ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Penguen Tayyip'i yine kızdıracak

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

souvereign jr.
souvereign jr.
harika çiziyo adamlar ya :D çok güldüm tüm kapaklarda hatta bazılarını yeni gördüm. tam kapak olmuş valla tayyipe :D
 2   23 Ocak 2008 23:13   mesajın adresini al  

koalalumpur
koalalumpur
Herşeyin bi sınırı olmalı sonucta adam T.C Başbakanı kendisine olmasa bile makama biraz saygı diyorum ben!!!!
23 Ocak 2008 23:16   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
peki ozaman bush karikatür yaz , sarkozy karikatür yaz , berlusconi karikatür yaz , merkel karikatür yaz , blair karikatür yaz.

bak bakalım neler çıkacak? ;)
 3   23 Ocak 2008 23:20   mesajın adresini al  

comandante
comandante

koalalumpur demis ki:

Herşeyin bi sınırı olmalı sonucta adam T.C Başbakanı kendisine olmasa bile makama biraz saygı diyorum ben!!!!

Daha önce Penguen'de ''Tayyipler Alemi'' karikatürü yüzünden Başbakan'ın açtığı tazminat davasının sonucu Yargıtay 4. Hukuk Dairesi tarafından bozulmuş. Gerekçesinde ise Başbakan'ın bir siyasetçi olarak eleştiriye tahammül etmesi gerektiği vurgulanmıştı.

1   23 Ocak 2008 23:21   mesajın adresini al  

eterlielbisemudguard
eterlielbisemudguard

katııyorum... makama duyulması gereken saygı eskilerde kalmış.. o da mesela askerlik ve asker ailesi olunması makamına saygı duyamamış biri? yada daha başka örnekleri de verilebilir..

souvereign demis ki:

peki ozaman bush karikatür yaz , sarkozy karikatür yaz , berlusconi karikatür yaz , merkel karikatür yaz , blair karikatür yaz.

bak bakalım neler çıkacak? ;)

1   23 Ocak 2008 23:21   mesajın adresini al  

''janrash''
''janrash''
herşeyin güsel bi adabı vardır ama bu adabı tutturmak önemlidrr..
kimileri bunları alkışlarken kimileri buna karşı şiddetli tepki oluşturacaktır.
önmli olan yaptıgının ne oldugunu bilmektir..
BUGUN TAYYİPLE DALGA GEÇMEYİ BAZILARI GÜNAH DİE ALGILARSA ŞAŞMASIN KİMSE BENCE BURADA BİZ DİKKTLİ OLUP KİMSEYİ AŞIRI KUTUPLARA ÇEKMEYELİM Kİ KİMSE DÜZENE DE DÜZENSİZLİĞE DE AŞIRI TEPKİLERDE BULUNMASINN..
23 Ocak 2008 23:27   mesajın adresini al  

tömbeki
tömbeki

makam dediğin şey bir temsildir. mutlaka saygı gösterilmeli fakat biz yoksak o makamın bir anlamı da yok...

koalalumpur demis ki:

1   23 Ocak 2008 23:29   mesajın adresini al  

koalalumpur
koalalumpur
Bush hakkında da yapılabilri tayyip hakkında da yapılabilri ama benim bahsettim belirli bi sınırı olmalı tayyipler alemi bence tamamen hakeret içeriyo eleştireceksen yaptıklarını yapmadıklarını eleştir böyle karikaturlerde var onlara zaten bi sözüm yok
Ayrıca tabiki eleştiriye tahammül etmesi gerekir ama hakarete değil
Tayyip bazı şeylere saygı duymadı diye bizde onun gibi davranmak zorunda diiliz beğenmedimiz birinden ne farkımız kalır ozaman?
 1   23 Ocak 2008 23:31   mesajın adresini al  

under a violet moon
under a violet moon
ben en çok tayyipler alemine gülmüştümm :)) adamda ne de olsa her türü barındırcak bi yapı var .. yılanından tut filine kadar :))
 5   23 Ocak 2008 23:32   mesajın adresini al  

peynir
peynir
rte ve unakıtanın son zamanlardaki tavrına bakıyorum; yasaysa yasa, kanunsa kanun siyasi simge olan türbanı üniversiteye sokarız cumhuriyetin simgelerinden olan merkez bankasınada istanbul'a taşırız diye racon keser gibi konuşmalarına bakıyorum, sonuç= onların hangi hayvan olduğunu bilmiyorum ama galiba biz koyunuz!!
 4   24 Ocak 2008 00:01   mesajın adresini al  

atmacaa
atmacaa
bunlara ödül verilmesi lazım canım çok yaratıcı vede zekiler bence insaflı bile davranmışlar
 3   24 Ocak 2008 00:06   mesajın adresini al  

aysdnz
aysdnz
katılıyorum gerçekten çok yaratıcı, muhalefet böyle olur, ya da olmalı... son kapağa da bayıldım :)
 3   24 Ocak 2008 01:03   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 13 - 24

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008