ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
az önce milliyet gazetesinin sitesinde okuduğum haberin başlığı aynen böyle!!
çok sinir olduğum için sizinlede paylaşmak istedim!! haberi okuduktan sonra nasıl böyle bir başlık koymuşlar hayret ettim tamamen inönü stadının modernize edilmesinden ve kapasitesinin artırılmasıdan bahsediliyor.ama başlık sanki stadı yıkıp yeniden inşaa edicekler havası veriyor.nese uzatmıyım haber aynen şöyle:
İnönü Stadı yıkılıyor!
Siyah - Beyazlıların tarihi stadı yıkılıyor. İlk kazma 19 Mayıs'ta vurulacak Siyah-Beyazlılar’ın maçlarını oynadığı stadın inşasına izin çıktı. İlk kazmanın 19 Mayıs’ta vurulması planlanırken, büyüme ise yeni açık tribünün olduğu bölüme doğru yapılacak.
inönü Stadı’nda mutlu sona az kaldı. Beşiktaş yönetimi stadın kapasitesini artırmak için uzun süredir çaba harcıyordu. Ancak BJK İnönü Stadı tarihi bir yapı olduğu için Anıtlar Yüksek Kurulu, burada inşaat yapılmasına izin vermiyordu. Beşiktaş yönetiminin çabaları sonucunda gerekli iznin alındığı ve inşaatın büyük ihtimalle 19 Mayıs’ta başlatılacağı bildirildi...
ÖNCE UZLAŞI SAĞLANACAK
Yönetici İlhan Durusoy bu konuda epey mesafe alındığını kaydederek, ‘Tarihi bir yapı olması nedeniyle, buranın nasıl büyütüleceği konusunda uzlaşı şart. Biz her şeyin kanunlara uygun olması için çaba harcıyoruz. Tarihi stadımızı, kulübümüzün adına yakışır şekilde modernize edeceğiz’ şeklinde görüş belirtti.
KONSER ALANI OLACAK
Stadın deniz tarafındaki tribünlerde tarihi doku olması nedeniyle dokunulmayacak. Burası aynen bırakılıp, stat yeni açık tribünün arka tarafındaki İETT arazisine doğru büyütülecek. Daha sonra büyüyen bölüm ile diğer tribünler birleştirilecek. Eski açık tribünün ön bölümü konser alanı olacak. Stat 50 bin kapasiteli olacak.
Başlıkta hakikaten öyle bir hava estirilmiş..Ama tamamen genişletme amaçlı..deniz tarafını sanatsal amaçlarla kullanıp arka tarafa doğru büyütecekler..
22 Ocak 2008 12:13
böğürtlenlim :)
ya bende başlığa sinir oldum zaten resmen beşiktaş tarihi eser kıyımı yapıyor havası vermek istemişler. :@
22 Ocak 2008 12:14
kretzsche
öncelikle böyle gaza gelmene bir anlam veremedim.
yıllardır beşiktaş'ta otururum ve maç günleri özellikle olan kalabalık ve pislikten hiç memnun değilim.
stadyumların şehir merkezinde olması taraftarı değilim.
inönü stadı gibi büyük stadyumlar şehir merkezine raylı sistemle veya başka alternatifler ile bağlanmalıdırlar, şehir merkezinde trafiği ve günlük hayatı etkileyecek yerlerde değil de daha boş alanlarda bulunmalılar..
keşke yıkılıp şehir dışına alınsa ama böyle bir şey yazmamışlar haberde..
mesela mecidiyeköydeki ali sami yen'in de yıkılması ve yerine farklı tesisler yapılmasından bahsediliyordu o durum ne oldu bilmiyorum
stadların şehir dışına alınması maça gidecek insanlar için de rahatlık sağlar çünkü bol bol otopark yapılabilir ayrıca şehrin günlük trafiğine girilmemiş olur maça gitmek için..
