ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Türkiye’ nin Tek Gurme ve Şarap Fuarı “GOURMEX & WINE İSTANBUL 2008 “
Değerli ziyaretçiler
Wine İstanbul & Gourmex 2008 İstanbul Şarap, Gurme, Zeytinyağı, ve seçkin Lezzetler Fuarı,
24-27 Ocak 2008 tarihlerinde İstanbul Expo Center / Yeşilköy-İstanbul da 9. Ve 10. Salonlarda düzenleniyor. Fuarda şarap ve Gurme ürünleri sergileniyor.
Bu yıl 7. si düzenlenecek olan Gourmex 2008 ve 3. kez yapılacak olan Wine İstanbul 2008 yine en son üretilen Lezzetler, ürünler, yenilikleri ziyaretçileriyle paylaşıyor.
24-27 Ocak 2008 tarihleri arasında her gün saat 11:00'den 20:00'ye dek sürecek olan Gourmex ve Wine İstanbul Lezzet ve Şarap tutkunlarına bulunmaz bir fırsat sunuyor. Bu tarihlerde sakın başka yere söz vermeyin.
mekan, adres
İstanbul Expo Center, nasıl gidilir ben de bilmiyorum :D
evet, şarap fuarını da duymuş oldum böylece. biletler 12 ytl imiş. otopark ücretsizmiş. gitmekle gitmemek arasındayım şahsen ben, her ne kadar gidiyo olarak gözüksem de burda :D 12 lira verip, iki gün boyunca o şarap senin bu şarap benim tadmak var :D alınan bilet bir gün öncesi için de geçerli oluyomuş. ayrıntılar içün: http://www.biletix.com/event.htm?id=JGM01
24 Ocak 2008 11:58
aslan67
yumurta kapıya dayanmış arkadaş:D
ekonomik sıkıntıdayım önceden haberim olaydı belki:D
24 Ocak 2008 12:21
üstteki
şarapçılar buluşuyor :)
24 Ocak 2008 16:24
cumuk
aksaray - havaalanı metro hattının sondan 2. durağı zaten adı da cnr expo center olarak geçio
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17341
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!