ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > aktivite > st patrick's day @ beyoğlu the irish centre
event gayda yesil bira guinness st patrick s day bahcesehir cicekler tayfasi irish
17 Mart 2008, İstanbul boomerang ¹³ - aktivite sahibi, sorumlu kişi

ayrıntılar, notlar, buluşma saati

Gelmek isteyenler 6'da Bahçeşehir Universitesi Beşiktaş kampüsü önünde olsunlardır..

-

Saint Patrick's Day nedir?

17 Mart Saint Patrick Günü, Saint Patrick'i onurlandırmak için kutlanan bir İrlanda bayramıdır. Bugünün Amerika ve diğer dünya ülkelerinde de kutlanması İrlandalılar'ın bütün dünya üzerindeki etkilerinin bir kanıtıdır.

Amerika'da Saint Patrick Günü genelde yeşil renk giyinme ve eğlenme zamanıdır. Saint Patrick Günü'nün Amerika'da ilk kutlanışı 1737 yılında Boston, Massachusetts'de olmuştur. Söylenişe göre bu özel günde herkes İrlandalı sayılır. En büyüğü New York'da düzenlenmek üzere 100'ün üzerinde şehirde gösteriler düzenlenmektedir. Yeşil renk baharın, İrlanda'nın ve yoncanın rengi olduğu için Saint Patrick Günü'nün de sembolü olmuştur. Bu günde üç yapraklı yonca bulmak, yeşil kıyafetler giymek ve blarney stone olarak bilinen taşı öpmek uğur getirmektedir. Bugünde yapılan ilginç olaylardan bazıları ise barlarda biraların yeşil renkte satılması ve nehirlerin yeşil boya ile boyanmasıdır.

mekan, adres

The Irish Centre
Istiklal Cad. Balo Sok. No 26 Beyoglu 34435
Istanbul TURKEY

Telefon: +90 212 244 7970
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

boomerang ¹³
boomerang ¹³
Geçen sene çiçekler tayfasıyla gittiğimiz harukilade bira günü.. herkes yeşil bira içsin herkes dans etsin..

birazdan geçen seneden bir kaç fotoğraf da ekleyebilirim..
24 Ocak 2008 23:02   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
24 Ocak 2008 23:04   mesajın adresini al  

o6uz²
o6uz²
hayatımda gece dışarda olup bukadar eğlendiğimi hatırlamıyorum sanırım =)
bu sene mekanın yine aynı yerinde olmayı öneriyorum ayrıca =)
24 Ocak 2008 23:05   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
bu sene daha da bir hayvanlar gibi eğlenebileceğimiz hissini aldığım olay olacak inşeeaalla. ben yine ciyanla dansedip çarpışıcam :P
24 Ocak 2008 23:06   mesajın adresini al  

ruin
ruin
bu sene ben de geleceğim holleey
24 Ocak 2008 23:14   mesajın adresini al  

monikaaa
monikaaa
bu olayı ben de çok merak ediyodum, inşallah ben de orda olcam o gün. yalnız dikkatimi çeken bişey var, eğer aziz patrik günü 17 mart ise, aktivite tarihi neden 17 nisan gözüküyo :D türkiyede bi ay geç mi kutlanıyo acaba :D
24 Ocak 2008 23:20   mesajın adresini al  

kretzsche
kretzsche
13 mayıs'ta köln'de flogging molly konserine gideceğimi biliyor muydunuz? hihoho
http://www.last.fm/event/449617
24 Ocak 2008 23:47   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Bu sene gelmeye taa 17 Mart 2006'da karar verdim:D
24 Ocak 2008 23:53   mesajın adresini al  

jan
jan

Can geliosa oraya bi Can daha lazım :D

varyok© demis ki:

bu olayı ben de çok merak ediyodum, inşallah ben de orda olcam o gün. yalnız dikkatimi çeken bişey var, eğer aziz patrik günü 17 mart ise, aktivite tarihi neden 17 nisan gözüküyo :D türkiyede bi ay geç mi kutlanıyo acaba :D

25 Ocak 2008 00:03   mesajın adresini al  

monikaaa
monikaaa
yaaa :(

kretzsche demis ki:

13 mayıs'ta köln'de flogging molly konserine gideceğimi biliyor muydunuz? hihoho

25 Ocak 2008 00:14   mesajın adresini al  

monikaaa
monikaaa
gel can'ım :D

Can geliosa oraya bi Can daha lazım :D

varyok© demis ki:

25 Ocak 2008 00:14   mesajın adresini al  

ufoozgur
ufoozgur
ulan..lan..lan lan :D dicek bişe bulamadım böhühüehüü

kretzsche demis ki:

25 Ocak 2008 02:14   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  10  11  12  13  14  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009