ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  İlişkiler  çapkınlık mı? aldatma mı?

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

...:::paşam:::...
...:::paşam:::...
bayanların aldatma, bizim çapkınlık olarak nitelendirdiğimiz şey...sizce gerçek ne?ufak bir kaçamak aldatmaya girermi??
çapkınlık yapmayan weya sewgilisini aldatmayan bir erkek warmı???
~ 978 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
yaw tamam geyik iyi gusel de, arada bir ileriye gitmek lazım, mehteran gibi iki ileri bi geri nereye kadar, aldatmak yazıp bi aratsaydın one keşke

a. bandini
a. bandini
ben şu ana kadar hiç aldatmadım valla kimseyi; ama hatunlara erkek arklarını aldattırdım XD

bahar
bahar
aldatmayan erkek yok yaa...bnm çıktığım sewdiğim insan aldatırsa bi kez olur belki ama bu alışkanlık olursaa kafasını patlatırım haaa...yapsın yaa..gitsin aldatsında anlasın değerimii...

şekip
şekip
Aldatmak iğrençtir, erkeklikle de alakası yoktur. Güzel bir kadın görüp bakmak ayrı, ama biriyle beraberken başka kadınlarla herhangi cinsel iletişim kurmak ayrı. Sevdiğiniz, birlikte olduğunuz insanı kandırmak, yalan söylemek, kısaca aldatmak demek işte. Aldatmayan erkek var mıdır sorusu veya aldatmayan erkek yoktur önermesi de külliyen yalandır. Ben aldatmadım kimseyi, aldatmam da.

zz
zz
bi yerde cok ilginc bi yorum okumustum .. dioki erkeklerde içgudusel bişiymiş bu.. ilk caglardan beri sure gelen ne kadar cok döl bırakırsam okadar cok soyum devam eder seklinde... bi ilişkisi olsa da evli olsa da aldatma olayı bundan oluomus dio biri ...sevmio ama cinsellik yasıo sadece ..kadınların bazıları bunu kabul etmiş vaziyette gitsin ne bok yerse yesin ama işin içine sevgi sokarsa defolsun !!! mantıgı olusmusmus..

şekip
şekip
Şu ana kadar severek çıktığım insanların hiçbirinden hiçbir şey saklamadım. Böyle bir ihtiyacım olmadı. Böyle bir ihtiyacın nasıl doğacağını da merak ediyorum aslında. Aldatmak dışında bir örnek verebilirsen iyi olur.

ilkayceyhan
ilkayceyhan
şu ana kadar hiç aldatmadım ama ren geyiğini kıskandıracak derecede uzun boynuzlarım var bilmem anlatabildim mi :S

zz
zz
eee nooldu kacamak yaptın da ne işine yaradı..anlık bi zevk için deger mi sevdiini aptal yerine koymak ona yalan sölemek... yasadıysa da bunu sölemeli insan sevgilisine karısına kocasına.. 2 sini de 1 göturmek ise en alcak olanı ...

mert
mert
duygusal anlamda aldatmak şöle bi dursun.. cinsel anlamda aldatmak bana mantıksız geliyo zira sol tarafta gittigidiyordan 6 adet erotik cd sipariş edip bi sex-shoptan alışveriş yaparsanız ihtiyacınız karşılanır nasıl olsa.. duygusal anlamda aldatmak ise bir insana yapılabilcek en kötü şeydir kanımca..
kendi adıma konuşiim ben birini seviyoken çapkınlıa ya da aldatmaya dair bişe yapmam yapamam..

zz
zz
ha fiziksel ha akılsal 2 si de aldatma .. yalnızken gecelik ilişkiler yasa capkınlık yap ..ohhh ne ala ..ama gel gör ki artık biri varsa hayatında bi sorumlulugun var demektir.. bi baglılıgın var .. ozaman capkınlık yapmak kendini tatmin etmekten ve tanerin dedii gibi hem kendini hem karsındakini aptal yerine koymaktan baska bişiy olmaz...
vicdan işte ne gusel acıklar !!!

ser
ser
Ya aldatmak iyi bir şey değil tabi, hele bir de aldattığın ortaya çıkarsa. Ben de aldatmadım ama ileride ne olur bilemem. Ama aldatılmayı hazmedemeyeceğime göre ben de aldatmamam lazım. Kendine yapılmasını istemediğin bir şeyi başkasına yapmayacaksın.

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008