylar yaşanıyor halen...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17463
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!