ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > Torrent + eMule + P2P

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 36

aslan67
aslan67
21 Ocak 2008 23:22   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
ne ola ki bu 3lü?
21 Ocak 2008 23:23   mesajın adresini al  

freak
freak
olm bunları gogle da arayıp bizde buluyoz inceliyoz.port mort açtım bağlanıyo da.gerisi bi bok olmuyo.mirc kısmı var chat yapıyom.bu emule den falan film indirmek yalan a.q.kendisi film ztn.

aslan67 demis ki:

ya da;

http://www.emuleci.com/

21 Ocak 2008 23:24   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
hee tabi o kadar yazıyı mal gibi okuyayım:D

ama mantığı şudur..emule'de port açmak gereklidir öncelikle..biliyorsun port açmayı..aramanı yapıyorsun aynı limewire'daki gibi..download diyorsun;ama hemen inmesini beklemiyorsun,emule biraz rahat programdır,kendi haline bırakacaksın,gece bilgisayarı açık bırakacaksın falan da filan da
feşmekan:D

bart- demis ki:

ömer bi baksana sen bilgisayar mühendisisin.ne anlaşılıyo o siteden :)

21 Ocak 2008 23:26   mesajın adresini al  

freak
freak
olm tamam isterse 1 haftada indirsinde.yok search da bi bok yok.orda bi sürü server dalgası falan var.oralardan çakmıyom.neyse.vazgeçtim ztn. :)
21 Ocak 2008 23:29   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
nasıl yok aq bak bulursam fena yaparım..

bart- demis ki:

olm tamam isterse 1 haftada indirsinde.yok search da bi bok yok.orda bi sürü server dalgası falan var.oralardan çakmıyom.neyse.vazgeçtim ztn. :)

21 Ocak 2008 23:30   mesajın adresini al  

freak
freak
ya bi yeri var işte o ayarı yapamıyom neyse salla.eyv cigerim ilgilendigin için.
eskiden kantine çakmağımın yerini sorardım 10 kişi ateş uzatırdı.
21 Ocak 2008 23:31   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Bak şimdi görüldüğü üzere kurulumu yaptıktan sonra önce sol üst köşeden bağlan tuşuna basıyorsun..Bağlandıktan sonra ara butonunu kullanarak arayacağın kelimeyi yazıyorsun..Ben prestige arattım..Çıkan dosyaları görüyorsun..daha sonra da indirmek istediğini sağ tıklayıp indiriyorsun..

bart- demis ki:

ya bi yeri var işte o ayarı yapamıyom neyse salla.eyv cigerim ilgilendigin için.
eskiden kantine çakmağımın yerini sorardım 10 kişi ateş uzatırdı.

21 Ocak 2008 23:43   mesajın adresini al  

mysteriouss
mysteriouss
işte bi sömürücü kardeşimm :) Emule kral ya Kaç tane dava açıldı sunucuları kapandı Gene devam Bu programa hiç bişey yapamazlar Sunucu kapansa kad dan bağlanıyor Onuda engelleyemezler :) www.divxplanet.com dan şaşma ; )
22 Ocak 2008 00:37   mesajın adresini al  

^statix-c^
^statix-c^
p2p for dummies :)

efenim ilk olarak azureus denilen boyutu küçük işlevi büyük program indirilir

www.isohunt.com adresinde arama yapılarak istenilen albüm/film/video/program/oyun torrenti bulunur ve indirilir

indirilen .torrent dosyası azureus'ta açılır

inen dosya sıcak veya soğuk olarak servis edilebilir.

şaka bi yana şu ana kadar çok film/albüm/program/oyun indirdim torrent vasıtası ile, hâlâ yakalanmadım, şu an da indirmekteyim, tek geçiyorum kendilerini.

e-mule'a gelince; genelde düşük id alarak bağlanma sorunu çıkıyor kendisinde, azureus'ta da NAT problemi olsa da e-mule'e göre daha hızlı indirdiğini farketmiş durumdayım.

limewire, bearshare, hede hödö gibisinden şeyleri hiç kullanmadım, tavsiye de etmiyorum torrent dururken.
3 Haziran 2008 04:23   mesajın adresini al  

yarıotomatikmandalin
yarıotomatikmandalin
utorrent iyidir.limewire'dan uzak durmak lazım görürseniz kaçın hemen ortamdan
torrentz.com'da link için yeterlidir kendi link barındırmıyo ama aradığınız linki içeren siteleri gösteriyo direk.tabi genelde minninovada oluyo aradığınız şey
3 Haziran 2008 05:38   mesajın adresini al  

ßµ®ãk
ßµ®ãk
4gb baglantıda 480k gormuslugum vardır...ayrıca torrent den şaşmayın eskiden emule da razorback 1numaraydı kapanınca torrente geçiş...birde hd torrent siteleri varki tam bir görsel şölen...
3 Haziran 2008 08:59   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  << Önceki Sayfa      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008