gruplar
 hocalar
 okullar
 üye/içerik arama 

Yurtdışı Eğitim & Erasmus Exchange - TOEFL'A HAZIRLANANLAR GİRENLER (IBT PBT)
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 6
 Yazar: Mesaj:
şımarık tohunç
şımarık tohunç
TOEFL önerileri anıları başvuru koşulları tartışılsın yahu

24 Ocak 2008 19:12  mesajın adresini al  
şımarık tohunç
şımarık tohunç
ben 1 şubatta ibt ye giricem speaking zorluyomuş herkesi, listeningle reading en kolay 2 bölüm writing de ise hem okuma parçası okutup hem ders dinletirse birbirlerinin zıttı şeyler söylüyorlar bikaç, onları farkedip yazıda değinmek gerekiyor.

24 Ocak 2008 19:15  mesajın adresini al  
under a violet moon
under a violet moon
tohunç abii başarılar ibt de :)) yaparsınn sen tohunçç abii.. zeki adamsın sen :))

24 Ocak 2008 19:23  mesajın adresini al  
under a violet moon
under a violet moon
http://www.okulariyoruz.biz/default.asp?L=TR&mid=862

burada güzel şeyler yazıoo doğançç.. gerçi sen araştırmışındır netten ama ben genede paylaşayım dedimm :))

24 Ocak 2008 19:29  mesajın adresini al  
şımarık tohunç
şımarık tohunç
yüzzde 60 başarı lazım ya çok bişey değil yani 80 oluyo sanırım not olarak alırım ya gerçi hiiiç bakmadım

24 Ocak 2008 20:01  mesajın adresini al  
kretzsche
kretzsche
toefl 3-3buçuk saat kadar sürüyor .. . hiç durmadan bi sürü şey okumak yazmak dinlemek falan insanı acaip yıpratıyor. .. oldukça sıkıcı - yorucu bir sınav.. hiç çekilir gibi değil valla kolay gelsin..

tüyo olarak şöyle bir şey söyleyebilirim..

sınavın ilk yarısı bittiğinde ara vermeden önce speaking kısmına senden önce başlayan tiplere kulak ver.. ne konusunda konuştuklarını dinle .. sorunun ne olduğunu anlayınca normalde 10 saniye düşünüp yanıtlaman gereken sorunun cevabını kağıda yaz ve oradan oku :)

mesela ben milleti dinledim 'what is your favorite book? tell me about it ' falan gibi bi soru sorulduğunu anladım hazırladım bi metin okudum ordan fln ..

24 Ocak 2008 21:26  mesajın adresini al  
 Sayfalar: 1      Listelenen Kayitlar 1 - 6
bloguna / web sayfana ekle Bloguna / Web Sayfana Ekle     arkadaşlarına gönder Arkadaşlarına Gönder     başlığın adresini al Başlığın Adresini Al     favori başlıklarına ekle Favori Başlıklarına Ekle

Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
Hoşgeldin!

OrtaKantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008