222 Ocak 2008 12:16
aslan67
hiç o caanıım stada kıyılabilir mi yahu,bu haberi yapan arkadaşın kafası iyiymiş heralde:)
pelerin:) demis ki:
ya bende başlığa sinir oldum zaten resmen beşiktaş tarihi eser kıyımı yapıyor havası vermek istemişler. :@
122 Ocak 2008 12:16
kretzsche
bkz.
stade de france (paris e belçika tarafından girdiğinizde ilk karşınıza gelen yapılardan, merkeze 25-30 dk)
amsterdam arena (tramvay ile 20 dk, bu da hollandanın doğusundan gelirken amsterdama girdiğinizde karşınıza çıkar, etrafında bir sürü alan var, kongre merkezi vs. vs.)
berlin olimpiyat stadı (şehrin apayrı bir yerinde .. kuzeybatıda bisürü yol gitmek gerekiyor tabii metro ile bağlı)
örneğin prag ve venedikte stadları görmek istemiştim ama o kadar şehir dışındalardı ki bayağı bir yol gitmek gerekiyordu göremedim
22 Ocak 2008 12:19
kretzsche
elimde olsa bütün stadları yıkar şehir dışına alırım =) stadın tarihi eserliği mi olurmuş canım, kulüplerin parası olsa hemen yıkıp yenisini yaparlar..
22 Ocak 2008 12:19
aslan67
abi dediklerin süper de bunun maliyeti ve zamanı büyük sıkıntı..ki daha yeni stad yapmak için galatasaray'ın yıllardır uğraştığını biliyoruz,raylı sistem de devreye girerse anca 15-20 yıla olur:D
ama keşke olsa..toplu taşıma araçlarıyla falan gidilse..
kretzsche demis ki:
öncelikle böyle gaza gelmene bir anlam veremedim.
yıllardır beşiktaş'ta otururum ve maç günleri özellikle olan kalabalık ve pislikten hiç memnun değilim.
stadyumların şehir merkezinde olması taraftarı değilim.
inönü stadı gibi büyük stadyumlar şehir merkezine raylı sistemle veya başka alternatifler ile bağlanmalıdırlar, şehir merkezinde trafiği ve günlük hayatı etkileyecek yerlerde değil de daha boş alanlarda bulunmalılar..
keşke yıkılıp şehir dışına alınsa ama böyle bir şey yazmamışlar haberde..
mesela mecidiyeköydeki ali sami yen'in de yıkılması ve yerine farklı tesisler yapılmasından bahsediliyordu o durum ne oldu bilmiyorum
stadların şehir dışına alınması maça gidecek insanlar için de rahatlık sağlar çünkü bol bol otopark yapılabilir ayrıca şehrin günlük trafiğine girilmemiş olur maça gitmek için..
22 Ocak 2008 12:20
olay gaza gelme durumu değil tamamen bişileri yanlış aksettirme bencede stadlar şehir dışında olmalı maç günleri trafik iice berbatlaşıo haklısın ama bu stad tarihi bi olgudur bence ve yıkılmaması gerekir.bu başlığı okucak kişinin içeriğini okumadan aklına ilk gelecek şey yıkımdır ben buna sinir oldum.içerikle başlığın bir alakası var mı? haksızmıyım??
22 Ocak 2008 12:22
kretzsche
haa evet o gazeteciliğin büyük bir sorunu zaten başlığın içeriğiyle birebir örtüşmeyen fakat ilgi çekecek başlıklar atmak. . etik bir şey değil ama işte reyting falan filen . .
22 Ocak 2008 12:27
bende bunu göstermek istedim zaten:)
ayrıca bir beşiktaşlı olarak biraz fazla tepki vermiş olabilirim:)
22 Ocak 2008 12:29
paton
e aynı baslığı sende atmışsın ama :S
pelerin:) demis ki:
olay gaza gelme durumu değil tamamen bişileri yanlış aksettirme bencede stadlar şehir dışında olmalı maç günleri trafik iice berbatlaşıo haklısın ama bu stad tarihi bi olgudur bence ve yıkılmaması gerekir.bu başlığı okucak kişinin içeriğini okumadan aklına ilk gelecek şey yıkımdır ben buna sinir oldum.içerikle başlığın bir alakası var mı? haksızmıyım??
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17304
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.