ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > kampüs hayatı > eğitim sistemimizin eksikliklerini tartışalım

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

luca leotardo
luca leotardo
:))) Senin bildiğin suudi arabistan petrol markası var mı :)) Onlar da 7 kızkardeşe** çalışıyor:))

reinforced gattuso® demis ki:

elbette para önemli...

peki neden suudi arabistan ve diğer petrol zengini arap kralları dünyayı yönetmiyor da amerika yönetiyor?

**Irak’ta yapılan her şey “7 kız kardeş” için

Irak savaşı sonrasında Amerikalı ve İngiliz petrol şirketlerinin etkinliği arttı ve bu dev şirketler uluslararası petrol pazarında belirleyici konuma geldi. “Yedi kız kardeş” olarak bilinen BP, Shell, Mobil, Chevron, Exxon, Gulf ve Texaco şirketleri hem üretim, hem dağıtım, hem de satışı üstlendikleri için büyük kazançlar elde etti ve hâlâ da etmeye devam ediyor
.
26 Ocak 2008 19:49   mesajın adresini al  

chi sj
chi sj

eyvah..laiklik elden gidiyor demesinler..(:

şaka bir yana,konunun içten içe kapitalizme kayması beni baydı(:

hiroshima şürekası demis ki:

bu konu beni kastı....daha iyi hissettiğim bir zaman yazarım......

ama eski bir dil öğrencisi(!) olduğum için şunu diye bilirim....arapça ilk etapta....farsça daha sonra olmak üzere zorunlu ders olmalıdır....

26 Ocak 2008 19:49   mesajın adresini al  

luca leotardo
luca leotardo
Kapitalizme bağlamıyorum tam tersi garibanizme bağlıyorum sorunu:))

26 Ocak 2008 19:51   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
9a 6....eyvah..laiklik elden gidiyor demesinler..(:

:))
26 Ocak 2008 19:58   mesajın adresini al  

under a violet moon
under a violet moon
türkiyede eğitim sistemimi kaldı sankii .. yap-boz tahtasına döndüü.. avrupalılaşcaz die herşeyi birbirine karıştırdık iş boka sardı.. hey gidi millieğitim hey...
 1   26 Ocak 2008 20:01   mesajın adresini al  

sphinx®
sphinx®
7 kız kardeşe bacağım girsin
 2   26 Ocak 2008 20:02   mesajın adresini al  

başrahip ve şürekası
başrahip ve şürekası
reinforced gattuso® demis ki:

7 kız kardeşe bacağım girsin

yeni bir fenomen mi oluşuyor:)

bakınız:boomerang ın kafası
26 Ocak 2008 20:09   mesajın adresini al  

ruin
ruin
her öğrenci her dersten zorunlu tutulmamalıdır.
ha zorunlu tutuluyorsa da o dersi adam gibi işlemeleri gerekir..
örneğin:

kardeşim ilkokul 4.sınıfta. çocuğun resme karşı yeteneği sıfır. yok yani nasıl zorla yaptırabilirsin ki? çocuk ne yapıyor? gidiyor anneme, babama, bana yaptırıyor. sonra öğretmen salak değil tabi farkediyor ve küçücük çocuğu zayıf not vermekle tehdit ediyor. kardeşim vazgeçip ödevini kendi yapıyor bu sefer de bu ne iğrenç resim diye yine zayıf vermekten bahsediliyor. e şimdi bu çocuk ne yapabilir? ha ayrıca sen bir resim öğretmeni olarak ne yapmışsın? ne öğretmişsin çocuğa? ne teknik ne bir şey. resim öğretmeni dediğinin tek icraatı; 29 ekim resmi çizin. öğretmenler gününü anlatın vs..
bırakın ya,böyle öğretmenlik de olmaz böyle not değerlendirmesi de olmaz. baktın çocuğun resme yeteneği yok, yapamıyor, o zaman tutup dersteki davranışlarına bakarsın, malzemelerini getirip getirmediğine bakarsın. bu resim olmamış diye 1 vereyim diyemezsin. ya da nasıl resim yapabileceğini öğretmelisin bir öğretmen olarak.
26 Ocak 2008 20:15   mesajın adresini al  

paslı eyfel
paslı eyfel
eğitim sistemi. eğitimi sisteminin en büyük eksiği sisteminin olmayışı değilmidir.
deneme yanılma yöntemi ile yapılan uygulamaların sonucu dört işlemi yapamayan
yalnız kelimesini yazmayı bilmeyen
risk kelimesini telaffuz edemeyen
yabancı dile lise sona kadar yabancı kalan
tarih dersinden çıkardığı yegane sonuç osmanlı bir zamanlar çok büyüktü ve atatürk herşeydir olan
dershanelere potansiyel hafif aptal suyunda her zaman haklı bir müşteri yetiştirmek olmuştur.
yani ortada ne sistem vardır ne de eğitim
sadece gelişi güzel bir öğretim vardır.
en tepeden başlamak lazım
önce bir sistem kurulmalı öyle bir sistem olmalı ki dershaneler sinek avlasın
öyle bir sistem ki ünv mezunu olduğunda gördüğü yüksek öğretimin çarpıklığına bile fikir üretip çözüm getirecek çeviklikte zihinler yaratan bir sistem.
26 Ocak 2008 20:20   mesajın adresini al  

keje...
keje...
Bence Zorbalikla hayatta hicbir zaman basariya ulasilmaz hele egitim sisteminde asla....
26 Ocak 2008 20:43   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard
26 Ocak 2008 21:59   mesajın adresini al  

uysalhan
uysalhan
eğitimin MİLLİ niteliği kalmadı. MİLLİ EĞİTİM, yerini dersanelerin rant kaynağına bırakmış...
26 Ocak 2008 22:05   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 49 - 60

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008