ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > güncel > sahalardaki olaylar
olay mac saha
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

_ali_
_ali_
sahalardaki olaylar neden her geçen gün artıyo???...bizler ne zaman seyrettiğimiz spordan zevk alcaz???...avrupa liglerini seyrederken böylemi....az önce galatasaray-bursa maçını seyrettim keşke seyretmeseydim,bi bursa taraftarı olarak oynanan oyundan nefret ettim ortada oyun var denirse tabi...

abaca biz ne zaman bu olayları geçcez???
(bu sadece bu maç için deil genellemek gerek)
20 Ocak 2008 21:28   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
öncelikle eğitim şart.
20 Ocak 2008 21:31   mesajın adresini al  

_ali_
_ali_

kesinlikle...

souvereign demis ki:

öncelikle eğitim şart.

20 Ocak 2008 21:32   mesajın adresini al  

ver pacıno
ver pacıno
şart eğitim:)
20 Ocak 2008 21:33   mesajın adresini al  

souvereign jr.
souvereign jr.
bi taraftar stadyuma ne için gider daha onu bilmiyoruz. stadyumda maç izlenir. bizim taraftarlar ise (bizim derken tüm türkiye'yi kastediyorum) stadyuma delici kesici yaralayıcı bilimum aletlerle gidiyorlar.
hadi yanlarında taşıyorlar o aletleri montlarının iç ceplerinde fln. e polis nası sokuyo onları içeri? biraz da polislerde var suç... veya o meşaleler nası giriyor içeri normalde yasak meşale ama maç başlar başlamaz herkesin elinde meşale oluyor.
açıkçası maç izliceksen evinde izliceksin stadyum fln bozar...al eline biranı cipsini otur sıcacık evinde ohhh
20 Ocak 2008 21:37   mesajın adresini al  

tömbeki
tömbeki
maçta olay mı çıktı
20 Ocak 2008 21:39   mesajın adresini al  

_ali_
_ali_
taraftarlar iidi ama iki takım arasında...10dk bi oyun durur mu yaa
20 Ocak 2008 21:40   mesajın adresini al  

tatangalist
tatangalist
bence türkiyede tribün olayları medya tarafından abartılıyor bir futbol maçı düşünün o maçta ne kadar güzellik olursa olsun ( iki takım taraftarları arasında olay çıkmaması birbirlerini alkışladıkları bir maç düşünün ki böyle maçlar ülkemizde var) böyle bir maçta bile mutlaka ufak bir sürtüşmeyi sağ olsun medyamız habe yapıyor.Saha içi olaylara gelince madem lütfen kampanyası yapıldı federasyon adı altında ne iş yaptığı belli olmaya ulusoy yönetimi taraftarlar için deplasman yasaklayacağına,meşale gibi görsel bir şov aracını yasaklayacağına,kendi futbolcularına,birbirleriyle her spor programında kapışan koca göbekli köşe yazarlarına da çeki düzen versin...
20 Ocak 2008 23:04   mesajın adresini al  

solitary man
solitary man
valla ben maçı yerinde .. yani sami yen de seyrettim.. böyle çirkef bir takım hayatımda görmedim... hayatımda gördüğüm en aciz ve en taraflı hakemlerden biri vardı sahada.. cim bom - fener maçları neyse ama.. bursayı bi türlü çözebilmiş değilim... her pozisyonda kavga çıkaran bir kaptanları vardı.. Egemen isminde... bir de maçtan sonra tv de maç içerisinde oluyor böyle şeyler diyor.. yüzsüzlük böyle bir şey... tıpkı bizim hasan şaş gibi..
bir insan takımı yenik durumda iken neden taç atışını engellemeye çalışır.. ve futbolcusuna 'bırak kart görür sakin ol' dediği için 74 yaşındaki bir adamın üzerine neden yürür.. hala çözemedim (lafım Ömer Erdoğan a).. ve hala maçtan sonra, maç boyunca gs aleyhine düdükler çalan hakemin üzerine neden yürürler bunu anlayamıyorum..
maçları iyi takip edin arkadaşlar... bu bursa nın canı daha çok yanacak... üstelik çok zor durumda kalacaklar sezon sonuna doğru...
diğer takımlara gelince.. sivas maçında da olaylar çıkmış... ama sivas içinde normal... yetenekle değil.. hırsla.. yani gazla oynayan bir takım sivas.. hırçınlar.. her maçlarında olay çıkabilir.. normaldir.. üzerlerindeki baskı arttıkça.. kavga çıkarma ihtimalleri artacak.. geri kalan takımlar hakkında fazla yorum yapmayacağım.. bir tek trabzonspor a da dikkat diyorum:D
21 Ocak 2008 03:14   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
21 Ocak 2008 03:22   mesajın adresini al  

yuvayıkan24
yuvayıkan24
sahalardaki olaylar :
sahalarda görmek istediğimiz ve sahalarda görmek istemediğimiz olaylar olmak üzere ikiye ayrılır
21 Ocak 2008 03:35   mesajın adresini al  

comandante
comandante
Olayları sadece Bursaspora mal etmek yanlış olur. Barış ve Sabri de gereğinden fazla bir şekilde gerdiler ortamı. Ama çok çok büyük olaylarda yaşanmadı dünkü maçta. Oyuncuların 90 dakika boyunca mücadele etmelerini, koşmalarını da göz önüne alınca o dakikalarda oyuncuların psikolojik ve fiziksel durumlarını anlayabiliyoruz. O tip itiş kakışları da normal karşılamalıyız. Aşırıya kaçmadıktan sonra her yerde oluyor. Sonuçta otrada hırs ve mücadele var. Tiyatro sahnesi değil orası.
21 Ocak 2008 13:43   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  Sonraki Sayfa >>      şu anda 1 - 12

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009