ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  kampüs hayatı  yurt&universite efsaneleri,şakaları vs

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

ada
ada
ben de bizim okulla(BU) robert kolej arasında bi tünel olduğunu duyumunu almıştım .o zamanlar kız ve erkek kolejleri ayrıydılar malumunuz :)))
~ 1057 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
sonra elektrikler kesikken odtu geleneği olduğu uzre herkes camlardan cıkıp karşı yurtlara bağırır,foto filan cekerler
bi gun ebiden 8. yurda(abaza yurt) lazer tutarlar, ve (den bi arkadaş projektorle ebiyi taramış:)nerrden bulduysa artık

tane® ©an
tane® ©an
hımm bi de yurt şakaları var tabii:) bu konuda danışmanlara guvenilmez haberiniz olsun
mekan 9. yurt
com camaşır yıkcayacakmış işte elemanlara soruyo sistem nasıl die
elemanlar, 3.-kız yudru- e gitceksin orda senin camaşırlarını yıkayacak bi kız var. onun haberi var zaten çamaşırlarını ona ver o yıkayacak
com inanmaz başta bi ay sonra bıcak kemiğe dayanır, elemanlara bi daha sorar aynı cevap,;danışma gorevlisine sorar, adam ayarlanmış atbii aynı cevap. Com inanır artık. Neyse oda arkına sorar işte benim camaşırlarımı yıkayacak kız kim die. elemanlar bi oda numarası sallarlar. Come kızı cağırtır anonsla.
benim çamaşırlarımı siz yıkayacakmışsınız der. KIz bunu ağzına .ıçar elemanın 3 ay yurttan cıkmadığı rivayet edilir, başka bi rivayet elemanın okulu bıraktığı yonunde

tane® ©an
tane® ©an
kız yurtlarında genelde koridorda bir boy aynası bulunur ve bu ayna üzerine de bazı notlar yazılır, genelde yurt duyuruları falan..ama bazı arkadaslarımız bu olayı abartmışlardı..mesela normalde buzdolabı olmadıgı için yangın merdiveninin boslugunun onundeki camın onune bozulacak şeyler konulurdu..o zamanlar dolap yoktu yurtta..arkadaşın biride peynirimi çalan arkadaş diye bir yazı yazmıştı aynanın üzerindeki kağıda..biz de içimizden yuhh dedik bu kargada olabilirdi..ille birinin çalması mı gerekliydi..neyse bir baska sefer odamdan tabağımdaki pudingimi yiyen arkadas diye bir yazı devamında da isteseydin vermezmiy dim diye bir ibare..böyle yazılar devam edip durdu..biz de bunun üzerine 4 oda arkadaşı herbirimiz farklı kelimeyi yazarak bir ilan astık. Bu ilanda yaklaşık şöyle yazıyordu..odamdan perugumu ve takma dişlerimi alan arkadaş kaç gunden beri senin yuzunden dışarı çıkamıyorum..senin onlara ihtiyacın yoktur bana lutfen getir..sonuna da isteseydin vermezmiydim diye de dalga geçildiği anlaşılsın diye bir not..tabi not asılı durdu birkac gun sonra yan oda arkadasım bızım bolumden olur kendısı bana aksamları lavaboya gidemediğini çünkü bu kız ile karşılaşmaktan korktugunu yazdı ben kendimi odaya zor attım kızlarla nasıl guluyoruz buna nasıl inanır diye..ahh özlemciğim özledim vallahi seni..sonra ne mi oldu..dalga gectiğimiz oda müdire hanıma şikayet etmiş bizi ve biz cagrıldık..ben ve bir arkadasım gittik..direkt sordu bu yazıyı kim yazdı diye ben de biz diye cevap verdim..yuzunde bir gulumseme belirdi, bir daha olmasın dedi ama saklayacağını da soyledi..ahh eski günler..

