| |
p.* selin akay*
|
hadi bakalım günün sorusu...
önce beylerden baslayalım:
sevgiliniz var ve cok seviyorsunuz. ama aileniz mustakbel sevgilinizi henuz gormemelerine ragmen istemiyor ve evde büyük olaylar cıkıyor bu yuzden. ne yaparsınız? ve sebep ne olabilir? (henuz tanısmamalarına ragmen)
veee kızlar:
sevgilinizin ailesi henuz sizi tanımamıs olmalarina ragmen istemiyor. reddediyor. tepkiniz, hatice, netice ne olur?
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
anack-su-namun
|
yarım eLma gönüL aLma.....eğer çok istiyosam,yani ne ßiLim tanı$mak faLan çok önemLiyse,annesiyLe ßir vesiLe sayesinde tanı$ırım ama sevgiLisi oLduğumu ßiLmeden.....anneyi kavradımmı,gerisi geLir.....heLe yanıma çekeßiLirsem ne aLa....kaLeyi içten yıkmak gerek değiLmi....
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
tutaste
|
|
|
1 ~ 231 gün
|
|
| |
kiss ekaton epta
|
Annem ve babamla tanıştırırdım, onlar beğenirlerse olur, beğenmezlerse olmaz. Hemen anne kuzusu geyiği yapmayın açıklamasını da yapıyorum.
Çünkü neden derseniz, aileler biraz daha gerçekleri görebilirler, sonuçta onlar tecrübe yaşamışlar. O an çocuk aşk sarhoşluğu içindedir, belki kızın-erkeğin görmediği eksik yanları vardır ve aile bunları görebilir...
dip not : konu daha önceden açılmış ama eski tarihli, burdan devam edelim (:
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
p.* selin akay*
|
tutaste verdigin topic basligi:
sevgilinin ailesi ailenle uyusmazsa ne olur?
benim dedigim konu ondan bir hayli farklı :) yani aralarında daglar kadar fark var. hatta benzer tarafları yok desem yeridir
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
_lulu_
|
tanışma yolu arardı..eger benimla tanstıktan sonrada bana karsı tutumları kötüyse ozmn durumu gözden geçiririm
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
solitary man
|
bu başlık açılmıştı falan desem neye yarar:p hiç bir şeye:)
onun için... sevgilimin ailesi istemezse.. bende onları istemem:p sevgilimi arada bırakırım:p ya ben ya ailen diye:D sonra da evde kalırım heralde:D olsun:D
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
..!!onur
|
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
solitary man
|
bende geçen sefer kaçırırım demiştim:p önceki başlıkta:p
e kaçırdın diyelim:D kız tutturdu.. ben anamı özledim babamı özledim falan diye:p ne yapacaksın onur? sorarım sana:D
..!!onur demis ki:
kacırrım :D
|
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
..!!onur
|
saten o zman hevesim geçer :p
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
grey.
|
sevgilinizi size uyan, sizi tanıyan, bilen biri olarak seçiniz efendim, bu durumda böyle bir problem karşınıza bile çıkmaz....
|
|
1 ~ 231 gün
|
|
| |
solitary man
|
yaw tamam işte.. sevgilini çok iyi tanıyorsun.. biliyorsunki kaçırsan işe yaramayacak:D annem babam diye ağlayacak:D olur yani olmamış şey değil:D
e ailesi de istemiyor:p vallahi bilmem kaç bilinmeyenli denklem oldu:D
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
aslan67
|
Konuda bir eksiklik mevcut..Ailem daha tanışmadan kızı neden istemesin ki?
|
|
2 ~ 231 gün
|
|
| |
cigdém
|
kafalarında önceden tasarlanmış bir eş adayı varsa siz kimi getirirseniz getirin istemezler onlar :)
ayrıca beni istemeyeni ben hiç istemem...
|
|
~ 231 gün
|
|
| |
solitary man
|
ailen geline karşı demek:p :)
kendileri sana gelin bulmuşlar senin getirdiğini istemiyorlar gibi bir şey:D
çok fena açıklarım... neden açıklıyorsam artık.. neyse:D
aslan67 demis ki:
Konuda bir eksiklik mevcut..Ailem daha tanışmadan kızı neden istemesin ki?
|
|
|
~ 231 gün
|
|
| |