ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum  geyik  Bomba Fıkralar-Seri 1
karisik temel fikra
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

mysteriouss
mysteriouss
Küçük bir köyde imamlık yapan Ahmet ezanın okunmasıyla namazı kıldırmak üzere caminin yolunu tutar.Yine her zamanki gibi dualarını,ayetlerini okumaya başlar.Ortalık sessiz,herkes Allah aşkıyla duasını ederken Ahmet kendini tutamaz ve osurur.Herkes kahkalarla gülmeye başlar.Atılan kahkalar bütün köye yayılmıştır.Ahmet ne yapacağını bilemez.Utancından yerin dibinde yer olsa oraya da girecek.İnsan içine çıkamıyor.En sonunda tayin istemekten başka bir çözüm yolu bulamaz.Aradan uzun seneler geçer.Ahmet içindeki köy özlemini yenemeyerek kendi kendine :
-Olayı ben bile hatırlamıyorum köydekiler de unutmuştur der ve kendini köyün yolunda buluverir.
Köye vardığında bir çocukla karşılaşır onunla koyu bir muhabbete dalarlar.
İmam:-Sen kaç yaşındasın evladım?
Çocuk:-İmam osurduğunda 3 yaşımdaymışım...

Devrin birinde, bir alman,bir ingiliz ve bizim temel amerikada birlikte suç islemisler ve mahkeme idam edilmelerine karar vermis. hakim bizimkilere üç seçenek sunmus( ilk önce almana) ;
-asilmayi,yanarak ölmeyi mi yoksa giyotini mi tercih edersin?
alman düsünmüs.yanarak ölmek aci verir, idamda can cekisirim en iyisi giyotin...
kafasini sokmuslar cellat ipi cekmis tak giyotin almanin kafasina gelince durmus...
halktan sesler yükselmeye baslamis,
hakim;
-bu allahin sevgili kuluymus bunu serbest birakin.
serbest birakmislar almani.
sira ingilize gelmis ingilize de ayni secenekler sunulmus.ingilizde düsünmüs...
himm yanarak ölmek aci verir, idamda kötü, en iyisi giyotin...
kafasini sokmuslar cellat ipi cekmis giyotin inmis inmis ingilizin kafasinin üstünde durmus yine...
halktan sesler yükselmeye baslamis yine.
hakim;
-bu da allahin sevgili kuluymus bunu da serbest birakin.
ingilizide serbest birakmislar,sira temele gelmis..
hakim yine ayni soruyu sormus.
-yanarak ölmek mi?,idam mi? giyotin mi?
temel düsünmüs ve cevap vermis,
-yanarak ölmek aci verir,giyotinde zaten bozuk Siz en iyisi asın

Yoğun istek üzerine değiştirdim :D

~ 227 gün   mesajın adresini al  

güveeen
güveeen
Temel maratona katılmış, doping yaptığı belli olmasın diye sonuncu olmuş.

Temel bi gün paraşütle atlamış, dünyayı tutturamamış.
 1   ~ 227 gün   mesajın adresini al  

atmacaa
atmacaa
bomba nerde

anack-su-namun
anack-su-namun
temeL ßigün oteLe gitmi$......yan odadan çok fazLa gürüLtü geLiyomu$...kim var orda demi$!!!!Jean cLaude van damme diye cevap vermi$!!!!oraya geLirsem dördünüzüde döverim demi$.........

kunephe
kunephe
bu başlık açılmıştı galiba lan.

ilk defa yazıyorum bunu ama sölemek geldi çimden açılmadıysada başlık sahibi kusura bakma

uaxoy
uaxoy
teroristlerden kaçan temel çuvala saklanmış...gelen teroristler ayaklarıyla vurarak çuvalı kontrol etmişler..temel:patates patates diye bağırmış
tek aklımda kalan temel fıkrası.genelde namık kemal takılıyom

atmacaa
atmacaa
namık kemal gibi bi adamı yine yanlış emellerde kullandın bak karıştırma namlı kemal o :))
 2   ~ 227 gün   mesajın adresini al  

uaxoy
uaxoy

hehehe..nabalım anamızın kucağında masal dışarda bunları dinledik..ama asıl sorun annem masal annatmıyo ama bu fıkraları hala dinliyom :D

atmacaa demis ki:

namık kemal gibi bi adamı yine yanlış emellerde kullandın bak karıştırma namlı kemal o :))

güveeen
güveeen
yok hocam Namı Kemal esası onun

atmacaa demis ki:

uysalhan
uysalhan
arkadaşa katılıyorum. kıbrısta Gazimagusa'da katedralden bozma bir caminin avlusundaki zindanda can vermiştir kendisi. adı geçen zindan yerden 1 metre bile yüksek olmamakla birlikte, her zaman çamurludur. yazıktır. lütfen. . .

atmacaa demis ki:

uaxoy
uaxoy

ama haklısın.geyik yapıyoz...vatan şairi namık kemalı tabiki sayarız

atmacaa demis ki:

atmacaa
atmacaa
ha namı kemal ha namlı kemal duruma göre değişiyor benim için önemli olan namık kemal olmaması
 3   ~ 227 gün   mesajın adresini al  

süperiletken
süperiletken
Yaşlı bir adam otobüse binmiş fakat otobüste hiç yer yokmuş,yaşlı adam biraz daha ileriye gitmiş millet benim farkıma varsın da yer versin diye de bastonunu sert bir şekilde yere vurmuş önde oturan gencin biri de ya amca şu bastonuna bi lastik taksana demiş yaşlı amca herkesi gülme krizine sokacak o cevabı vermiş o lastiği baban zamanında taksaydı şimdi hepimiz rahat ederdik...
 2   ~ 227 gün   mesajın adresini al  

atmacaa
atmacaa
yanlış anladın kuzum geyiğe sonuna kadar varım sadece bi düzeltme o kadar :))

uaxoy
uaxoy
eyvallah birader

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 15

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!
Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008