ferranin cektiği yatla gelen bilkentli efsanesi:)-aslı yokmuş galiba ama:) bi de gecen sene İsa-Faika yurtlarındaki iç çamaşırı değiştirip asma olayı:)-ps.erkekler yırtmış,kızları atmışlar yurttan:(
10 Aralık 2005 05:13
yasin altunkaynak
sahis uyurken sahsin suratini boyamak.
2 Mart 2006 17:42
şeyma altunkaynak
Matematik
Finali
4 tane üniversite öğrencisi, uyanamadıkları için matematik finaline geç kalırlar ve okula gidince hocaya arabalarının lastiğinin patladığını söylerler...
Hoca ilk başta inanmaz ama öğrencilerinin yalvarmalarına dayanamayarak,
onları 3 gün sonra sınav yapacağını söyler.
Sınav günü gelince hoca, 4 öğrencinin hepsini boş bir salonun ayrı ayrı köşelerine oturtur. Sınav geçme sistemi şöyledir: 100 üzerinden 50 puan alan herkes sınavı geçebilir... Hocanın hazırladığı sınavda ise ön sayfada 10'ar puanlık 4 tane basit matematik sorusu vardır... Bunları kolayca çözerler.
Arka sayfada ise 60 puanlık 1 soru vardır:
"Hangi lastik patladı?"
18 Nisan 2006 18:03
bad religion
bu yılın başında(söylenene göre) otoriter bi kimya profesörümüz ders verirken bilgisayarının ekranını projektörle yansıtmış.. msn açık bi şekilde dersini anlatırken önce "naber?", biraz sonra "naber lan?", bikaç dakka sonra da "naber lan y...rrakk?" şeklinde mesajlar gelmiş kendisine.. o derse giren tüm öğrenciler görmüş bu olayı belki kantinden de birileri vardır derste bulunan..
23 Nisan 2006 14:34
hatun
yurtta ya$anan iLginç oLayLar mevcut arkada$Laar.....ßir tanesini annatyım....seLimiye öörenci yurdu(edirne yani ßenim yurdum)....erkek ßLokLar..misafir oLarak kaLmaya geLen öğrenciye ßir yatak veriLir.....odadaki arkada$Ları çocuğun yatağına eskiden orda yatan arkada$ın resmini koymu$Lardır...garißim yeni oLduğu için sesini çıkaramaz...fotosu koyuLan arkada$ın trafik kazasında öLdüğü söyLenir yeni arkada$a...ßir gece odada kimse yokken yeni olan dürtüLür.....ßir ßakarki resimLerdeki çocuk kaLksana yatağımdan demektedir...yeni arkada$ o korkuyLa camdan atar kendini......ve öLür...ertesi gün fotosu koyuLan çocuğun asLında izinLi oLduğu ve ßirkaç gün için aiLesinin yanına gittiği ortaya çıkar......ya$anmı$ ßir oLaydır ßirinci ağız......
risk budur yazdım çıktım:) Bi açıklandı direk yüz almışım:)))
Yaşadım ben yaşaşdım birinci el ve klavye:))
anack-su-namun demis ki:
yurtta ya$anan iLginç oLayLar mevcut arkada$Laar.....ßir tanesini annatyım....seLimiye öörenci yurdu(edirne yani ßenim yurdum)....erkek ßLokLar..misafir oLarak kaLmaya geLen öğrenciye ßir yatak veriLir.....odadaki arkada$Ları çocuğun yatağına eskiden orda yatan arkada$ın resmini koymu$Lardır...garißim yeni oLduğu için sesini çıkaramaz...fotosu koyuLan arkada$ın trafik kazasında öLdüğü söyLenir yeni arkada$a...ßir gece odada kimse yokken yeni olan dürtüLür.....ßir ßakarki resimLerdeki çocuk kaLksana yatağımdan demektedir...yeni arkada$ o korkuyLa camdan atar kendini......ve öLür...ertesi gün fotosu koyuLan çocuğun asLında izinLi oLduğu ve ßirkaç gün için aiLesinin yanına gittiği ortaya çıkar......ya$anmı$ ßir oLaydır ßirinci ağız......
17 Aralık 2007 12:21
souvereign jr.
oha öldü mü çocuk bir hiç uğruna :S
anack-su-namun demis ki:
17 Aralık 2007 13:23
anthony casso cesare
Egemen atıyor kız ya sallamış kolpacı gençler bizimki de bir yer var mı bildiğin atılanları yiyebileceğim modunda inanmış o kadardır durum:))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/174
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!