bu yaz ordaydım vanda bi arkadaşımda inci kefali uzerine tez yazıyordu unluymuş baya:=))vanın gezilip görülecek bi yapısı var ama yani ben insanını pek sevmedim acayip nasıl kazıklasam şimdi die bakıyır ya. bide kızsan acayip bi anammm kızz gelmişş gibiler yani sözüm mezlisten dışarı ama fransız ve alman arkadaşlarım vardı kızlar canım yanımızdan ayırmadık:=))
22 Ocak 2008 22:28
dilanicvm
teyzem vanli birisiyle evlendi 2005 de ve ondan dolayi iki kez gittim van'a. bit kisin yani daha doorusu nisandi ama buz gibiydi kar buz hersey vardi. ve o yaz yine gittik van gölü, akdamar adasini gezdik van'in icini filan. insanlari cok misafirperver ve van kahvaltisi süperdi. van'in kahvaltisinin meshur oldugunu biliodum ama söyledikleridnen daha iyiydi. simdi teyzemler van 'a yerlestiler ve kesin bi kez daha gitmek isterim. cok hos bir sehir.
22 Ocak 2008 22:52
*mahkum*
van güzeldir insanları hoştur tabiki her yerde iyi kötü olur ama cennettir van gevaş özellikle burda reklam yapmıyalım ama vangölü sanki ARTOS ve SÜPHAN dağlarının yıllarca birbirine aşık olup uzaktan bakmaları ve ağlamarıyla oluşan gözyaşı gibidir artos ve süphan arasında kalan masmavi güzel bir yer ahtamara adası şahanedir gelmek isteyen herkes baş tacıdır
dilanicvm demis ki:
teyzem vanli birisiyle evlendi 2005 de ve ondan dolayi iki kez gittim van'a. bit kisin yani daha doorusu nisandi ama buz gibiydi kar buz hersey vardi. ve o yaz yine gittik van gölü, akdamar adasini gezdik van'in icini filan. insanlari cok misafirperver ve van kahvaltisi süperdi. van'in kahvaltisinin meshur oldugunu biliodum ama söyledikleridnen daha iyiydi. simdi teyzemler van 'a yerlestiler ve kesin bi kez daha gitmek isterim. cok hos bir sehir.
22 Ocak 2008 23:06
eterlielbisemudguard
döndükten sonra eskişehirden trene atlayıp gideceğim ilk yer van. bi türlü param olmadı ve gidemedim güney doğunun en uç köşelerine... o bölgeyi kaba taslak gezdim sayılır ama vana bi türlü ulaşamadım yarı yoldan geri döndüm falan ama gidicem ne kadar güzel olduğunu tahmin edebiliyorum
22 Ocak 2008 23:57
kreuzberg so36
Oooo mein gott!!!!
Burasi bir cennetmis ya!!!!yanibasimizdaki degerlerimizden haberimiz yok!!!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17312
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.