ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Nihat Genç AKP'ye oy veren vatandaşlar hakkında çok ağır konuştu: Bunlar hödüklerden ve bakterilerden oy alıyorlar!..
SKY Türk televizyonunda yayınlanan Nihat Genç ile Ne Var Ne Yok adlı programda Nihat Genç, AK Parti seçmenine ağır eleştirilerde bulundu: Bunlar hödükleştirilmiş insanlar.
HÖDÜKLER, BAKTERİLER BUNLARA OY VERİYOR
Nihat Genç, AKP'nin aldığı yüzde 47'lik oy oranı içinde zeki insanlar bulunmadığını iddia etti. Bunlar zeki insanlardan, yazarlardan, ciddi siyasetçilerden oy alamazlar. Bunlar hödükleştirilmiş insanlardan oy alırlar. Atarsın kapılarına iki kilo şeker, 5 kilo kömür alırsın oyunu diyen Nihat Genç, insanların Borsa rakamları ile kandırıldığını, ancak bu ülkede insanların açlıktan, yetersiz beslenmeden öldüğünü savundu.
EN ZEKİSİ NAZLI ILICAK, BİLEMEDİN FEHMİ KORU OLUR
Gündemdeki türban tartışmalarına da değinen Genç, Bunlar şartlanmış gibi türban tartışıyor. Bu sistem zeki insanlar yaratamaz. Bunların en zekisi Nazlı Ilıcak gibi olur, bilemedin Fehmi Koru kadar olur diyerek iki gazeteciyi de kafası çalışmayan hödüklerin entellektüeli ilan etti.
MARGARİNLE KANSER EDİLDİK
Türkiye'de Vita yağ ve margarinin moda haline getirildiğini ve bu yağlarla kanser edildiğini iddia eden Nihat Genç; Beslenme çantasına çocuğunun ekmeğine margarin sürüp koyan anneler kendilerini bununla modern sandılar dedi.
İNSANLAR AÇLIKTAN ÖLÜYOR
Mahsun Kırmızıgül'ün 'Beyaz Melek' filminde huzurevlerindeki insanların Doğu-Güneydoğu bakış açısıyla yansıtıldığını, ancak gerçekleri yansıtmadığını savundu. Doğu'da, Güneydoğu'da insanlar huzurevine yerleştirilecek yaşa kadar mı yaşıyor ki? 50'sinde 60'ında yetersiz beslenmeden, açlıktan, böbrek yetersizliğinden ölüyor. Bunları anlatsana dedi.
1127 Ocak 2008 19:02
vulcao
izledim bende... oldukça gazdı diyebilirim. ama bir yerde çok doğru şeyler de söyledi.. gerçekten izlenilmesi gereken bir programdı...
kaçırmayın derim
27 Ocak 2008 19:15
even
Nihat Genç, AKP'nin aldığı yüzde 47'lik oy oranı içinde zeki insanlar bulunmadığını iddia etti. Bunlar zeki insanlardan, yazarlardan, ciddi siyasetçilerden oy alamazlar. Bunlar hödükleştirilmiş insanlardan oy alırlar. Atarsın kapılarına iki kilo şeker, 5 kilo kömür alırsın oyunu
helal olsun çok doğru söylemiş.
127 Ocak 2008 19:19
naiade
Ben bu programın tamamını izledim.
Nihat genç çok doğru konuştu.
Yalnız Ak partiye oy veren kesime hödükler ve bakteriler diye bir yakıştırma yapmadı.
Hödükler ve bakteriler diyenler var ama sadece zayıf taraflarını iyi bilen bir parti vardı karşılarında ve halkının bu zayıflığını kullanabilecek kadar terbiyesiz olan bir partidir dedi.
Ayrıca konuşmasında, demokrasinin haklarından daha çok bahsetti.
Uzak durmak yerine, kulak verip dinlesek. belki video paylaşım sitelerinin birinde o programı bulabilirsiniz.
Demokrasinin haklarından biridir eleştirme ve hak sorma özgürlüğü ve bunun uygulayamadığımızdan bahsetti. HAk aradığımız zamanlarda bugün git yarın gel zihniyetinin doğuşunu bariz örneklerle gösterdi.
DElirdi, çok bağırdı programda neden? gücüme gidiyor dedi, sustuğumuzu gördükçe gücüme gidiyor dedi...
Ya izleyin işte. Haklı. DElirmekte de haklı, küfür etse de haklı ama etmedi bekledim ama etmedi.
527 Ocak 2008 19:20
off the record
yine dogru söylemiş...
27 Ocak 2008 19:21
ruin
nihat genç doğru söylemiş..
fehmi koru ve nazlı ılıcak hakkında söyledikleri doğrudur.
insanların açlıktan ve bakımsızlıktan öldüğü de doğrudur.
programı izlemedim, bu habere göre yorum yapacak olursam, oy veren kesim çok pişman olacak, hoşlarına giden şeyler bir bir karşılarına çıkacak eminim.
127 Ocak 2008 19:26
3daysofpeaceandmusic
kalınlaştı...
227 Ocak 2008 19:28
...desertrose...
çok doğru demiş hatta az bile demiş..
127 Ocak 2008 19:35
under a violet moon
adamı artık çıldırttılar yahuu... isyan etti en sonundaa.. kii çok doğru şeyler sölemiş.. yaa birara nihat abiyi görürsem bizim burda adamı takdir ettiğimi sölicemm..
127 Ocak 2008 19:44
gznadm
hmm...ama ben cok zekiyim, ve AKP ye oyumu verdim....?????
127 Ocak 2008 19:46
asmode
bi insan bir cümlede hem aptalım hem zekiyim dermi ya :))
güldünya demis ki:
hmm...ama ben cok zekiyim, ve AKP ye oyumu verdim....?????
727 Ocak 2008 19:52
gznadm
yaaa...sende aynisini yapsana...buna zeka gerek zeka...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17455
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.