ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > konu dışı > Aşkın filmini çekebilir misiniz?
odul yarisma film ask
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

nestlee klasik
nestlee klasik
Aşkın filmini çekebilir misiniz?

Sevgilinize hiç unutamayacağı bir hediye vermeye ne dersiniz? Dükkan dükkan hediye aramaktansa yaratıcılığınızı kullanıp O'na bu sevgililer gününde farklı bir hediye verin. Hatta “Ben bu işte iyiyim. Aşkımı en iyi ifade edenlerden biri de benim” diye bir iddianız varsa, izlesene.com sizler için yarışma başlattı. 4 şubat tarihine kadar aşkı çekeceğiniz filmde anlatıp, notebook ya da cep telefonu kazanın.

650 bin üyesiyle Türkiye’nin en büyük video paylaşım sitelerinden biri olan izlesene.com, sevgililer gününe özel video yarışması başlattı. Her yaştan sevgilileri, aşkını ifade edeceği bir video ile yarışmaya katılmaya davet eden site, en güzel aşk filmini çeken izlesene.com kullanıcısına ödül olarak HP Pavillion Dizüstü Bilgisayar hediye edilecek. İkincilik ödülü BenQ Siemens EF81 cep telefonu, üçüncülük ödülü ise BenQ Siemens EL71 cep telefonu olarak belirlendi.
Yarışmacıların çektikleri videoları 4 Şubat'a kadar izlesene.com’a göndermeleri gerekiyor. Yarışmaya katılan videolar, 4–13 Şubat günleri arasında izlesene.com kullanıcıları tarafından oylanacak ve yarışmanın galibi 14 Şubat Sevgililer Günü’nde açıklanacak. | 24.01.2008

akşam gazetesinden alınmıştır

25 Ocak 2008 09:23   mesajın adresini al  

nestlee klasik
nestlee klasik
Aranıızda belki sinema t bölümünde olan veya sevgilisine hediye vermek isteyenler olur diye bu yarışmadan sizleri haberdar etmek istedim.en azından sevgi için yaratıcılık var ve bol şans diyorum herkeze.
25 Ocak 2008 09:24   mesajın adresini al  

panda®²
panda®²
çekeriz be abidin... aldıkmı şarabı elimize bi elimizdede onun resmi sadece ve küçük bir busesi... çekeriz be abidin cigaranın dumanıyla sardıkmı etrafı bulutların arasına daldıkmı... çekeriz be abidin resmini çizmişiz o kadar en güzel mutluluğun, filminimi çekemicez...
25 Ocak 2008 11:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 3

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009