ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > Mısırda doğan kurbağa bebek
inanilmaz bebek kurbaga misir
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

şpidişpidigezenkurba
şpidişpidigezenkurba

Mısır'ın Luxor kentinde bir hastanede doğan çocuk görenleri hayrete düşürdü. Kurbağa şeklinde olan bebek, doğduktan 2 saat sonra öldü.

Mısr El Yovm gazetesinin haberine göre, kurbağa bebek dün Luxor Şehir Hastanesi'nde dünyaya geldi. Anne ve babasının ismi açıklanamayan bebek ile ilgili doktor Muhammed Azami, Cenin şeklindeydi. Karnı var fakat beli yok denilecek kadar azdı. Yüz şekli ise kurbağayı andırıyordu. Doğduktan 2 saat sonra tüm müdahalelere rağmen kurtaramadık dedi.

Hastanenin cenini incelemeye aldığı bildirilirken, Mısır gazeteleri haberi Estağfirullah, Tövbe Yarabbi gibi başlıklarla duyurdu.

22 Ocak 2008 14:19   mesajın adresini al  

böğürtlenlim :)
böğürtlenlim :)
ya kesin akraba evliliğidir :s
22 Ocak 2008 14:32   mesajın adresini al  

barışcıl atom™
barışcıl atom™
bence tamamen tükettiğimiz besinlerle ilgili
o kadar çok kimyasal katkı var ki yiyeceklerde haliyle nesilden nesile birikerek artıyor bu katkı maddeleri
22 Ocak 2008 14:33   mesajın adresini al  

barışcıl atom™
barışcıl atom™
ne yediğimiz meyve, meyve
ne yediğimiz bal, bal
birçok besin maddesi yapay
22 Ocak 2008 14:34   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
yalan bu.
22 Ocak 2008 14:35   mesajın adresini al  

jascoquein
jascoquein
töbve yarabbii,estagfurullah :)))))
22 Ocak 2008 14:38   mesajın adresini al  

nestlee klasik
nestlee klasik
bazen şöyle düşünüyorum....bu sakatlıklar oluyor ki...yeni hastalıklar ve çaresizlikleri düzeltmek için..insanlığın gelişimi için belkide oluyor bunlar diyorum.....
22 Ocak 2008 14:40   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
ya resim resmen çizim,uydurma bu :)

yok böle bişey ve bu haber çok çok eski.Sürekli belli aralıklarla gündeme geliyo.
22 Ocak 2008 14:42   mesajın adresini al  

jascoquein
jascoquein

konuyu bıraz daha acarmısın..belkı bı yere baglıyabılırım.

kırmızı demis ki:

bazen şöyle düşünüyorum....bu sakatlıklar oluyor ki...yeni hastalıklar ve çaresizlikleri düzeltmek için..insanlığın gelişimi için belkide oluyor bunlar diyorum.....

22 Ocak 2008 14:43   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
haber ne kadar doğru bilemem ama, eğer ki doğruysa kesinlikle bunla ilgili olduğunu düşünüyorum.

barışcıl atom™ demis ki:

bence tamamen tükettiğimiz besinlerle ilgili
o kadar çok kimyasal katkı var ki yiyeceklerde haliyle nesilden nesile birikerek artıyor bu katkı maddeleri

1   22 Ocak 2008 14:46   mesajın adresini al  

-glycerine-
-glycerine-
zaten biyolojide,türün tek çeşit olması,yani o türde hiçbir hastalık ya da sakatlık görülmemesi,o türün yokoluş sebebidir.

ama yine de bu haber yalan :)
22 Ocak 2008 14:47   mesajın adresini al  

nestlee klasik
nestlee klasik
yaaa hayatta her sey birbirine aslında....hani her şerde bir hayır her hayırda bir şer var denir ya.......benim demek istediğim teknoloji bu kadar ilerlerken ve sakatlıklar varken sakat kalmanın manası bilim gelişmeli demek belkide...

mesela yapay kalp ve yapay damar için su an nasıl çalışma yapılıyorsa domuzdan da kalp kasımı ne alınmıştı..........
mesela Balinalar hiç hasta olmazlarmış.....

özetle......bu sıkıntıları insanoğlu olarak çekiyorsak bilimin önünü açın mesajı veriliyordur belki evrene........ama hepsi daha sağlıklı bir yaşam formu için olmalı....
22 Ocak 2008 14:49   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009