İyi de neden istemiyor onu da söyle yane? Daha tanımadan. Adımızı mı beğenmemişler?
Önce teşhisi tam yapmak sonra da tedaviyi söylemek lazım:S
sebepsiz de olabiliyor. Misal ben yaşıyorum. Kimseyi istemezler,sevmezler, ayrılmam için can atarlar. Sana göre değildir muhabbetleri döner evde. Kavga edersin sevgilinle anlarsalar onlardan mutlusu olmaz gibi gibi...
Sadece kıskançlık. Benim turşumu kuracaklar da o sebepten.
120 Ocak 2008 14:52
monikaaa
yok öyle bi ihtimal, benim gibi adamı bulcaklar da istemiycekler... yok yeee :P
20 Ocak 2008 15:05
osge
daha tanımadan öle bi önyargı olduysa tanışırım çnkü tanıyınca kesin sewerler:):):)
20 Ocak 2008 15:10
atalay
aile filan dinlemeyeceksin.
hepsine cephe alırım.
kıza da cephe alırım.
ailesini dinlemeyip gelmeyecekse hiç işi yok :Pp
120 Ocak 2008 15:18
-suz
siz de onları istemeyin
kovulmayın istifa edin
20 Ocak 2008 16:00
işte geldim=)
tamam istese ii olur tabi ailesi ama beni sevmek ve istemek zorunda deiller şimdi açık konuşmak gerekirse..önemli olan sevgilimin beni istemesi...eğer o beni istiosa gerçekten ve bişeylere karar vermişsek aileside dahil herkesin bize saygı duyması gerekir..tabiki bu saygı karşılıklı olur..
20 Ocak 2008 16:04
! ßlaq~ßerry
beni tanimadan önce ön yargili davranmislarsa öncelikle tanismaya calisirim ... yani tabi sevgilim de niyeti ciddiyse en azindan tanismaya calisilmali bence ve onlara karsi olumlu yaklasmaliyim ..
ama tanidiktan sonrada istemezlerse pehhh keyifleri bilir .. en azindan cabaladim olmadi derim .. kendileri kaybeder ...
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17273
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.