| |
baros
|
sabancıda ılgınızı ceken,en cok hosunuza gıden,olmassa olmaz dedıgınız bısey varmı?bide begenmedıgınız,elestırdıgınız noktalarıda belırtelım.sahsen ben okulun su ozellıgını sevıyorum:bolumun ıkı sene sonra secılmesi,begenmedıgım ozellık ıse yemeklerin kalıtesiz oluşu:(
|
|
~ 975 gün
|
|
| |
baros
|
aynen su okulda yemek kalıtesı bıraz yukseltılse gercekten cok ıyı olacak. aynı zamanda oldukca da pahalı.verdıgımız paranın karsılıgı olan yemekler ıstıyoruz.
|
|
~ 975 gün
|
|
| |
vulcao
|
Yurtları güzeldi valla :) Rock Korosuyla konsere gelmiştik yurtlar çok güzel görünüyordu odalar felam.bide yemekhane güzeldi..
Ama çok uzak :(
|
|
~ 975 gün
|
|
| |
djfebris
|
abi wardı ya hani hayal et sevgilimi sööleyen kız. o sabancıda mıydı koçta mıydı? aklıma geldi:) hukuk okuomuş hatta
|
|
~ 975 gün
|
|
| |
sln1907
|
Koçtaydı o kız.
Sabancı'da yurtlar güzel, tatil köyü gibi
|
|
~ 975 gün
|
|
| |
giz
|
çimenlere uzanıp bilgisayarla uğraşmak ... confessu ya girip acaba bana itiraf war mı die bakmak:D
suugle dan milletin fotolarına bakmak we oda numaralarını öğrenip işletmek:D
we tabi ki bk paylaşım programı...
okulumu çok mu sewiorum ne:)
ama çok uzak we gerçekten yemekler kötü...
|
|
~ 975 gün
|
|
| |
pinky chocolatte
|
en sevdiim yanı insanları sürekli kaynaştrmak gbi bi gidişatının olması..ortam sıcak,ylnz kalamassnz:)
|
|
~ 967 gün
|
|
| |
semih
|
|
|
~ 953 gün
|
|
| |
floydas
|
|
|
~ 953 gün
|
|
| |
soulfly free
|
|
|
~ 953 gün
|
|
| |
güven
|
ulan yıldızamı taşinioz mu.eger öyleyse bundan güzel bisey olmaz
|
|
~ 952 gün
|
|
| |
hafriyat
|
cenay ben eylem yapıcam zagadaki tipler gibi "saaa-ban-cııı ol-duuu-ğuuun yer-de kal!" dicem:)
|
|
~ 952 gün
|
|
| |
ecrin
|
genel olarak çok seviorum okulumu, mesela 2 yıl sonra bölüm seçilmesi, gösteri merkezindeki ucuz ve güzel konserleri,tiyatroları, bk paylaşımı, arkadaşlarımı ve daha bir sürü şeyi :) kötü olan şeylere gelince bence en büyük sorun ulaşım :( bi de tabi yemek...
|
|
~ 951 gün
|
|
| |
hardy
|
yıldıza koyim size bişi olmasın =) biraz espirili yaklaşıyorum kızmayın hemen
|
|
~ 935 gün
|
|
| |
musterd87
|
ilk yazan arkadaşım belirtmiş ama ben bi daha söylemek istiyorum; bölümün 2. sınıf sonunda seçilmesinden daha güzel bir uygulama olamaz gerçekten. müthiş bir fırsat.insanın daha olgun yaşta, daha aklı başında kararlar almasını sağlıyor.sırf bu neden bile sabancının türkiye de bir numara olmasını sağlar.
|
|
~ 869 gün
|
|
| |