laviniaa demis ki: Kafka'nın romanlarını etkileyici bulmuşumdur hep.. Bilenler bilir hangi kitabında olduğunu Gregor Samsa karakteri benim için bir dönüm noktası olmuştu...
25 Ağustos 2008 02:20
laviniaa
Evet Dönüşüm.. :)
25 Ağustos 2008 02:21
serc@n
dostoyevski suc ve ceza da güzeldi..raskolnikov u sevmiştim orda:)) hmm birde rusyada kac rubleye ne yapılır fikir sahibi oldum :P
25 Ağustos 2008 02:21
nedefne
ne manyak kitap o öyle be
gerçekten etkileyici listesinde kafka da va, haklısın
serc@n demis ki: dostoyevski suc ve ceza da güzeldi..raskolnikov u sevmiştim orda:)) hmm birde rusyada kac rubleye ne yapılır fikir sahibi oldum :P
Raskalnikov..O da manyak bir karakterdi..Cinayetten sonra yaşadığı bunalımlar, kişilik bozuklukları..etkileyiciydi kesinlikle..
nedefne demis ki: ne manyak kitap o öyle be
gerçekten etkileyici listesinde kafka da va, haklısın
kitap manyak..karakter daha da manyak.. kafkanın karamsar tahlillerine bayılıyorum ben.. Dava da öyle bir kitaptı..
25 Ağustos 2008 02:25
nedefne
ehe
ben de tam bi de dava var diyodum :))
paul auster okudun mu hiç??
125 Ağustos 2008 02:26
halokid
karanlıkta 33 yazar..
insanoğlu gerçekten lanetli bi varlık...okuyunca bidaha anladım..
25 Ağustos 2008 02:26
anack-su-namun
efendi
25 Ağustos 2008 02:27
laviniaa
Okumazmıyım hiç? Leviathan, Smoke ve Vertiogoyu okudum.. Çağdaş Camus diyorum ben o herife.. O da aşmış bir kişilik.. Güzel karakter tahlilleri vardır..
nedefne demis ki: ehe
ben de tam bi de dava var diyodum :))
paul auster okudun mu hiç??
25 Ağustos 2008 02:30
serc@n
dorian gray'in portresi de güzeldi..oscar wilde' ın.. gecen gece show tv de cakma filmini yapmıslar..dorian gray in resmi birde ismide degişik:S uyuz oldum filde berbattı
25 Ağustos 2008 02:30
sezercik_3cm
one ya bura ntv dekı gece gunduz programına dönmüş ya
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17352
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.