ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
"Çemcük ağızlı", hayatın her türlü sillesini yemiş tipleriyle, her hafta usanmadan yazdığı ciddi başlayıp ortalarına doğru kikir kikir güldüren, sonuna geldiğinizde ise çoktan kendinizi yerlerde yuvarlanmış vaziyette bulacağınız "Benim de söyleyeceklerim var" yazılarıyla Umut Sarıkaya.
En hoşlandığınız tipler hangileri? Şimdiye kadar en çok hangi lafı dilinize pelesenk oldu?
*Eskiden mevcut olan "unutulmaz umut sarikaya karikaturleri" ba$liginin mirascisidir bu ba$lik.
4 Ocak 2006 21:29
hafriyat
umut sarıkaya'nın kendine has dudak çizimi karikatür tarihinde yerini almıştır.
şu aralar devam ettirdiği ''yasaklanmış'' muabbetinin ilk karikatüür olan ''abi başata bütün mühendislik fakülteleri olmak üzere tüm yurt sathında gömlek giyip önü açmak yasaklanmış'' esprisi cok iyiydi.hatta elemanın üstündede itüfest tsrti olması kendi okulu olan itü'yede gönderme yapıyodu..
14 Mayıs 2006 03:11
hö?
umut sarıkayamı okuyodum ama artk sıkıo cümlenin sonu gelmio....
15 Mayıs 2006 01:28
burakargın
Tırt Fahrettin süperdir.
Hepimiz birer Fahrettin değil miyiz şu dünyada?
Bir de Kemik içerisinde çıkardığı SARIKAYA dergisinin kapağında yer alan
Dünyayı kurtarmak istiyorum,ama önce şu süveterden kurtulmam gerek!
Daha bir çok tepiti vardır, kraldır gözümde kendileri...
19 Mayıs 2006 15:52
pleamar
Şu çok iyiydi bu süper diyerek ne kadar anlatılır bilmiyorum ama Hayvansın Rıza ve Besim Bey Mektupları Okuyor şahane bölümlerdi. Şimdileri bilmiyorum, son aldığım Penguenlerde Benim de Söyleyeceklerim Var artık güldür(ürken düşündürmekten hereke hereke)mekten çok bazen ilgiyle okunacak romansı cümlelere, bazen de sonun getiremeyeceğim abuk Teksas edebiyatına dönmüştü. Tırt bir olay belki ama harbiden bazı son bölümlerin beni edebi anlamda etkileyip düşündürdüğü olmuştur.Ve maçtan bazı notlar:
Oğluma mektup 2ydi sanırım manyaktı, otobüste hunili deli damgası yememe ramak kaldı.
Besim Bey kendisine şiir yazan duygusal bir gence karşılık yazdığı mısraların baş harflerini birleştirdiğinde SENİN KAFANI S.İİM oluştu. Bunda evdeydim.
Sarıkaya dergisinin 2.sayısında sanırım, Lenin Engels ve Marx toplanırlar. Tam hatırlamıyorum Marx'a soru mu soruyorlar ne çemcük ağızlı Marx çıkıp pardon ama ben Suavi'yim demişti.
Yiğit Özgür'ün anlattığına göre Umut Sarıkaya ortamda espri bulduğunda muhabbeti kesip tavana bakmaya başlarmış. Yiğit kendisine espri bulduğunda normal bir şekilde muhabbete devam etmeyi tavana bakmamayı öğretmiş. Üniversiteye söyleşiye geldiğinde biri çıkıp
-Modern sanata karşı mısınız karikatürlerinizde hep dalga geçiyorsunuz ?
dediğinde kayıtsız bir "Yok öyle bir şey" diyerek kekeletmişti kızı. Çok sinsi bir tipi var herifin.
19 Mayıs 2006 21:30
tbc
semih cumhuriyeti içerikli bir kaç karikatür daha yaparsa gülmekten pörtleyecem sanırım..
18 Ağustos 2006 01:53
tbc
ben bu adamla tanışmak istiyorum..
18 Ağustos 2006 01:54
armin
Şiirleri ve yazıları da çok güzeldir kendisinin, ekşisözlük'te "gör performasımı" adlı şiirini okuyabilirsiniz, çok eğlenceli, çok anlamlı... Ayrıca kendisinin halktan bir insan görüntüsü vermesi onun içtenliğini pekiştirmekte.
semih cumhuriyeti ve yasaklanmış serileriyle son haftalarda penguen almamın tek nedeni. ersin ve bu ikisiyle biraz muhabbetim olmuştu ayaküstü. samimi insanlar, iyi gözlemciler. umut son haftalarda alaturka ve düşük maliyetli olan nesneleri ti'ye almakta. e haliyle iyi malzeme cıkıyor.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/1744
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.