ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Herkes için olmasa da benim ve fantastik film severlerin merakla beklediği Batman Begins'in devam niteliğinde olan film.Yönetmen yine Christopher Nolan
ve fragmanı izleyince iyi bir iş çıkarttığı anlaşılıyor. Özellikle Joker'in(Heath Ledger) kesinlikle müthiş uyarlanması gözlerden kaçmamakta. Gerçi vizyona girmemiş bir film için de şöyle müthiş, böyle mükemmel yorumu yapmak anlamsız ama bir batman fanı olarak insan tutamıyor kendisini (Şahane bir film bizi bekliyor:))Gönül isterdi ki youtube sevgili mahkemenin kararıyla kapatılmamış olsaydı da şuracığa iliştirseydim o muazzam trailerı. http://www.apple.com/...rs/wb/thedarkknight/trailer1/
İlk filmde ki gibi Christian Bale - Bruce Wayne, Michael Caine - Alfred ve tabiki Gary Oldman (pek severim) - James Gordon. Katie Holmes yerine de Maggie Gyllenhaal var, Rachel olarak.
Gösterim tarihi 25 Temmuz 2008
Sayılı gün çabuk geçermiş.
Sevgilerle....
(1) 22 Ocak 2008 22:31
baş rahip
afiş sayfayı iğfal etmiş ama....
22 Ocak 2008 22:34 ~ 22 Ocak 2008 22:35
denizhan
afiş efsane olmuş.
yönetmen christopher nolan'a saygım büyük. bundan önceki film batman begins harikaydı zaten. bazı eleştiriler geldi, niye bu kadar ciddi olmuş diye. ama ondan öncekiler gibi olacağına böyle kusursuz ve ciddi olsun. çok daha iyidir.
bu filmin de iyi olacağına eminim. bekleyip görelim.
ayrıca katie holmes-maggie gyllenhaal değişikliği gayet yerinde.
christian bale'a da aferin. aynen devam :)
22 Ocak 2008 22:35
aslan67
Beklemedeyim:D
22 Ocak 2008 22:36
denizhan
bir afiş olarak da batman logosunun gökyüzüne yansımasını beklerim nolan amcadan.
22 Ocak 2008 22:41
souvereign jr.
afiş harika...
22 Ocak 2008 22:44
pin
Batman'i anca böyle afiş paklar ehuehue
22 Ocak 2008 22:48
kretzsche
heyecanla bekliyoruz .. ilk film muhteşemdi..
22 Ocak 2008 22:51
denizhan
filmde jokeri oynayan heath ledger bugün uyuşturucu koması yüzünden ölü bulunmuş. yazık.
23 Ocak 2008 00:07
dilanicvm
aa heath ledger öldü mü?? soke oldum!! ben christian bale ve gary oldman hastasiyim adamlar cok karizmaa
(1) 23 Ocak 2008 00:23 ~ 23 Ocak 2008 00:29
aslan67
Batman filminin afişine dikkatle baktığımızda, kahramanımızın Gotham City'i çok da iyi göremediğini farkediyoruz. Aynı zamanda yerdeki binaların yansımalarının da bu şekilde olabilmesi için, Batman'in içinde olduğu binanın, diğer binalardan daha alçak olması gerekirdi:P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17316
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!