Alkışlar Fenerbahçe'ye gelsin o zaman. 10 tane atmışlar vaaaauuuvv. Kezman da yıldızlaşmış diyorlar, hadi gözünüz aydın. Ne âlem insanlarsınız ya :) Alanyaspor 2. lig takımı.
Özellikle ilk 35 dakika başa baş bir maç oldu. Bu da bizim işi daha ciddiye almamızı sağladı. Ve sonra kendi kalitemizi yakaladık. Rakibimize saygılı davrandık. Saygımızı attığımız gollerle de gösterdik
Alanyasporla başa baş mücadele etmiş Fenerbahçe, bir alkış daha.
Alanyaspor karşısında kalitelerini göstermişler, bir alkış daha.
Bir de biri şunu açıklasın: Atılan gollerle saygı nasıl gösterilir? :D Bundan sonra gol atarak saygı göstermeyi düşünüyorum, sevabınıza bir öğretin ya :D
23 Ocak 2008 23:20
*mahkum*
ordaki taraftar kaç sende bir fb alanyaspor maçı izlicek acaba yada oyuncuları ne zaman karşılaşacak fenerbahçeyle saygıyı liverpol gösterseydi
23 Ocak 2008 23:23
souvereign jr.
Bir de biri şunu açıklasın: Atılan gollerle saygı nasıl gösterilir? :D Bundan sonra gol atarak saygı göstermeyi düşünüyorum, sevabınıza bir öğretin ya :D
karşındaki takım senden katkat zayıf diye 2-0'da bırakçak mısın?
ingiltere'de de, ispanya'da da kupa mücadeleleri oluyor ve kaç kere premier ligdeki takımlar alt liglerdeki takımlara elendiler. mesela Alaves İspanya 2.ligindeyken kupayı aldı. soraki sene 1.lige çıktı ve o sene de Uefa'da final oynadı. neden 2.ligdeki türk takımları bunu başaramıyor? bunu sormak lazım o zaman kendimize. bence Alanya'da güçlü bir takım olmak zorunda , X de güçlü olmak zorunda , Fenerbahçe'de güçlü olmak zorunda... yoksa Avrupa'daki halimizin içler acısı olması çok normal bi durum. Galatasaray Bordeaux'un Panionios'u yenmesi ile bi üst tura çıktı hatırlatırım...
23 Ocak 2008 23:29
*mahkum*
zaten biz böle duygusallığa çektiğimiz için bir yerlerde değiliz futbola herşeyi karıştırdık siyaset katliam,aşk, özel meseleler nasılsa bi camera çeker diyerek asılan pankartlar fenerbahçe pendiğe yenildiğinde laf oluyo ikinci lig takımını yenerken yine laf sanırım fenerbahçe ciddi bir şekilde kıskanılıyor ne dersiniz NOT: ben fb li değilim
23 Ocak 2008 23:34
souvereign jr.
şimdi diceksiniz gene laf sokmuşsun hayır efendim özeleştri yapıyorum...
Avrupa takımları da artık bunun bilincinde yani o yüzden zayıf takım bu diyip havai davranmıyor attıkça atıyor. hatta karşındaki takım güçlü bile olsa eğer o gün sahada bi varlık gösteremiyorsa attıkça atacaksın. ister 5 ister 10 olsun.
örnekle daha güzel olur Manchester - Roma'yı 7-1 yenmişti. o gün Roma çok rezalet oynadı evet ama bak Alanya çok iyi oynamış kendi kapasitesine göre ki 3 gol atmış. Zico da o yüzden zor oldu demiş. anla artık...
23 Ocak 2008 23:34
souvereign jr.
fenerbahçe pendiğe yenildiğinde laf oluyo ikinci lig takımını yenerken yine laf sanırım fenerbahçe ciddi bir şekilde kıskanılıyor ne dersiniz
bence en güzel örneği vermişsin. zamanında yenildik diye olay olmuştu şimdi de 10 gol attık diye havalara girdiniz deniyor. buldun mu atacaksın , ki zorlandığın da belli 3 gol yemenden. ilk golü de 2. dakkada atmamışız ki 30.dakkaya kadar gol atamamışız yani...
123 Ocak 2008 23:36
-sokarca-
çüş lan atılır mı 10 tane de , gerci frk etmio ya 6 da atıoz 10 da :)
23 Ocak 2008 23:41
handikap06
5 'i 10 'u herkese atarız 6yı sadece SANA SAKLARIZ
antigalatasaray
223 Ocak 2008 23:52
tömbeki
Bir de biri şunu açıklasın: Atılan gollerle saygı nasıl gösterilir? :D Bundan sonra gol atarak saygı göstermeyi düşünüyorum, sevabınıza bir öğretin ya
6-0 ve 4-0 gibi
ciddiye aldığımız bütün gol fırsatlarını değerlendirerek gösteriyoruz. laubalilik yapmadan yakaladığımızı çakıyoruz.
kapişş?
23 Ocak 2008 23:57
..!!onur
süperr söz :D
handikap06 demis ki:
5 'i 10 'u herkese atarız 6 yı sadece SANA SAKLARIZ
antigalatasaray
24 Ocak 2008 00:44
manu.chao
adamsın be zico!
24 Ocak 2008 02:13
bonaventure
ben daha çok alanyaspor yöneticilerinin maçtan sonra bireysel hatalardan dolayı goller yediklerini söylemelerine takıldım. ulan nasıl bir bireyselliktirde bu neredeyse kişi başına 1 gol yediniz. hatasız oynayan oyuncunuz kimdi? kaleci miydi?
hastasıyım türk futbol adamlarının maç sonrası yorumlarına.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17332
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.