| |
aslan67
|
Öncelikle belirtmeliyim ki bu başlığın benimle kesinlikle alakası yoktur:D
boomerang ¹³ rumuzlu arkadaşımızın acil fenerbahçe kartına ihtiyacı varmış,bu karta sahip olanların ben ya da kendisiyle temasa geçmesi duyrulur:D
Bu karta sahip olan kişiye kendisi yemek ısmarlayacakmış:D
Bu başlığı neden mi ben açıyorum?
Beyimiz filmin ortasında kalmış da aklına gelmiş birden çünkü:)
Ayrıca bu kartı bulmak onun için çok önemliymiş..Sağduyulu olalım,her an kafa çıkabülüü:P
|
|
~ 224 gün
|
|
| |
bhdr
|
eniştemde var taa zonguldaktan maçlara geliyor yakalrsam isterim ondan
|
|
~ 224 gün
|
|
| |
killforyou
|
bende var ama ßana Lazım :d
|
|
~ 224 gün
|
|
| |
aslan67
|
bir bilet almış galiba da bir bilet daha alması gerekmiş:D
anlamadım derdini,olanla temasa geçiririm ben ancak,ayrıca elçiye zeval olmaz ona göre:P
bahadır enişten zonguldak'ta mı şu anda?
|
|
~ 224 gün
|
|
| |
boomerang ¹³
|
eaa, şey..
benim kombinem var, kombinem olduğu için doğal olarak kartım da var.. ama bu kartı kullanarak bir bilet aldık.. bununla birlikte bir arkadaşıma daha bilet almamız lazım yani bir kart daha lazım.. kombinesi olanlar var ise çok makbule geçer..
ben filme döneyim.. :o)
|
|
1 ~ 224 gün
|
|
| |
cigdém
|
ben de başlığı görünce dedim ne oldu ömere :D
|
|
~ 224 gün
|
|
| |
freak
|
ya o değilde bilet kalmamış mı lan maça.bizde gitcektik.
|
|
~ 224 gün
|
|
| |
@li
|
abi o kartı bende arıyorum 1 aydır sevilla macının muhabbetini yapıyoruz ayrı illerden 8 kişi gideceğiz mmaca 2 taraftar kartımız vardı 2 tane daha alsak sorun kalmayacaktı cünkü klasik karta 2 tane bilet alma imkanı vardı..
ama bu mac için klasik karta bir bilet (35ytl) gold karta 2 (100ytl) bilet platinum karta 3 bilet (350ytl) veriyolarlar..
tabiri caizse g... gibi kaldık ben yarın bir kart daha alcam ama diger gelecek arkadaşlar 11 şubatı yani biletlerin biletixten satısa cıkmasını bekliycek.. tabi o zamana bilet kalırsa :(((( 2 gündür küfrediyorum
|
|
~ 224 gün
|
|
| |
souvereign jr.
|
şimdi anladım. valla kartım yok ki ama gitmek isterim açıkçası...
zaten yenicez sevilla'yı (H)
@li demis ki:
abi o kartı bende arıyorum 1 aydır sevilla macının muhabbetini yapıyoruz ayrı illerden 8 kişi gideceğiz mmaca 2 taraftar kartımız vardı 2 tane daha alsak sorun kalmayacaktı cünkü klasik karta 2 tane bilet alma imkanı vardı..
ama bu mac için klasik karta bir bilet (35ytl) gold karta 2 (100ytl) bilet platinum karta 3 bilet (350ytl) veriyolarlar..
tabiri caizse g... gibi kaldık ben yarın bir kart daha alcam ama diger gelecek arkadaşlar 11 şubatı yani biletlerin biletixten satısa cıkmasını bekliycek.. tabi o zamana bilet kalırsa :(((( 2 gündür küfrediyorum
|
|
|
~ 224 gün
|
|
| |
@li
|
cok sakat cünkü gecen gs macındada bütün biletler satısa cıkmadan taraftart kart sahipleri tarafından bitirilmiş yani bana kalırsa bi kart almak gerek 35ytl kart 50 de bilet 85 i gözden cıkarcan..
ama işte keşke eskisi gibi 1 kartla 2 bilet alınsaydı bu kadar sorun olmazdı
|
|
~ 224 gün
|
|
| |
killforyou
|
biLet var kaLmamış değiL taraftar kartı oLan aLabiLir.
geneL satış için 11 şubatı bekLeyeceksiniz
|
|
~ 224 gün
|
|
| |
bhdr
|
|
|
~ 224 gün
|
|
| |
@li
|
ben kartıda sevilla macının biletinide aldım varmı başka bilet alan ?
|
|
~ 210 gün
|
|
| |
memeth
|
fenerli adam günahını vermez :)
|
|
~ 208 gün
|
|
| |
killforyou
|
bende biLet var satacağım isteyen msj atsın.
|
|
~ 200 gün
|
|
| |