ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

riverside
riverside
müzikler de cidden iyi ama
28 Şubat 2008 10:44   mesajın adresini al  

solitary man
solitary man
müzikal sevmiyorum ama.. johnny depp nasıl oynamış merak etmiyor değilim... övüyorlar baya..
28 Şubat 2008 10:48   mesajın adresini al  

riverside
riverside
kan gövdeyi götürüyordu valla
28 Şubat 2008 13:47   mesajın adresini al  

reneff
reneff
yıne tım burton ve onunla ozdeslesmıs johnny depp ve helena bonham carter.. fılm cok gusledı saolsun akm ıkıncı yarıda fılmın ortalarında saka gıbı 25 dakıka beklettıler cok cıkan oldu ama ben bekledım cok guzeldı
not: akm 5. salondakı fılmlere gıtmeyın her zaman bı sorun yasıyosunuz
2 Mart 2008 19:14   mesajın adresini al  

reneff
reneff
ı feel you johanna
ı steal you johanna.. fılmden sonra aklımda kalan parcalardan bırı :)
2 Mart 2008 19:18   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
yeni izleyebildim. klasik bir tim burton. yalnız bu kadar kan ve vahşet beklemiyodum açıkçası :)
kill bill'de bile bu kadar rahatsız olmamışken, bunun rahatsız etmesini ancak filmden bunu beklemememe dayandırabilirim sanırım.
bazı yerlerde johnny depp'le helena bonham carter'ın ingiliz aksanı ile konuşma çabaları durumu zorlasa da, müziklerden kurtarmışlar.
bence iyi iş çıkarmış yine burton. sacha baron da filmin sürprizi olmuş, hoş olmuş.
3 Haziran 2008 02:25   mesajın adresini al  

yeni evli
yeni evli
offf bokum gibiydi film
3 Haziran 2008 02:27   mesajın adresini al  

jaja of opobo ® .iz
jaja of opobo ® .iz
müzikal gibi bişidi..beni pek sarmadı açıkcası..yarısına kadar izledim..o da ara ara bakarak zira arkadaşlarla muhabbet edioduk :))
3 Haziran 2008 12:49   mesajın adresini al  

bigbang
bigbang
johhny depp illa güzel film yapacak die bişey yok
müzikal olunca da film sanatsal olacak diye bişey de yok
berbat bi filmdi..
3 Haziran 2008 12:51   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
açıkçası en pozitif yanı, filmin başında verdiği müthiş gotik londra atmosferiydi. sonuna doğru, dükkana yoğunlaşmasıyla o da azaldı zaten.
3 Haziran 2008 13:28   mesajın adresini al  

sweetdreams
sweetdreams
mekan,kostümler,görüntü kalitesi,müzikler falan filan hepsi çok hoş ama sonuçta müzikal ve ben müzikal sevmem bir de hangi akla hizmetse kan tutan kardeşimi de yanımda sürükledim bayılcaktı çocuk bi ara:)
3 Haziran 2008 13:30   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
müzikal niye sevmiyosun yea ? yani ben de hayranı değilim tamam ama bi west side story mesela :)

sweetdreams demis ki:
mekan,kostümler,görüntü kalitesi,müzikler falan filan hepsi çok hoş ama sonuçta müzikal ve ben müzikal sevmem bir de hangi akla hizmetse kan tutan kardeşimi de yanımda sürükledim bayılcaktı çocuk bi ara:)
3 Haziran 2008 13:34   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  5  6  7  8  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 61 - 72

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009