gerçek yani..anneme sordum evet biri atmıştı yurtsa kendini dedi...perimeri olayında geçiodu:)
9 Aralık 2005 00:44
zz
itude gölet yurtlarının en buyuk sakası altta mutfagı TVsi olan dinlenme odasına erkek sinegi bile almamaları ki önceden alıolardı ...guvenlik görevlisinin görebilcegi alanlar içinde olunması gerekiomus..alt etud yemek kokuo :/
9 Aralık 2005 00:50
alibaş
maslak kampusde de bi aralar sapık var diye bi efsane dolaşıyodu... geceleri kıslara saldırıyo diye... valla o sıralar kıslar çok korkuyodu:)))
9 Aralık 2005 01:28
zz
valla onu bende duymustum ... ilk senemdi bi de :/ hatta ucagın olduu orta kapının orda da bi olay olmus böle taciz ..yurtlarda olaganustu hal ilan edilmişti..böle toplanılıp konusulmustu fln...:/ hava kararınca kampuste yurumeyelim die yapmıslar zaten o bi boka benzemeyen kampusu
9 Aralık 2005 01:34
alibaş
hehe:)) evet bizim fakultenin oradaki kız yurdunda bi olay oldu diye duymuştum bende:))
bide gölette kendini intihar eder bi çocuktan bahsediyolar. çan yüzünden yapmışmış. valla gerçekmi deil mi bilmiyom...
9 Aralık 2005 01:36
zz
ben öle bşiy duymadım ama gecen sene cıkmıssa bu ben burda diildim ve simdide bundan habersiz dolanıo olablirm :) onu ben bi sorup soriştriim :)
9 Aralık 2005 01:39
alibaş
uzun zamn önce duymuştum ben:))
9 Aralık 2005 01:41
zz
ozmaan ben de uzun zamandır bundan habersiz gölette dolanıomsum :)
ferranin cektiği yatla gelen bilkentli efsanesi:)-aslı yokmuş galiba ama:) bi de gecen sene İsa-Faika yurtlarındaki iç çamaşırı değiştirip asma olayı:)-ps.erkekler yırtmış,kızları atmışlar yurttan:(
10 Aralık 2005 05:13
yasin altunkaynak
sahis uyurken sahsin suratini boyamak.
2 Mart 2006 17:42
lithium
anadolu ünv.inde de japon bahçesi die küçük bi ormancık var...(yani bilmeyenler için en açık böyle anlatılabilir) orda da birine tecavüz edildiği bu yüzden oaray girşin yasak olduğu anlatılır, özellikle yeni gelneler arasında geçer bu konu... ama yalan tabii ki..! ha bi de okulda öldürülen bi öğretmen olayı var, öğrencinin biri bi hcayı öldürmeyi gidior, fakat başka hoca ölüo falan filan, çok sevilen bi hocaymış ama, bizim hocalar öle demişti hazırlıktaki (ing. ile ilgili bi bölümün hocasıymış da) ama tabii atladığım ya da karıştırdığım bi şeyler olabilir?! doğrusunu bilen varsa bi yazıversin bende öğrenmiş oliim..!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/174
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.