ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > sinema-tv > The Cable Guy(Baş Belası)
leslie mann matthew broderick kablolu yayin komedi ben stiller jim carrey bas belasi the cable guy
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 5

aslan67
aslan67
Ben Stiller'ın yönetmen olarak imzasını attığı The Cable Guy, Amerika'da yaşanmakta olan teknoloji çılgınlığını merkez almış bir güldürü. Televizyonuna kaçak kablolu televizyon bağlatmak isteyen Steven Kovacs'ın hikayesini anlatan The Cable Guyın başrollerinde Jim Carrey ve Matthew Broderick var. Steven Kovacs kendi halinde, nişanlısıyla evlilik hazırlıkları yapmakta olan genç bir adam, ancak içine kapanık ve oldukça sorunlu bir elektrikçiyle karşılaşınca hayatı mahvoluyor. Toplumdan dışlanmış, agresif ve çoğunlukla da manik-depresif bir kişiliğe sahip olan bu adam, adım adım Steven'ın hayatına işliyor, ve onu intikam alınacak bir hedef olarak seçiyor. Bunun nedeni de kendisini dışlayan toplumu Steven'ın kişiliğinde somutlaştırması, ve onu cezalandırmak istemesi.. The Cable Guyın başrol oyuncusu Jim Carrey, filmi şöyle anlatıyor: Bu film hem çok itici, hem de sizi koltuğunuzdan aşağı düşürecek derecede komik. Sanırım bu filmi Alfred Hitchcock'un Jerry Lewis'le tanışması olarak tanımlamak en doğrusu olacak..

Oyuncular: Jim Carrey,Matthew Broderick,Leslie Mann,Jack Black,George Segal
Yönetmen:Ben Stiller
Senaryo :Lou Holtz Jr.
Görüntü yönetmeni:Robert Brinkmann
Müzik:John Ottman
Tür:Kara Komedi
Yapım:ABD 1996 91 dakika (Renkli)
Yapımcı Firmalar:Columbia Pictures Corporation, Licht, Mueller Film Corporation

Biraz önce izledim filmi..Jim Carrey'nin oynaması dolayısıyla devamlı kahkaha atacak bir modda bekliyorsanız yanılırsınız;ama filmde süper sahneler mevcut:D

Özellikle 3 bölüm vardır ki enfes,gülmekten karnınıza ağrı girebilir,o derece:)Jim Carrey'nin performansı süper zaten..Matthew Broderick'i de unutmamak lazım..Filmin yönetmeni olan ünlü aktör Ben Stiller'ın da filmde küçük bir rolü vardır..Ama yönetmenlik pek gitmemiş kendisine,oyuncu olaraksa çok iyi olduğu kesin..

imdb puanı 5.7/10.0 gibi filmin hak etmediği bir oran..Bir 7.2 olabilirdi bence:)Bu oran diğer sinema sitelerinde 7.0 ila 8.5 arasında değişmektedir..

Tam bir baş belası görmek istiyorsanuz tavsiye ederim,ayrıca bu film meşhur karaoke sahnesiyle tanınır,işte o sahne:

http://www.youtube.com/watch?v=VhtIydTmOVU

Tabii ki youtube'a erişim engellendi;fakat izlemenin yolları başka başlıklarda anlatıldı:)
19 Ocak 2008 15:29   mesajın adresini al  

-sokarca-
-sokarca-
ali g le karıstırlan bas belası :)
19 Ocak 2008 18:28   mesajın adresini al  

boomerang ¹³
boomerang ¹³
somebody to love! harikasın jim carrey.. :o)
19 Ocak 2008 23:37   mesajın adresini al  

solitary man
solitary man
bu filmin en sevdiğim kısmı orasıdır:))
jim carrey nin kareoke yaptığı sahne.. inanılmaz söylemiş:D

boomerang ¹³ demis ki:

somebody to love! harikasın jim carrey.. :o)

19 Ocak 2008 23:44   mesajın adresini al  

sundancekid
sundancekid
bu adam beni hep şaşırtmayı başarmıştır.
~ 15 gün   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1      şu anda 1 - 5

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009