| |
lucy luyi
|
bahcesehir uni. besiktas kam.
|
|
~ 1047 gün
|
|
| |
tuna
|
odtünün altının geçit dolu olduğu ve bu geçitlerin kapatıldığı %100 doğrudur. :)
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
zz
|
taskısla isminden de anlasılcagı gibi zamanında kısla olarak kullanılıodu ve eger gelip görurseniz binayı bi içine girinde görun o yuksek tavanlı koridorları ve kocamaaan geniş merdivenleri.. atlar dolasıomus içinde.. malum miamrlık fakultesi olunca belli projelerde sınıfca sabahlama olur binada ve derler ki gece o yuruyen atların nal sesleri duyulur etrafta o devasa koridorlarda yankılanır :/... sıkıosa studyodan dısarı adımını at tualete bile 10 kişi :))
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
arcade
|
bi de geyik bi hikaye var gerçek midir bilinmez.
molekülerbiyoloji genetik bölümü mü nedir. hoca spermlerin çok fazla enerjiye ihtiyaç duyduğunu bu yüzden sperm hücrelerinin glikozla dolu olduğunu söyler. kızın biri de neden tatlı bi tadı yok o zaman diye atlar. sonra sınıfı terk eder fln.
deişik bi yaklaşım.
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
damla
|
bilkentde ben efsane duymadım walla hiç:)bileninzi varmı?
ama şu gaznin yurdunda kendini camdan atan kızı bilorum.anem orda öğretim görevlisi oda duymuş...bi kaç kız ruh (3 harf desem daa iyi olucak) çaırırlar ve bilmedikleri için tekniini gelen varlık bunalrın peşini bırakmaz ve kızlardan biri dayanamayıp atar kendini...hala gaznin kız yurdunda sesler duyulurmuş gece...
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
zz
|
bizim itunun kampusu essek kadar ve bilinmeyen bicok noktası var kullanılmıolar da böle sacmasapan kulubeler barakalr var..heryer insaat halinde ..:/ geceleri bizim kampus taksicilerin mekanı oluomus özellikle de ormanlık alanın orası :/
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
damla
|
gerçek yani..anneme sordum evet biri atmıştı yurtsa kendini dedi...perimeri olayında geçiodu:)
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
zz
|
itude gölet yurtlarının en buyuk sakası altta mutfagı TVsi olan dinlenme odasına erkek sinegi bile almamaları ki önceden alıolardı ...guvenlik görevlisinin görebilcegi alanlar içinde olunması gerekiomus..alt etud yemek kokuo :/
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
alibaş
|
maslak kampusde de bi aralar sapık var diye bi efsane dolaşıyodu... geceleri kıslara saldırıyo diye... valla o sıralar kıslar çok korkuyodu:)))
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
zz
|
valla onu bende duymustum ... ilk senemdi bi de :/ hatta ucagın olduu orta kapının orda da bi olay olmus böle taciz ..yurtlarda olaganustu hal ilan edilmişti..böle toplanılıp konusulmustu fln...:/ hava kararınca kampuste yurumeyelim die yapmıslar zaten o bi boka benzemeyen kampusu
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
alibaş
|
hehe:)) evet bizim fakultenin oradaki kız yurdunda bi olay oldu diye duymuştum bende:))
bide gölette kendini intihar eder bi çocuktan bahsediyolar. çan yüzünden yapmışmış. valla gerçekmi deil mi bilmiyom...
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
zz
|
ben öle bşiy duymadım ama gecen sene cıkmıssa bu ben burda diildim ve simdide bundan habersiz dolanıo olablirm :) onu ben bi sorup soriştriim :)
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
alibaş
|
uzun zamn önce duymuştum ben:))
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
zz
|
ozmaan ben de uzun zamandır bundan habersiz gölette dolanıomsum :)
|
|
~ 994 gün
|
|
| |
alibaş
|
|
|
~ 994 gün
|