ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Gelmek isteyenler 6'da Bahçeşehir Universitesi Beşiktaş kampüsü önünde olsunlardır..
-
Saint Patrick's Day nedir?
17 Mart Saint Patrick Günü, Saint Patrick'i onurlandırmak için kutlanan bir İrlanda bayramıdır. Bugünün Amerika ve diğer dünya ülkelerinde de kutlanması İrlandalılar'ın bütün dünya üzerindeki etkilerinin bir kanıtıdır.
Amerika'da Saint Patrick Günü genelde yeşil renk giyinme ve eğlenme zamanıdır. Saint Patrick Günü'nün Amerika'da ilk kutlanışı 1737 yılında Boston, Massachusetts'de olmuştur. Söylenişe göre bu özel günde herkes İrlandalı sayılır. En büyüğü New York'da düzenlenmek üzere 100'ün üzerinde şehirde gösteriler düzenlenmektedir. Yeşil renk baharın, İrlanda'nın ve yoncanın rengi olduğu için Saint Patrick Günü'nün de sembolü olmuştur. Bu günde üç yapraklı yonca bulmak, yeşil kıyafetler giymek ve blarney stone olarak bilinen taşı öpmek uğur getirmektedir. Bugünde yapılan ilginç olaylardan bazıları ise barlarda biraların yeşil renkte satılması ve nehirlerin yeşil boya ile boyanmasıdır.
mekan, adres
The Irish Centre
Istiklal Cad. Balo Sok. No 26 Beyoglu 34435
Istanbul TURKEY
bu olayı ben de çok merak ediyodum, inşallah ben de orda olcam o gün. yalnız dikkatimi çeken bişey var, eğer aziz patrik günü 17 mart ise, aktivite tarihi neden 17 nisan gözüküyo :D türkiyede bi ay geç mi kutlanıyo acaba :D
bu olayı ben de çok merak ediyodum, inşallah ben de orda olcam o gün. yalnız dikkatimi çeken bişey var, eğer aziz patrik günü 17 mart ise, aktivite tarihi neden 17 nisan gözüküyo :D türkiyede bi ay geç mi kutlanıyo acaba :D
25 Ocak 2008 00:14
üstteki
yaşıyor olursam orada olacağım :)
25 Ocak 2008 03:07
denizhan
pek güzel duruyor bu yahu irish irish.
27 Ocak 2008 18:44
güveeen
O tarihte başka işim olmazsa ve İstanbul'da olursam gitmeyi düşünüyorum.
27 Ocak 2008 19:17
denizhan
bu da geçen seneki st.patricks'de iskoçya'nın başkentinde guinness yudumlarkene.
vize olmadığı için irlanda'ya almıyorlardı, bunla yetinmek durumunda kaldık :)
27 Ocak 2008 19:20
pamuk frnz
bugün bumi bizi götürdü gayet güzel bi yerdi
çok sevdim çok beğendim:) teşekkürler boomerang
gece daha güzel bi mekan olcağına eminim hele ki o gece ve bu insanlarla offffffffffffff sabırsızlıkla bekliyorummm:):):):))))))
27 Ocak 2008 22:19
denizhan
:Ç
3daysofpeaceandmusic demis ki:
atmosferik britanya aksanım
24 Şubat 2008 18:23
denizhan
ahah baya iyiymiş bu.
you are really fit
but my gosh, don't you just know it ?!
of britanya :/
24 Şubat 2008 18:38
denizhan
zaten 20 yaş altı ingiliz'den de oda arkadaşı falan olmaz. ya alkol komasına girersin ya da asosyallikten 2 ay içinde bi yere tıkarlar seni.
24 Şubat 2008 18:42
deadnight warrior
tek bi yeşil giysim var, tişört o da. havalar biraz daha ısınsın. onu giycem.
27 Şubat 2008 23:08
deadnight warrior
mantıklı :D hem de çok mantıklı, üf bu kadar mantık fazla geldi bana :P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17366
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!