gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Kampüs Hayatı - yurt&universite efsaneleri,şakaları vs
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
 Yazar: Mesaj:
tane® ©an
tane® ©an
malum odtunun en meşhur efsanesi, planının rusyaya cevrili silah şeklinde olduğudur kuruluşunda,sonra rus bi mimar bun amerikaya çevrili bi silaha donuşturmuş, son eklentilerle bazukaya donmuş olma ihtimali var ama hakkaten benzio silaha

16 Ekim 2005 22:11  mesajın adresini al  
emiracle
emiracle
merak ettim resmini görme şansımız var mı?

16 Ekim 2005 22:12  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
odtuye gelirsen kkminin orda var bi odtu planı, stat tetik, yurtlar şarjor, blmler namlu

16 Ekim 2005 22:13  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
yalıncakta hala gomulu kalaşnikof olduğu rivayet edilir:)

16 Ekim 2005 22:14  mesajın adresini al  
emiracle
emiracle
bayaa da bombaymış.

16 Ekim 2005 22:15  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
evet stadın restarasyonu yapılırken işçiler bozulan yerleri duzeltmişler diolar

16 Ekim 2005 22:16  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
emir sitede bulamadım planı

16 Ekim 2005 22:16  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
sonra meşhur ata heykelimiz var ben inanmıom gerçi ama efsane işte, 10 kasımda mimarlık orencileri orda toplanıo ama hakkaten:)

16 Ekim 2005 22:17  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
3 sutun var yemekhanenin orda , 10 kasımda 9:10da bu heykellerin golgesinin ATA yazdığı rivayet edilir

16 Ekim 2005 22:20  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
belki devrimcidirler ama bence saygıdan
silmediler

16 Ekim 2005 22:21  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
sonra fiziğin onundeki kızla erkek heykeli ama tam ayrıntılarını bilmiom onun

16 Ekim 2005 22:22  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
yer fizik 3lu anfi
ders:matematik
derste tebeşir biter hoca on sıralarda uyuklayan birini yan sınıftan tebeşir almaya gonderir, hem uykusunu acar die. Eleman bi kapıdan cıkar, başka bi akpıdan girer
Hocaya sorar:hocam tebeşiriniz var mı die
Hoca: walla ben de birini yeni yolladım yan sınıftan alsın die sizde de mi yoktu
eleman:yok walla hocam

eleman cıkar kendi sınıfına doner hocaya
hocam onlardada yokmuş
hoca:biliom evladım demin onlardan biri gelip bize tebeşir sordu:))

16 Ekim 2005 22:25  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
bilkentin otoparkındaki KUŞLAR GİREMEZ yazısı gerçi artık yok ama

16 Ekim 2005 22:27  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
bilkente değişiklik olsun die ferrarisine cektirdiği yatla gelen eleman-doğrulayan cıkmadı bunu

16 Ekim 2005 22:28  mesajın adresini al  
sabbah
sabbah
baba hakikaten tebeşir olayı iimiş..

16 Ekim 2005 22:33  mesajın adresini al  
ada
ada
ben de bizim okulla(BU) robert kolej arasında bi tünel olduğunu duyumunu almıştım .o zamanlar kız ve erkek kolejleri ayrıydılar malumunuz :)))

16 Ekim 2005 22:35  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
sonra elektrikler kesikken odtu geleneği olduğu uzre herkes camlardan cıkıp karşı yurtlara bağırır,foto filan cekerler
bi gun ebiden 8. yurda(abaza yurt) lazer tutarlar, ve (den bi arkadaş projektorle ebiyi taramış:)nerrden bulduysa artık

16 Ekim 2005 22:36  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
hımm bi de yurt şakaları var tabii:) bu konuda danışmanlara guvenilmez haberiniz olsun
mekan 9. yurt
com camaşır yıkcayacakmış işte elemanlara soruyo sistem nasıl die
elemanlar, 3.-kız yudru- e gitceksin orda senin camaşırlarını yıkayacak bi kız var. onun haberi var zaten çamaşırlarını ona ver o yıkayacak
com inanmaz başta bi ay sonra bıcak kemiğe dayanır, elemanlara bi daha sorar aynı cevap,;danışma gorevlisine sorar, adam ayarlanmış atbii aynı cevap. Com inanır artık. Neyse oda arkına sorar işte benim camaşırlarımı yıkayacak kız kim die. elemanlar bi oda numarası sallarlar. Come kızı cağırtır anonsla.
benim çamaşırlarımı siz yıkayacakmışsınız der. KIz bunu ağzına .ıçar elemanın 3 ay yurttan cıkmadığı rivayet edilir, başka bi rivayet elemanın okulu bıraktığı yonunde

