ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
nam-ı değer üstteki yani arif arkadasımızı bir msajı sonrası aklıma gelen bir oyun olup üstteki kantin üyesine kantinden ve karşı cinsten uygun gördüğünüz kişiyi eşleştiriyorsunuz.Ben konuyu açtıgım için bir dahaki mesajıma kadar oyundan muafım.Benim yerime üstteki varmışgibi düşünerek oyuna başlayabilirsiniz.
23 Ocak 2008 02:59
üstteki
the_ruach ım :) hani fikir güzel ,hoş ama daha önceden açılmış bir başlık bu yamulmuyorsam :) yamuluyorsam da düzeltin canım :)
23 Ocak 2008 03:03
the_ruach
ok o zaman arfim baımı önüme eğer çeker giderim:D
23 Ocak 2008 03:04
üstteki
o ipuçlarını da görmedim sanma :)
(2) 23 Ocak 2008 03:10
the_ruach
hehehehehe
23 Ocak 2008 03:16
red apple
tweety olsa bir kedi gördüm sanki derdi :))
23 Ocak 2008 09:02
red apple
günaydın belit ;)
23 Ocak 2008 09:07
paslı eyfel
güzin ablanın ruhu şad olsun :p
23 Ocak 2008 10:56
red apple
üstekine gümüş yakışır :)
23 Ocak 2008 11:05
paslı eyfel
merak ettim şimdi gümüşü :))
güzelmi bari kırmızı :p
23 Ocak 2008 11:07
*** perihel
vay güzel olmuş oyun bu sefer!
üsttekine kim yakışsaaa ımm üsttekine ;
''illy''
23 Ocak 2008 11:57
ver pacıno
anlamadım :)
23 Ocak 2008 11:59
*** perihel
oh be yakıştırmamışsın kimseyi teşekkür ederim,kendimden sonra seni görünce yusufladım kimi yazdı acaba diye:D
üsttekine lennie yakışır:D
23 Ocak 2008 12:02
*** perihel
:) üsttekine yakışçak tatlılıkta ben de bulamadım kimseyi...
23 Ocak 2008 12:20
brontosaurus
eskıyaya ne yakısır ben bılıom;)
23 Ocak 2008 12:25
brontosaurus
usttekıne sıtenın en yalaka kızı yakısır:)))
23 Ocak 2008 12:34
red apple
üstekine sarısın biri yakışır (not ben sarısın değilim ama)
23 Ocak 2008 12:35
brontosaurus
kırmızı bu sarısının zekasıyla mı guzellıgıyle mı ılgılı onu cozemedım yalnız:)))
23 Ocak 2008 12:38
red apple
her ikiside olsun kuzum.sen güzellik düşkünü ama akıla da önem veren birisin sanki?
brontosaurus demis ki:
kırmızı bu sarısının zekasıyla mı guzellıgıyle mı ılgılı onu cozemedım yalnız:)))
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17323
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!