| |
h@nde
|
uğur mumcu cinayetinin 15.ci yılını anma gününde orda olalım.
|
|
~ 229 gün
|
|
| |
comandante
|
İzmir'de de benzer birkaç organizasyon yapılacak. Biz de kendi şehrimizdekine katılacağız inşallah
|
|
~ 229 gün
|
|
| |
comandante
|
BEN ATATÜRKÇÜYÜM.
BEN CUMHURİYETÇİYİM.
BEN LAİKİM.
BEN ANTİ-EMPERYALİSTİM.
BEN TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYE'DEN YANAYIM.
BEN ÖZGÜRLÜKÇÜYÜM.
BEN İNSAN HAKLARI SAVUNUCUSUYUM.
BEN TERÖRÜN KARŞISINDAYIM.
BEN YOBAZLARIN, VURGUNCULARIN,ÇIKARCILARIN,DÜŞMANIYIM!..
Öyleyse, vurun parçalayın! Her parçamdan benim gibiler, beni aşacaklar doğacaktır
Uğur MUMCU
|
|
~ 229 gün
|
|
| |
atmacaa
|
gün olayı neden ingilizce onu anlamadım aydınlatırsanız sevinirim
|
|
~ 229 gün
|
|
| |
psikolog_
|
şuna bak yazık bizim gençliğe yhaa.. böle önemli konuya 3 msj atılıyo saçma sapan şeylere aşkla meşkle ilgili olanlara binlerce...nereye gidiyoruz millettt sonumuzu görün...
|
|
2 ~ 229 gün
|
|
| |
uysalhan
|
başlangiç saati: Thursday, January 24, 2008 at 1:00am
bitiş saati: Thursday, January 31, 2008 at 12:00pm
neden türkçe değil diye sormadan edemiyeceğim.
Uğur Mumcu görse yüzüne vurmaktan bir nebze olsun çekinmezdi.
değiştir lütfen. . .
|
|
~ 229 gün
|
|
| |
h@nde
|
arkadaşlar takıldığınız noktayı bence vururdu yuzunuze asıl olaya bakarmısınız bır ilişki başlığı açılınca anında sıtedekı çoğu kişi yazıyor fakat boyle önemli bir olayda doğru dürüst kımse yazmıyor ya ilgilenmiyor yada yazmaktan fıkrını soylemekten çekiniyor.
|
|
~ 229 gün
|
|
| |
psikolog_
|
aynen katılıyorum.. bende onu dile getiriyom iki saattir
h@nde demis ki:
arkadaşlar takıldığınız noktayı bence vururdu yuzunuze asıl olaya bakarmısınız bır ilişki başlığı açılınca anında sıtedekı çoğu kişi yazıyor fakat boyle önemli bir olayda doğru dürüst kımse yazmıyor ya ilgilenmiyor yada yazmaktan fıkrını soylemekten çekiniyor.
|
|
|
~ 229 gün
|
|
| |
psikolog_
|
h@nde demis ki:
|
|
|
~ 229 gün
|
|
| |
uysalhan
|
değiştirdiğin için teşekkür etmem gerkiyor mu bilmiyorum. çünkü toplumsal bir yara bu . hepimizin yarası. konu hepimizin konusu. acı da hepimizin acısı.
gelebilsem mutlaka orada olurdum ama ne yazık ki gelme durumum yok.
|
|
~ 229 gün
|
|
| |
psikolog_
|
bedenen olmasada ruhen we kalbimizle her zaman ordayız:(
|
|
~ 229 gün
|
|
| |
ilüzyonist
|
şimdi gerçekten böyle bi organizasyon var mı?
yoksa böyle anma amaçlı falan mı yazdınız??
|
|
~ 229 gün
|
|
| |
*** perihel
|
ingilizce çok saçma olmuş
|
|
2 ~ 229 gün
|
|
| |
*** perihel
|
yarı ingilizce yarı türkçe konuşmak ve aynı zamanda Uğur Mumcu cinayetine tepki göstercek,onu anacak duyarlılıkta olmak:S
***pe®ihel demis ki:
ingilizce çok saçma olmuş
|
|
|
1 ~ 229 gün
|
|
| |
h@nde
|
sen ılk konuyla ılgılı yorumunu yap bence ondan sonra laf sok:) tabı fıkrın varsa bu konu hakkında o kapasıteye sahıpsen:)
evet boyle bır anma amaçlı organızasyon var sanırım başka şehirlerdede var ve arkdaşlar banada bu şekilde gelen bır maılden ben bunu burda duyurmak ıstedım hem ıstanbulda hemde final dönemim oldugu ıcın gıdemeyecegım ama boyle bır olayı duyurmak ıstedım ve dogruda yaptığımı düşünüyorum.
|
|
~ 229 gün
|
|
| |