| |
bhdr
|
Seni özlerken öldüm ben!bir sabah cesedimi buldular.bir elimde mektupların bir elimde resmin.yapayalnız ağlarken gömdüler beni,sana aşık vuruldum ben.bir akşam yolumu kesip hasretinle yalnızlığın kurşuna dizdiler acımadan.paramparça ettiler her yerimi ama yinede senden alamadılar.seni yaşarken tükendim ben!sana olan açlığım ve sevgim yedi beni aç kurtlar misali.şimdi ne seni nede beni yaşıyorum.kimseler bilmiyor ölüm nedenimi.dağlar bile dize geldi duyunca hasretimi.ve bir gün süzülürsün diye içeri usulca diye her zaman açık tuttum hep kapalı olan yüreğimi.hep senin ve ikimiz için ölüyorum
benden giden kişiye yollanmıştı (alıntıdır
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
h@nde
|
zamanla ve sabırla geçiyor yaşayan ölü olma durumu:)
her bulanık su bır gün durulur,her kışın bır yazı vardır.özlemek ınsanın sadece kendıne acı çektirmesı oluyor ve bır gun bunu anlıyorsun aydınlığa çıkıyorsun.kimse kendisi için ölünmesini haketmiyor bu hayatta
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
_lulu_
|
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
sphinx®
|
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
ritrit
|
umutsuz yaşamalı insan.. umutsuz yaşarsa, beklentisiz yaşarsa, karşısına çıkan güzellikler daha anlamlı oluyor..
ki bu cümlede bile bir umut var. karşısına hep başka güzelliklerin çıkacağını bilip, yine de beklentisiz olmak nasıl bir ruh haliyse... yaşanmıştır...
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
witchontheroof
|
her ölüm tek kişiliktir ;)
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
*mahkum*
|
cılız bir mum ışığı kadar çaresiz güneş ha battı batacak bana ayarlı gecenin son demleri kaldırımda yoğun bir güne hazırlanma telaşı yaşıyor kediler çocuklar uyuyor düşlerinde bilmem hangi masalları anımsayarak anneler ve babalar ve diğer huzur düşkünü ruhlar sessizce ayarlıyorum adımlarımı sokağın sarsak açgözlülüğüne bir gül gibi yapıştırıyorum yüzüme acının gizli tebessümünü yürüyorum beni bekleyen o en sevgili düğüne
ö l ü m e
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
ver pacıno
|
anla ki kimse kimse için ölmüyor oysa ki hayat devam ediyor.. dediği gibi nazım ustanın ölümden korktuğundan değil yaşamak ağır bastığından...
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
kafamagöre
|
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
ver pacıno
|
boşver kırma...
kafamagöre demis ki:
sacmaaa
|
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
bhdr
|
isteyen istediğini yazar kimseye bir şey dediğimiz yok
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
atmacaa
|
witchontheroof demis ki:
her ölüm tek kişiliktir ;)
|
güzel bir romandı 'tek kişilik ölüm'
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
*mahkum*
|
biz yaşamı uğrunda ölecek kadar çok sevmiyor muyuz zaten?
|
|
~ 223 gün
|
|
| |
su..
|
aşk için ölmeli aşk o zaman AŞK ..
saçma deil abicim gayet güzel adam nefessiz kalmış yazmış
bir kere sevdaya tutulmaya gör ....
|