16 Ekim 2005 22:44  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
kız yurtlarında genelde koridorda bir boy aynası bulunur ve bu ayna üzerine de bazı notlar yazılır, genelde yurt duyuruları falan..ama bazı arkadaslarımız bu olayı abartmışlardı..mesela normalde buzdolabı olmadıgı için yangın merdiveninin boslugunun onundeki camın onune bozulacak şeyler konulurdu..o zamanlar dolap yoktu yurtta..arkadaşın biride peynirimi çalan arkadaş diye bir yazı yazmıştı aynanın üzerindeki kağıda..biz de içimizden yuhh dedik bu kargada olabilirdi..ille birinin çalması mı gerekliydi..neyse bir baska sefer odamdan tabağımdaki pudingimi yiyen arkadas diye bir yazı devamında da isteseydin vermezmiy dim diye bir ibare..böyle yazılar devam edip durdu..biz de bunun üzerine 4 oda arkadaşı herbirimiz farklı kelimeyi yazarak bir ilan astık. Bu ilanda yaklaşık şöyle yazıyordu..odamdan perugumu ve takma dişlerimi alan arkadaş kaç gunden beri senin yuzunden dışarı çıkamıyorum..senin onlara ihtiyacın yoktur bana lutfen getir..sonuna da isteseydin vermezmiydim diye de dalga geçildiği anlaşılsın diye bir not..tabi not asılı durdu birkac gun sonra yan oda arkadasım bızım bolumden olur kendısı bana aksamları lavaboya gidemediğini çünkü bu kız ile karşılaşmaktan korktugunu yazdı ben kendimi odaya zor attım kızlarla nasıl guluyoruz buna nasıl inanır diye..ahh özlemciğim özledim vallahi seni..sonra ne mi oldu..dalga gectiğimiz oda müdire hanıma şikayet etmiş bizi ve biz cagrıldık..ben ve bir arkadasım gittik..direkt sordu bu yazıyı kim yazdı diye ben de biz diye cevap verdim..yuzunde bir gulumseme belirdi, bir daha olmasın dedi ama saklayacağını da soyledi..ahh eski günler..

16 Ekim 2005 22:49  mesajın adresini al  
tane® ©an
tane® ©an
uzun zaman olmadı gerçi ama yine de aklımdan kaldığınca anlatayım, unuttuğum ayrıntıları arkadaşlar tamamlarlar...8. yurt malum abaza yurdudur ve bununla gurur duyan insanların yaşadığı son derece çılgın bir yurttur...e tabi yaklaşık 732 abaza gözünüzün önüne getirdiğiniz zaman dehşet verici...bazı arkadaşlar özellikle soğuk günlerde tam yurt giriş kapısının üzerindeki odalara mevzilenir ve yurda giriş-çıkış yapanların üzerine su dolu poşetler atarlardı ve haklarını yemeyelim ama genelde isabet ettiremezlerdi...ilerleyen zamanlarda poşet bitince artık bir de elektrikler kesildi ise bira şişeleri atılırdı pencerelerden...ha bir de bazı büyüklerimiz ne hikmetse çamaşır yıkama makinalarını 8. yurdun altında bir yere kurmuşlardı ve oraya ulaşmak için de yurdun önünden boydan boya yürümek gerekiyordu ve takdir edersinizki oradan sadece MANGAL yürekli (!) kızlarımız geçebiliyordu...malum abaza yurt her ortamda ve her zaman böle ortamlar için kalmaktadırlar o yurtta :)) oradan laf yemeden geçebilen ıkzlar varsa veya yurda laf yetiştirebilen helal olsun...tüm 8. yurtlulara sonsuz sevgi ve saygılarımla

16 Ekim 2005 22:59  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      Listelenen Kayitlar 1 - 20
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008