ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > spor > Zico'dan Alanya maçı yorumu: Zor Oldu
10 3 fenerbahce zica
Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

comandante
comandante
Fenerbahçe’nin Brezilyalı hocası, Alanyaspor Kupa maçında oyunun hakiminin takımı olduğunu belirterek, ''Yarın gazetelere bakanlar bu skoru gördüğünde maçın çok kolay geçtiğini düşünebilirler, ama öyle olmadı'' dedi.

Zico, Fortis Türkiye Kupası’nda 10-3 kazandıkları Alanyaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, bu kadar farklı galibiyeti kendisinin de beklemediğini söyledi.

Oyuncularının 90 dakika boyunca çok iyi niyetle mücadele ettiklerini anlatan Zico, ''Maçın genelinde oyunun hakimi bizdik. Yarın gazetelere bakanlar bu skoru gördüğünde maçın çok kolay geçtiğini düşünebilirler, ama öyle olmadı. Özellikle ilk 35 dakika başa baş bir maç oldu. Bu da izim işi daha ciddiye almamızı sağladı. Ve sonra kendi kalitemizi yakaladık. Rakibimize saygılı davrandık. Saygımızı attığımız gollerle de gösterdik'' şeklinde konuştu.

Zico, bir gazetecinin, Kezman'ın dört gol attığını hatırlatması üzerine, ''Bir süredir sakatlığı vardı. Burada kendisi bir şans buldu. Bu şansı iyi değerlendirdi. Profesyonel futbolcu böyledir. Güzel goller attı. İyi bir performans gösterdi'' karşılığını verdi.

ALANYASPOR CEPHESİ
TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu ekibi Alanyaspor'un teknik direktörü Muharrem Uğur ise takımım ilk yarıda çok istekli ve disiplinli bir oyun ortaya koyduğunu belirterek, ''Sonuçta büyük takımla oynuyoruz. Biraz haddimizi bilmemiz gereken zamanlar oldu, bunu yapamadık. Doğal olarak büyük takımlar bu tür hataları affetmezler. Bu kadar farklı bir yenilgi yaşattığımız için taraftarlarımızından, yönetim kurulumuzdan ve tüm camiadan özür dilerim. Ancak Fenerbahçe'yi ilçemize getirmiş olduğumuz için de mutluyuz'' diye konuştu. (SPOR SERVİSİ, AA) Fenerbahçe’nin Brezilyalı hocası, Alanyaspor Kupa maçında oyunun hakiminin takımı olduğunu belirterek, ''Yarın gazetelere bakanlar bu skoru gördüğünde maçın çok kolay geçtiğini düşünebilirler, ama öyle olmadı'' dedi.

ALANYA - Zico, Fortis Türkiye Kupası’nda 10-3 kazandıkları Alanyaspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, bu kadar farklı galibiyeti kendisinin de beklemediğini söyledi.

Oyuncularının 90 dakika boyunca çok iyi niyetle mücadele ettiklerini anlatan Zico, ''Maçın genelinde oyunun hakimi bizdik. Yarın gazetelere bakanlar bu skoru gördüğünde maçın çok kolay geçtiğini düşünebilirler, ama öyle olmadı. Özellikle ilk 35 dakika başa baş bir maç oldu. Bu da bizim işi daha ciddiye almamızı sağladı. Ve sonra kendi kalitemizi yakaladık. Rakibimize saygılı davrandık. Saygımızı attığımız gollerle de gösterdik'' şeklinde konuştu.

Zico, bir gazetecinin, Kezman'ın dört gol attığını hatırlatması üzerine, ''Bir süredir sakatlığı vardı. Burada kendisi bir şans buldu. Bu şansı iyi değerlendirdi. Profesyonel futbolcu böyledir. Güzel goller attı. İyi bir performans gösterdi'' karşılığını verdi.

