ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
Satın aldığı vitrin mankeniyle cinsel ilişkiye girerken penisini sıkıştırdı; üreteci firma hakkında şikayette bulundu.
İngiltere'de 31 yaşında bir adam, satın aldığı vitrin mankeniyle cinsel ilişkiye girerken penisini sıkıştırdı. Adam, ürün sergilemek üzere manken üreten firmaya şikayette bulundu. Ürünün kullanıcı dostu olmadığını iddia eden adam, parasını geri istedi.
Ülkenin South Yorks bölgesinde adı açıklanmayan bir kişi, satın aldığı vitrin mankenini evine götürdü. Evde vitrin mankeniyle cinsel ilişkiye girerken penisini sıkıştıran adam, zorlukla mutfağa kadar gidip cinsel organını kurtarmaya çalıştı ancak başarılı olamadı. Uğraşları sonuç vermeyince itfaiyenin yardımıyla bu zor ve gülünç durumdan kurtuldu.
Olayla ilgili olarak, ürünün kullanıcı dostu olmadığı gerekçesiyle üretici firmayı suçlayan adama karşı firma yetkilileri de harekete geçti. Yaklaşık 30 yıldır bu işin içinde olduklarını ve böylesi bir kaza ile ilk defa karşılaştıklarını belirten firma yetkilileri, benzer durumların tekrar yaşanmaması için ürünlerinin uygun yerlerine, Eğlence için değildir ve Sadece sergi amaçlıdır gibi uyarılar yerleştirmeyi planlıyor.
Bundan 3 yıl önce de ABD'de 18 yaşındaki bir genç, sanat galerisindeki bir cansız mankene benzer bir harekette bulunmuştu.
20 Ocak 2008 22:23
aslan67
abazanlıkta sınır tanımamış eleman..tabuları yıkmış resmen..bu ne gopuk hayat,bu ne manyah yaşam tarzı ya,bu ne bohem ya:D
320 Ocak 2008 22:30
elchina
adam o kadar yüzsüzki şikayette bile bulunabiliyor yalnız:D
120 Ocak 2008 22:32
çutee-libertine-
ürün kullanıcı 'dostu' değilmiş! adamın dost anlayışına bak:)
20 Ocak 2008 22:36
aslan67
ya bunun gibi ne haberler var daha..
adamın biri klozete oturduğunda yapışmıştı ve dava açmıştı,neden klozetin üzerine dikkat yapışabilirsiniz yazmadınız diye..
ya da mikrodalga fırın mıydı neydi bir makinenin içine kedi ya da köpek atmıştı elemanın biri,neden kullanım kılavuzunda makinenin içine kedi,köpek konulmamalıdır yazmıyor diye dava açmıştı..böyle sürüyle dandik dava açılıyor amerika'da..cidden bunları bir yerde okumuştum,bilmiyorum artık ne kadar doğrudur..
20 Ocak 2008 22:37
solitary man
adam yanlış ürünü yanlış yerde yanlış şekilde kullanmış... tamamen kullanıcı hatası:D
20 Ocak 2008 22:37
cigdém
ve o davaların biçoğu kazanılıyo açanlar tarafından...
aslan67 demis ki:
ya bunun gibi ne haberler var daha..
adamın biri klozete oturduğunda yapışmıştı ve dava açmıştı,neden klozetin üzerine dikkat yapışabilirsiniz yazmadınız diye..
ya da mikrodalga fırın mıydı neydi bir makinenin içine kedi ya da köpek atmıştı elemanın biri,neden kullanım kılavuzunda makinenin içine kedi,köpek konulmamalıdır yazmıyor diye dava açmıştı..böyle sürüyle dandik dava açılıyor amerika'da..cidden bunları bir yerde okumuştum,bilmiyorum artık ne kadar doğrudur..
20 Ocak 2008 22:39
jascoquein
bilinçli tüketici de ben buna derim :)))
paslı eyfel
haberi şöyle okuyorum
adam vitrin makineye bilmem neyini sıkıştırdı.
alla alla vitrin makinede neyin nesi ki
sonra sms diit diit cvp yazdım
yine ekrana bakıyorm ffffff banane elin salağından ya değiştirecekken
makine manken oluyor
ve kendime gülüyorum :p
aslan67
aynen öyle..hem de çatır çatır..
20 Ocak 2008 22:44
cigdém
boheme uydu mu şimdi bu , uydu sanırım :)
aslan67 demis ki:
aynen öyle..hem de çatır çatır..
20 Ocak 2008 22:44
çirkin!!!
yuuuhh..
firmada şikayetçi olsa keşke. bizim mankene tecavüz etti diye:-))
aşsınlar bi namus davası:-PP
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17282
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.