tane® ©an
tane® ©an
uzun zaman olmadı gerçi ama yine de aklımdan kaldığınca anlatayım, unuttuğum ayrıntıları arkadaşlar tamamlarlar...8. yurt malum abaza yurdudur ve bununla gurur duyan insanların yaşadığı son derece çılgın bir yurttur...e tabi yaklaşık 732 abaza gözünüzün önüne getirdiğiniz zaman dehşet verici...bazı arkadaşlar özellikle soğuk günlerde tam yurt giriş kapısının üzerindeki odalara mevzilenir ve yurda giriş-çıkış yapanların üzerine su dolu poşetler atarlardı ve haklarını yemeyelim ama genelde isabet ettiremezlerdi...ilerleyen zamanlarda poşet bitince artık bir de elektrikler kesildi ise bira şişeleri atılırdı pencerelerden...ha bir de bazı büyüklerimiz ne hikmetse çamaşır yıkama makinalarını 8. yurdun altında bir yere kurmuşlardı ve oraya ulaşmak için de yurdun önünden boydan boya yürümek gerekiyordu ve takdir edersinizki oradan sadece MANGAL yürekli (!) kızlarımız geçebiliyordu...malum abaza yurt her ortamda ve her zaman böle ortamlar için kalmaktadırlar o yurtta :)) oradan laf yemeden geçebilen ıkzlar varsa veya yurda laf yetiştirebilen helal olsun...tüm 8. yurtlulara sonsuz sevgi ve saygılarımla

tane® ©an
tane® ©an
.yurdun takımı ile başka bi takımın futbol maçı vardı. tabi bütün olaylarda olduğu gibi,yine abaza tayfası maça gelmişti. hakem 1-2 ters karar verdi, bizimkiler ibne hakem diye tezahürata başladılar, hakem maçı bırakıp tribüne koştu,zaten tribünde 40-50 kişi var adam direk yanımıza geldi,başladı saydırmaya ulen siz bana ibne diyosunuz ben evli bi adamımda falan da filanda,bi kaç da bedenci filan buna destek için gelince, şiddete karşı bi yurt topluluğu olarak tabi abi haklısın abi filan adamı yatıştırmıştık. adam maçı tekrar başlattı, biraz sonra birimiz önce korkarak delikanlı hakem diye bağırmaya başladı.sonra herkes delikanlı hakem diye bağırmaya başlamıştı. galiba hakemin hoşuna gitti,ya da artık uğraşmak istemedi bi şey dememişti. Sonra macın sonuna doğru bi ters karar daha verdi. Elemanlardan biri bağırarak: ULAN BIDE IBNE HAKEM DIYINCE KIZIOSUN

lumbri
lumbri
google erathden bakılınca odtunun rusyaya degil dogrudan kuzeye bakan bir silah seklinde oldugu anlasiliyor.
benim bu sene bizzat yapandan duydugum bomba ise add-drop haftasında "drop" kelimesinin dersi almak anlamına geldigini zanneden bi 1. sınıf makinacının butun derslerini drop edip sonra da danışmanına onaylatması.

tane® ©an
tane® ©an
okula yeni girdigimiz zamanlar... henüz aramızdan kimsenin arabasi yok. sadece bir arkadasimiz bazen ablasinin arabasini alip geliyor falan. neyse bi oglen carsida yemek yedik bolume donuyoruz. 4 erkek bi polonun icine sığdık. tam MM'in önünden gectik bilgisayara dogru giderken bi hatun... 1.75 civarı esmer kısa etek, harley cizmeler ... daha ayrıntı vermek isterdim ancak bizim hatunu incelememiz kısa sürdü. cünkü bilgisayar mühendisliğinin ordaki kaldırımları yıkarak yoldan cıktık. arabanın yarısı kaldırımların üzerinde. ön tekerler havada. biz yerle 45 derece açı yapıyoruz falan... o an abaza oldugumuzu kabul ettik. 4 erkek aynı kıza bakıyoruz ve kaldırıma cıkıyoruz. Bir de arabayı kullanan arkadaşımızın "ama birinin yola bakması lazım" seklinde bize kızması var ki o daha bi efsane..

tane® ©an
tane® ©an
puhauhau bombaymış be:))

tane® ©an
tane® ©an
bi de benim başımdan gecen efsane olmaya aday olaylar var tabii:)
1- 2 sene once final zamanı, 4 gece sabahlamaşım son sınav sabah 9:30da
ben sınavdan once şekil bi a'daki gibi blm kantininde uyuyorum. Neyse sınava girmeden once de ark.ı uyardım dalabilirim durt beni arada. Netkim daldımda hem ne dalış. Arkadaş durtmuş uyanmamışım.30-40 dakika sonra asistanın durtmesiyle uyandım.:) neyse zaten bi soru kalmıştı 10 dakika sonra kağıdı vermeye gittim. Aynı asistan inanmayan gozlerle hocam daha 45 dakika var dedi. Ben gayet doğal bi sesle, zaten bitmişti hocam ben gidip uykuma devam edecem:)adam honk die kalmıştı:)
~ 1056 gün   mesajın adresini al  

