ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > Premonition(Sıradışı)
jason douglas marcus lyle brown amber valletta nia long sigorta kaza julian mcmahon bill kelly mennan yapo dram gerilim onsezi sandra bullock siradisi premonition
Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

aslan67
aslan67
Linda ve Jim, uyumlu giden evlilikleri ile mutlu bir çifttir. Fakat bu mutluluk, çok da uzun sürmeyecektir. Linda, kocasının bir trafik kazasında öldüğünü bildiren haberi duyunca bütün hayatı başına yıkılır. Ama bu durum çok da uzun sürmeyecektir. Çünkü ertesi gün kocası, hiçbir şey olmamışçasına geri döner.

Acaba bütün bu olanlar bir yanılsamadan mı ibarettir, yoksa bir önsezi midir? Linda, belki de olacakları önceden hissedebilen bir önseziye sahiptir. Bunun farkına varması ile başına gelecek bu trajediden kaçınmak için elinden gelen herşeyi yapmaya çalışacaktır.

Tür : Gerilim / Dram
Gösterim Tarihi : 6 Nisan 2007
Yönetmen : Mennan Yapo
Senaryo : Bill Kelly
Görüntü Yönetmeni : Torsten Lippstock
Müzik : Klaus Badelt
Yapım : 2007, ABD , 110 dk.
Oyuncular:Sandra Bullock (Linda) , Julian McMahon (Jim) , Nia Long , Amber Valletta , Marcus Lyle Brown (Bob) , Jason Douglas (ER Doctor)

Biraz önce izledim de gerçekten etkileyici bir film..Yer yer insanı geren,bazen de dramı ön plana çıkaran bir yapım..Sandra Bullock'un performansı süper..Filmin içeriğinden fazla bahsederek gizemi bozmak istemiyorum yoksa söylenecek çok şey var;ama heralde benim başıma gelseydi bu kafayı yiyebilirdim:)Kurgu gayet güzel işlenmiş..

imdb puanı ise bu filmin bana göre hak etmediği bir puan olan 5.6/10.0..Bu oran diğer sinema sitelerinde 7.7 ila 8.9 idir..Ki son verdiğim oranları hak eden bir filmdir..
20 Ocak 2008 13:15   mesajın adresini al  

cigdém
cigdém
güzel film...
20 Ocak 2008 13:23   mesajın adresini al  

max.j.one
max.j.one
Oyuncuyu okuduğum anda tahmin ettim nasıl bir Film olduğunu.

Sonuçta Sandra Bullock :))
20 Ocak 2008 13:24   mesajın adresini al  

atalay
atalay
adam suçlu arkadaş..:)
20 Ocak 2008 15:13   mesajın adresini al  

azazelfaik
azazelfaik
size yeni bi film.... I am a legend....
20 Ocak 2008 15:20   mesajın adresini al  

denizhan
denizhan
filme bilemiyorum ama zamanında afişi çok başarılı bulmuştum.
hala da buluyorum =)
20 Ocak 2008 19:57   mesajın adresini al  

izler__
izler__
cok gusel cok bi film...2kere izledim sanırım 3.kez de izlerim :D
21 Ocak 2008 19:45   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 7

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2008