harika çiziyo adamlar ya :D çok güldüm tüm kapaklarda hatta bazılarını yeni gördüm. tam kapak olmuş valla tayyipe :D
223 Ocak 2008 23:13
koalalumpur
Herşeyin bi sınırı olmalı sonucta adam T.C Başbakanı kendisine olmasa bile makama biraz saygı diyorum ben!!!!
23 Ocak 2008 23:16
souvereign jr.
peki ozaman bush karikatür yaz , sarkozy karikatür yaz , berlusconi karikatür yaz , merkel karikatür yaz , blair karikatür yaz.
bak bakalım neler çıkacak? ;)
323 Ocak 2008 23:20
comandante
koalalumpur demis ki:
Herşeyin bi sınırı olmalı sonucta adam T.C Başbakanı kendisine olmasa bile makama biraz saygı diyorum ben!!!!
Daha önce Penguen'de ''Tayyipler Alemi'' karikatürü yüzünden Başbakan'ın açtığı tazminat davasının sonucu Yargıtay 4. Hukuk Dairesi tarafından bozulmuş. Gerekçesinde ise Başbakan'ın bir siyasetçi olarak eleştiriye tahammül etmesi gerektiği vurgulanmıştı.
123 Ocak 2008 23:21
eterlielbisemudguard
katııyorum... makama duyulması gereken saygı eskilerde kalmış.. o da mesela askerlik ve asker ailesi olunması makamına saygı duyamamış biri? yada daha başka örnekleri de verilebilir..
souvereign demis ki:
peki ozaman bush karikatür yaz , sarkozy karikatür yaz , berlusconi karikatür yaz , merkel karikatür yaz , blair karikatür yaz.
bak bakalım neler çıkacak? ;)
123 Ocak 2008 23:21
''janrash''
herşeyin güsel bi adabı vardır ama bu adabı tutturmak önemlidrr..
kimileri bunları alkışlarken kimileri buna karşı şiddetli tepki oluşturacaktır.
önmli olan yaptıgının ne oldugunu bilmektir..
BUGUN TAYYİPLE DALGA GEÇMEYİ BAZILARI GÜNAH DİE ALGILARSA ŞAŞMASIN KİMSE BENCE BURADA BİZ DİKKTLİ OLUP KİMSEYİ AŞIRI KUTUPLARA ÇEKMEYELİM Kİ KİMSE DÜZENE DE DÜZENSİZLİĞE DE AŞIRI TEPKİLERDE BULUNMASINN..
23 Ocak 2008 23:27
tömbeki
makam dediğin şey bir temsildir. mutlaka saygı gösterilmeli fakat biz yoksak o makamın bir anlamı da yok...
koalalumpur demis ki:
123 Ocak 2008 23:29
koalalumpur
Bush hakkında da yapılabilri tayyip hakkında da yapılabilri ama benim bahsettim belirli bi sınırı olmalı tayyipler alemi bence tamamen hakeret içeriyo eleştireceksen yaptıklarını yapmadıklarını eleştir böyle karikaturlerde var onlara zaten bi sözüm yok
Ayrıca tabiki eleştiriye tahammül etmesi gerekir ama hakarete değil
Tayyip bazı şeylere saygı duymadı diye bizde onun gibi davranmak zorunda diiliz beğenmedimiz birinden ne farkımız kalır ozaman?
123 Ocak 2008 23:31
under a violet moon
ben en çok tayyipler alemine gülmüştümm :)) adamda ne de olsa her türü barındırcak bi yapı var .. yılanından tut filine kadar :))
523 Ocak 2008 23:32
peynir
rte ve unakıtanın son zamanlardaki tavrına bakıyorum; yasaysa yasa, kanunsa kanun siyasi simge olan türbanı üniversiteye sokarız cumhuriyetin simgelerinden olan merkez bankasınada istanbul'a taşırız diye racon keser gibi konuşmalarına bakıyorum, sonuç= onların hangi hayvan olduğunu bilmiyorum ama galiba biz koyunuz!!
424 Ocak 2008 00:01
atmacaa
bunlara ödül verilmesi lazım canım çok yaratıcı vede zekiler bence insaflı bile davranmışlar
324 Ocak 2008 00:06
aysdnz
katılıyorum gerçekten çok yaratıcı, muhalefet böyle olur, ya da olmalı... son kapağa da bayıldım :)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17330
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.