ipuçları, yani etiketler; sitede dolaşırken içeriğe kolay ulaşmanızı sağlayacak sözcüklerdir.
bu anahtar kelimeler ile forum başlıklarını, grupları birbiriyle bağlayabilir, kategorize edebilirsiniz.
örnek başlığımız "hababam sınıfı" olsun; iyi ipuçları: mizah,rıfat ılgaz,sinema,kemal sunal,domdom ali,inek şaban,adile naşit
kötü ipuçları: çokkk komikk,bunun adı neydi unuttumm,bi bakar misiniz,çok egleniyorum,pffff
ekleyeceğin ipuçları -adı üstünde ipucu- mutlaka başlıkla ilgili olmalı!
artık bu başlığa ipucu ekleyebilecek kıvama gelmişsindir! bol şans
resimdeki kapı da duran mavi seye 20-30 saniye dikkatlice bakın çok gizemli bir sey oldugunu göreceksiniz...bunu bilenler bakmaya bilir tabi:))
19 Ocak 2008 22:35
yokum ben artık...
resme sağ tıklıyoruz *.gif
yani ne? hareketli resim.
30 saniye sonra oraya çıkıyor. yapmayın, bakmayın.
19 Ocak 2008 22:36
extremo
hatun geç gelior 20 30 dan fazla canı skılıo adamın
(1) 19 Ocak 2008 22:37
ver pacıno
a.q yani :::::::)) oğlum bilmeyenler olurdu laa sıctiniz konuya:)))
19 Ocak 2008 22:38
aslan67
ciddiyim bunu göreli 3 sene oldu:)
(1) 19 Ocak 2008 22:41
ver pacıno
oğlum ne yapalım 3 sene önce face mi vardi:))) benim pc 1,5 yıl önce alındı düsün artık:D
aslan67 demis ki:
ciddiyim bunu göreli 3 sene oldu:)
19 Ocak 2008 22:42
dr_fb_li
abi ilk gördümde büüyk bi adrenalin deşarjı oldu çok tırsmıştım ya bide bakıyom bakıyom ne cıkacak aq diye sora birden
19 Ocak 2008 22:42
extremo
ortam da süper ha
19 Ocak 2008 22:44
ver pacıno
vayy be ortaokul ha ben bilgisayarla lise 2 de tanistim o da ders vardi 3 kişi otururduk ve net yoktu:)))
tosi demis ki:
ortaokulda görmüştüm bunu sdfsdf hatta ciddi bi anısı vardır bunun arkadaşlarla..
19 Ocak 2008 22:46
n.o.i.e.s.iz
hay ağuna koyim...
19 Ocak 2008 22:50
extremo
o zamanlar hareketli fotolar vardı biz ondan bakıoduk hey gidi günler hey ilk orda gördüm bunu bööle sayfaları çeviorduk bi baktık hatun gelmiş ne oluo lan dedik
19 Ocak 2008 22:52
apiko
ahhaha ben sıçtım valla :))
19 Ocak 2008 23:20
under a violet moon
ilk gördüğümde tırsmıştım yaw :D ama tırsalı bayağı bi sene geçtii :))
19 Ocak 2008 23:21
apiko
ahaha ben nerdeyse baarcaktım annee!!! diyee
19 Ocak 2008 23:24
ms_kalpsiz
bi kac yil önce görmüstüm .. :) .. cok korkmustum ya bide evde tekim pc basinda isiklarda sönük :)
20 Ocak 2008 12:01
hatun
ya hayır geliyon ßari o kadar ßekLetme..madem ßekLeticen sırıta sırıta geLmede korkaLım......öLe iz ßırakır gißin geçmede annayaLım.......iki saniye daha dur ki ßakaLım....
20 Ocak 2008 12:09
kertenkelebek
tee yıllar önce göndermişti bi arkadaş bunu.. Kapının ordaki şeyi anlamadım bi baksana tarzı bişey demişti.. hani bak ilginç bişey çıkçak da değil :) Gece gece acayip tırsmıştım ne yalan söyliyim..lisedeydim sanırım :)
20 Ocak 2008 12:50
aslan67
Bundan kat kat korkutucu slaytlar elimde mevcut;ama kalp sağlığınızla ilgili bir belge almadan göstermem:P
20 Ocak 2008 13:05
souvereign jr.
korkut bizi aslan'ım :P
20 Ocak 2008 13:20
aslan67
böyle şeyler önceden bilinirse yeterli korkutuculuğu sağlayamaz..şimdi herkes korkmaya odaklanınca sonunda öyle bir yaratığın çıkacağını bekler..bunu en olmadık anda koyacağım bu başlıkta beklemeyin:)
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu özelliği kullanabilmek için siteye giriş yapman lazım.
Bu başlığı arkadaşlarının inceleyebilmesi için bloguna veya web sayfana ekleyebilirsin!
Başlığın sadece adresini eklemek istiyorsan şu URLyi yazman yeterli:
http://www.ortakantin.com/forum/17271
Başlığı adıyla birlikte web sayfana eklemek istiyorsan, gerekli HTML kodlarını kutunun içinden kopyalayıp kendi web sayfanın kodlarının arasına ekleyebilirsin:
Sen de binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin. Hemen üye ol!
Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!