anthony casso cesare demis ki: En iyisi görücü usülü evlenme.
İhalesi ailende kalıyor
21 Temmuz 2008 14:02
seze®sson
vay kara vicdanlılar vaay :d
21 Temmuz 2008 14:02
deepdivee
bu bi çok kez başıma geldi kız ağlıyarak yanıma gelir babam senden ayrılmamı istiyor sen serseriymişsin
ayrıl o halde benden
sensiz yapamamki
sonuç bu aşk aileyi falan pek dinlemez ......
21 Temmuz 2008 14:03
jaja of opobo ® .iz
bence aileler önemlidir...arada sorun varsa evlilikte de sorunlar çıkabilir
21 Temmuz 2008 14:03
sumud_
evli biri yok mu burda ona soralım:D
21 Temmuz 2008 14:06
luca leotardo
Valla bizim kızlar serseri tipleri çok sever ondan sonra o serseri tipler 30 yaşında iddia parası iiçin hatunun maaşını, rakı parası için evdeki birikmişi alıyor. Dost falan tutuyor.
Aileler de bunu bildiği için söylüyor da kızlar , nasıl derler aşkın gözü kör onlara,
zaten kızların gözü açık olsa da sever gereksiz adamı
ondan sonra da aileyi gör.
Zaten düğünde ağlayan annelerin çoğunun sebebi odur. Damadı istemiyorlardır ondan ağlarlar:)=
21 Temmuz 2008 14:06
deepdivee
ama şuda bi gerçek ki serseri tipler aşık etmeyi çok ii bilir :))
anthony casso cesare demis ki: Valla bizim kızlar serseri tipleri çok sever ondan sonra o serseri tipler 30 yaşında iddia parası iiçin hatunun maaşını, rakı parası için evdeki birikmişi alıyor. Dost falan tutuyor.
Aileler de bunu bildiği için söylüyor da kızlar , nasıl derler aşkın gözü kör onlara,
zaten kızların gözü açık olsa da sever gereksiz adamı
ondan sonra da aileyi gör.
Zaten düğünde ağlayan annelerin çoğunun sebebi odur. Damadı istemiyorlardır ondan ağlarlar:)=
21 Temmuz 2008 14:07
sumud_
Valla bizim kızlar serseri tipleri çok sever ondan sonra o serseri tipler 30 yaşında iddia parası iiçin hatunun maaşını, rakı parası için evdeki birikmişi alıyor. Dost falan tutuyor.
cok doğru bi tespit kızzlar gözünü acın efendi adamlara bakın!!
21 Temmuz 2008 14:15
rus ruleti
vallhi kendimi kabullendirmek gibi bir çabam olamaz zaten ben kendimi biliyorsam ilerde o kişiyle evlensem bile ailesine karşı hep kin güderim siz beni zamanında istememiştiniz diye oyuzden mutlu olacağımı pek sanmıyorum o kişiyle yollarımı ayrırım iki tarafın gönlü olmalı mutlaka evlenmem için..
21 Temmuz 2008 14:26
nilgün_
sevdiğim insanın ailesi beni istemezse yapacak bişey yok ayrılırız. sonuçta ben evlendiğim adamın ailesine bi şekilde dahil olucam. istenmediğimi bile bile katıldığım bi ailede mutlu olmam ne derece mümkündür ki? hem ben sıkıntıya düşücem hem de eşim. onun ailesi sonuçta. onu arada bırakıp sıkamam. gerçi beni beğenmiicek aile yok o da ayrı mesele :))
(şımardım:p)
21 Temmuz 2008 14:35
yerleyeksan
aslan67 demis ki: Konuda bir eksiklik mevcut..Ailem daha tanışmadan kızı neden istemesin ki?
kıza sorarım..sen bu kadarl akıllısında ailen nedne bu kadar gerizekalı diye..?
kızı istmeye giderken..çukulata yerine ailenin tüm fertlerine yetecek kadar Muz alır götürürüm ellerimel yediririm..fosfatt beyin hücreleri için biçilmiş kaptandır..
Hertürlü...içine ederim böyle Faşist zihniyetin..!!!
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17273
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.