aslında o veya bu şekilde benim dediğim olmuş oluyor..babamın sölediklerini kaale almayabilirdim de..nitekim babam öle ota boka karışmaz ve her ne kadar sevgilimi sevmemiş de olsa illa ayrılın demez sen bilirsin der..
yani ben bilirim yavız :))
21 Temmuz 2008 15:51
aburcuburcu_
sevgilim beğenmezse ailemden ayrılırım ben
enigmasis demis ki: beğenmezse ailen sen ayrılır mısın sevgilinden
bakamsınlar be evde kaldım zaten bi de efendilere bakarsa küllüm yanarım:)
limor demis ki: Valla bizim kızlar serseri tipleri çok sever ondan sonra o serseri tipler 30 yaşında iddia parası iiçin hatunun maaşını, rakı parası için evdeki birikmişi alıyor. Dost falan tutuyor.
cok doğru bi tespit kızzlar gözünü acın efendi adamlara bakın!!
21 Temmuz 2008 15:53
dr enigmasis
bugünkü ailesine saygı duymayan..sevgilisiyle aile kurduğu zaman onada saygısı olmaz..bu sevgiliyi sevmekten cok insanın kendisini sevmesi ve bencilliği bana kalırsa böyle
aslan67 demis ki: Kim ne derse desin herkesin tek bir ailesi var..
21 Temmuz 2008 15:54
lalala lalala
hiç ayrılmam
21 Temmuz 2008 15:54
dr enigmasis
aburcuburcu_ ya yine yazını alıntı yapamadım:)
enigmasis demis ki: bugünkü ailesine saygı duymayan..sevgilisiyle aile kurduğu zaman onada saygısı olmaz..bu sevgiliyi sevmekten cok insanın kendisini sevmesi ve bencilliği bana kalırsa böyle
21 Temmuz 2008 15:55
sumud_
bakamsınlar be evde kaldım zaten bi de efendilere bakarsa küllüm yanarım:)
:D hhahhahahha meraklanma her kelin bir kör alıcısı vardır...:)
21 Temmuz 2008 15:55
seze®sson
beni istemeyeni ben hiç istemem :D
21 Temmuz 2008 15:56
yerleyeksan
aslan67 demis ki: Kim ne derse desin herkesin tek bir ailesi var..
şimdi Arslan üstad duyarlı yorumların için öncelikle tşk edeirmde..
şunuda belirtmeden geçemeyeceğim..
eğer kız arkdaşımın..Ailesi kızın geleceğiyle oynuyorsa..o Tek aile kavramı olmuyor işte.. ne aileler var..sırf inatları yüzünden..olmadık işlere kalkışıyorlar..benim böyle bir şey geldi başıma ordan biliyorum. 11 yıl 3 ay bir ilişkim oldu..sonunda gelecek kaygısı yüzünden bitti. görünürde..herşey güzel görünüyor..KİMSE YOĞURDUM EKŞİ DEMEZ:) Hele bir adım yaklaş evliliğe bak gör o zaman..Allah sana en hayırlısını nasip etsin arslan kardeşim..
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17273
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.