ALANYASPOR CEPHESİ

TFF 2. Lig 2. Klasman Grubu ekibi Alanyaspor'un teknik direktörü Muharrem Uğur ise takımım ilk yarıda çok istekli ve disiplinli bir oyun ortaya koyduğunu belirterek, ''Sonuçta büyük takımla oynuyoruz. Biraz haddimizi bilmemiz gereken zamanlar oldu, bunu yapamadık. Doğal olarak büyük takımlar bu tür hataları affetmezler. Bu kadar farklı bir yenilgi yaşattığımız için taraftarlarımızından, yönetim kurulumuzdan ve tüm camiadan özür dilerim. Ancak Fenerbahçe'yi ilçemize getirmiş olduğumuz için de mutluyuz'' diye konuştu.
23 Ocak 2008 22:32   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
ee büyük takımız bea :D
23 Ocak 2008 22:36   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
sanırım tarihe geçti en gollü profesyonel müsabaka maçı olarak Türkiye'de.

8-4 lük bir maç vardı diye hatırlıyorum.

ayrıca o goller geldiği sırada cep telefonumun hücre yayını kısmına , sınavdaydım ben :D bereket titreşim kapalı da yoksa 13 kere çalacak :D telefon çalınınca kağıt alınıyo biliyosunuz? :D

asıl benim için Zor Oldu :D
23 Ocak 2008 22:39   mesajın adresini al  

koalalumpur
koalalumpur
Ya ne macı kacırmısım ya 4-2 den sonra uyumusum amk goremedim golleri
23 Ocak 2008 22:47   mesajın adresini al  

@li
@li
10 normalde 3 ü nasıl yediler anlamadım gerci macıda seyretmiş deilim ama....
23 Ocak 2008 22:49   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Tam calculus sınavnda 13 defa titredi telefonum. hayır hesap makinesi olarak kullandığımız için ortada telefon mesajlar geldikçe hoca kıllanıyor açıklayana kadar canım çıktı :)) bu arada maçı izleyemen varsa Lig TV'de 23.30da tekrar yayınlanacak. ben orada izleyeceğim şahsen
23 Ocak 2008 22:56   mesajın adresini al  

turtleontheroof(elf)
turtleontheroof(elf)
Zor olmuş tabii, Alanyaspor güçlü bir takım :)
Bu Zico harbi yüzsüz ya.
Lan karşındaki Alanyaspor, sen Fenerbahçesin. O kadar g.t tavan haldesiniz, hiç mi utanmadınız 3 golü yerken :)
23 Ocak 2008 22:59   mesajın adresini al  

comandante
comandante

turtleontheroof demis ki:

Bu Zico harbi yüzsüz ya.
Lan karşındaki Alanyaspor, sen Fenerbahçesin. O kadar g.t tavan haldesiniz, hiç mi utanmadınız 3 golü yerken :)

Al işte takım 10 tane atmış arkadaş yediğimiz 3 taneye takılmış :))) Bardağın bu kadar da boş tarafından bakılmaz ki yaa :))
23 Ocak 2008 23:07   mesajın adresini al  

..!!onur
..!!onur
harbiden ha ne adam su cinconlular 8taşlılar anlamam yahu
23 Ocak 2008 23:12   mesajın adresini al  

comandante
comandante
6alatasaray 8eşiktaş'dan sonra şimdi de Alonya :))
23 Ocak 2008 23:15   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
galatasaray Oftaşa 3-0 yenildi :D
Oftaş çok güçlü bir takım :)
onlar için kolay olmuştur kesinlikle ;)

turtleontheroof demis ki:

Bu Zico harbi yüzsüz ya.

1   23 Ocak 2008 23:16   mesajın adresini al  

*mahkum*
*mahkum*
macı seyrettin mi zorluydu goller zonradan geldi ayrıca adam çıkıp alanya basit takımdı rahat yendik kolaydı falan havalı laflar mı etsin karşınızda dünyaya mal olmuş bi adam var onu eleştirmeye hakkınız yok futnol zekalarınız bir mi rakibini küçümseyecek kadar cahil bi insan değil zico
23 Ocak 2008 23:19   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008