tane® ©an
tane® ©an
bu sene kayıt donemi.
withdraw cektiğin dersi almadan başka ders alamıoz:( ben de bazı sebebplerden hafif gec kaldım,dersin kotası dolmuş. NEyse danışmana gittim,anlattım(danışmanım derya die bi kadın bu donem değişti) ben bekliom işte kamuya telefon acıp kotayı arttırsın die. Telefonu actı bi şeyler konuştu. Sonra gozleri dolmuş bi şekilde kapattı. Bana yalancı dedi,beni yalancı yerine koydu deyip ağlayarak cıktı. Biz orda noluyo deyip aval aval bakakaldık. donem uzattığıma yanayım,kadına acıyıp bi şey deyememenin ezikliğine mi yanayım:)

tane® ©an
tane® ©an
#3 yukarda anlattığım gibi ders almadım, ama almam lazım,ne yapsam olmuo cakışıo kotası dolu filan. Ben de gozumu karartıp econdan ders alayım dedim zaten istediğim bi ders vardı international trade. Onu bağlayan mikro econ theory'i alayım bari dedim. Hocalarına baktım ,halis hocayla erol hoca(halisin verdiği mikro econ daha once kaldığımdan erol hocaya gittim. Erol hoca:mikrodan ne aldın
ben:BB aldım hocam
dudağını buzerek : napcan micro teorisini
ben:dersi bağlıo hocam.dersin içeriği nedir
hoca:turev var, integralde var
ben:alçak sesle offff
hoca:bağırarak ve arkasını donerek Sen git politikayla uğraş
nasıl yani??

tane® ©an
tane® ©an
Ben altıncı yurta kalıyordum. Bizim odanın yanında kalan 2 kafadar yeni gelen hazırlığa şaka yapmaya karar verdiler. Şakada gece hazırlık uyurken iki kafadar kendilerine makyaj yapıp hayalet süsü verip hazırlığı korkatacaklardı. Gece geç vakite ben tuvalete gitmiştim (6ncı yurta kalanlar bilir kız yurtları gibi ortak tuvalet kulanılır). İki kafadar tüm hazırlıkları tamalamış yüzleri pudralamış, dudaklarını boyamışlardı, inandırıcı olsun diye gömlek ve kiyafetlerini ters giymişlerdi, kendi aralarında şakalaşıyorlardı. Bu sırada biri eğilmiş elbiselerini düzeltiyordu, diğeride onun tam arkasında aynada kendine bakıyordu. Eğilen diğerini farketmeden aniden doğruldu. Ayakta olanın ön iki dişi diğerinin kafasına saplandı (O an nasıl oldu bende tam anlayamadım). İki kafadar bu halde ( yüzler pudralı, gömlekler ters ve birinin ön dişi diğerinin kafasında ) medikoya gitler. Ben onları o halde goren doktorun yuz seklini çok merak etmişimdir doğrusu. Birinin kafasına 4 dikiş atıldı, diğeride 5 gün diş ağırısıylala gezdi. Hazırlıkta mışıl mışıl uyudu.

tane® ©an
tane® ©an
O zamanlarda, 1.yurt erkek yurduyken yani, 1.katta kalan bir öğrenci vardı. Sanırım felsfede okuyordu. Ancak bir takım değişik düşünceler saplanmıştı. Bir gün odalarına gittiğimde yanımdan son hızla biri geçerek koridora fırladı ve kaçmaya başladı. arkasından bu eleman, elinde bir ekmek bıçağı, "allahsııız, ben MEHDİ'yim, bana mürid olacaksııın..." diye bağırark kovalamaya başladı. sonardan duyduğum kadarıyla sun-shine önündeki bir ağaca çıkıp soyunmuş "ben mehdiyim müridim olun " diye bağırmış. ODTÜden önce de mi sorunları vardı bilmem ama yoksa da ODTÜ herkese biraz anormallik katıyor galiba. İnşallah şimdi iyisindir hocam......

lucy luyi
lucy luyi
okula kendisine öğrenci süsü vererek giren zaat-ı muhterem, birisinin telefonunu kartını takmak için izin isteyip alır ve kacar! pesinden 20 kadar öğrenciyle birlikte beşiktaşın gobeğinde kovalamaca yaşanır en sonunnda bi iett otobusunde olay son bulu adama temiz bi dayak cekilir telefon geri alınır okula dönülür!!!

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 16 - 30

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008