o zamanlar hareketli fotolar vardı biz ondan bakıoduk hey gidi günler hey ilk orda gördüm bunu bööle sayfaları çeviorduk bi baktık hatun gelmiş ne oluo lan dedik
19 Ocak 2008 22:52
apiko
ahhaha ben sıçtım valla :))
19 Ocak 2008 23:20
under a violet moon
ilk gördüğümde tırsmıştım yaw :D ama tırsalı bayağı bi sene geçtii :))
19 Ocak 2008 23:21
apiko
ahaha ben nerdeyse baarcaktım annee!!! diyee
19 Ocak 2008 23:24
solitary man
ben bakıyorum bakıyorum.. ama olmuyor :) bakmayı bile beceremiyorum heralde ya:p neyse :)
19 Ocak 2008 23:33
max.j.one
komik
20 Ocak 2008 09:54
! ßlaq~ßerry
bi kac yil önce görmüstüm .. :) .. cok korkmustum ya bide evde tekim pc basinda isiklarda sönük :)
20 Ocak 2008 12:01
hatun
ya hayır geliyon ßari o kadar ßekLetme..madem ßekLeticen sırıta sırıta geLmede korkaLım......öLe iz ßırakır gißin geçmede annayaLım.......iki saniye daha dur ki ßakaLım....
20 Ocak 2008 12:09
kertenkelebek
tee yıllar önce göndermişti bi arkadaş bunu.. Kapının ordaki şeyi anlamadım bi baksana tarzı bişey demişti.. hani bak ilginç bişey çıkçak da değil :) Gece gece acayip tırsmıştım ne yalan söyliyim..lisedeydim sanırım :)
20 Ocak 2008 12:50
aslan67
Bundan kat kat korkutucu slaytlar elimde mevcut;ama kalp sağlığınızla ilgili bir belge almadan göstermem:P
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17271
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!
Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.