ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Cruel Intentions(Seks Oyunları)
every me and every you colorblind counting crows louise fletcher selma blair placebo reese witherspoon ryan phillippe sarah michelle gellar dram seks oyunlari cruel intentions
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

aslan67
aslan67
Kathryn Merteuil ve Sebastian Valmont, çok zengin ve kötü niyetli iki üvey kardeştir. Kolayca baştan çıkardığı kızlardan sıkılan Sebastian, kendine son bir hedef bulur: Okul müdürünün güzel ve bakire kızı Anette Hargrove. Bu yüzden, iki üvey kardeş bir bahse tutuşurlar. Her kim bahsi kazanırsa en çok istediği şeye sahip olacaktır..

Tür : Dram
Gösterim Tarihi : 25 Haziran 1999
Yönetmen : Roger Kumble
Senaryo : Roger Kumble
Görüntü Yönetmeni : Theo van de Sande
Müzik : Ed Shearmur
Yapım : 1998, ABD , 95 dk.
Oyuncular:Sarah Michelle Gellar , Ryan Phillippe , Reese Witherspoon , Selma Blair , Louise Fletcher

Süper bir gençlik filmi..Züppeyi gayet iyi canlandırmış olan Ryan Phillippe'nin performansı harika..Sarah Michelle Gellar ve Reese Witherspoon'u da unutmamak gerek..Hayatın karşınıza ne zaman ne çıkaracağının belli olmadığını gayet güzel gösteren bir film..Ayrıca filmin sonu süperdir,sırf o kısmı için izlenilesidir..Filmin başında başlayan Placebo'nun gaz şarkısı every me and every you ile daha da bağlanacağınız bir yapım,ayrıca diğer soundtrackleri de enfestir..

bkz:

counting crows - colorblind..

imdb puanı 6.6/10.0 gibi pek hak etmediği bir puandır..Bu oran diğer sinema sitelerinde 7.5 ila 8.8 arasında değişmektedir..Ayrıca bu başlığın önceden açıldığına emindim:)
 1   22 Ocak 2008 14:35   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
Süper bir gençlik filmi..

Ömer bi git allasen yahu..
 5   22 Ocak 2008 14:36   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Zevklerin ve renklerin tartışılmayacağını öğretmediler mi sana evladım?:D

küçük bir kız çocuğu demis ki:

1   22 Ocak 2008 14:36   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
öğrettiler de .. buna da süper deme be canım.. Reese Witherspoon'un bu filmde oynadığı için çok pişman olduğunu duymuştum.. gerçi kocasıyla tanışmış o ayrı ama.. film kötü ötesi!
22 Ocak 2008 14:37   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Ben filmin sonunu beğendim belki ve müzikleri bir kez daha sevdirdi bana:D

şimdi filmin sonunu anlattırma bana:D

öğrettiler de .. buna da süper deme be canım.. Reese Witherspoon'un bu filmde oynadığı için çok pişman olduğunu duymuştum.. gerçi kocasıyla tanışmış o ayrı ama.. film kötü ötesi!

22 Ocak 2008 14:39   mesajın adresini al  

küçük bir kız çocuğu
küçük bir kız çocuğu
ben biliyorum filmin sonunu zaten merak etme :)
22 Ocak 2008 14:40   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Placebo dinleyesim geldi bak:D
22 Ocak 2008 14:41   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
Şunu kabul etmek gerek ki Cruel Intentions 2 ve Cruel Intentions 3'e bakılırsa 1. filmi gayet iyidir..
22 Ocak 2008 14:42   mesajın adresini al  

freak
freak
ahuahua lan nerden buldun bunu bu çıktıgında ben izmirdeydim.yaşca benden büyük olan kuzenlerim annemlere dövüş filmine gidiyoz diye söyleyip beni de götürmişlerdi filme.ne maceraydı :)
kızın erkeğin kucağına oturdugu bi sahne vardı,heycandan bayılcakken en büyük kuzenim gözümü kapatmıştı :D
 1   22 Ocak 2008 14:46   mesajın adresini al  

barışcıl atom™
barışcıl atom™

:DD

22 Ocak 2008 14:47   mesajın adresini al  

aslan67
aslan67
o sahnenin sonunda dediği yok mu hele off küfür gibi:D

bart- demis ki:

ahuahua lan nerden buldun bunu bu çıktıgında ben izmirdeydim.yaşca benden büyük olan kuzenlerim annemlere dövüş filmine gidiyoz diye söyleyip beni de götürmişlerdi filme.ne maceraydı :)
kızın erkeğin kucağına oturdugu bi sahne vardı,heycandan bayılcakken en büyük kuzenim gözümü kapatmıştı :D

22 Ocak 2008 14:49   mesajın adresini al  

freak
freak
hatırlamıyorum tam ama.çok şey öğrenmiştim filmden :)
22 Ocak 2008 14:50   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009