ana sayfaya dön
ÜYE OL  GİRİŞ 

başlık ara

forum
forum > teknoloji > telefon önerileri
mesaj ekleyeni başlık aç forum ana sayfası facebook'ta paylaş!

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

gregory house
gregory house
hatta bence git bi fotograf makinası al bi usb stick al bide ucuz bi telefon al aynı para
3 Ocak 2006 23:42   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
V3 bi kere biraz geniş bi telefn.. o inceliğe o genişlik yakışmamış bence..ve hafızası dahili..arttırılamıyor malesef.. sadece çok şık bi telefon o kadar. özellikleri çok fazla degil..
3 Ocak 2006 23:48   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
bence en mantıklı olanı normal bi telefon alıp, kalan paraya 2 mp dijital kamera ve mp3 player almak..o paraya bunları yapablirsin bence..ama hepsini bi arada taşıym diyosan telefonun kamerası ve mp3 player kalitesi yeterli olmaz.. w800i alacaksın ki olsun :)
3 Ocak 2006 23:50   mesajın adresini al  

vulcao
vulcao
s60 yazılımı olan bır telefon almanı tavsiye ederim yakın zamanda Bütün GSM operatorlerı 3G ye geccek 2006 ıkıncı yarı basında bu yuzden bır cok 3G avantajlarından yararlanman ıcın ıcınde işletim sıstemı S60 olanları sec derım ;)
3 Ocak 2006 23:50   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
Series 60=Symbian..
bu özellik telefonun yazılımının güncellenmesini, telefona çeşitli programlar yüklenmesini olanaklı hale getiriyor.. süper bi özellik.. mesela bende siemens SX1 var.. telefondan msn e giriom falan. sınırsız video ceken programlar kurabiliyorum telefona.. çok yararlı bişe.. ama bi zaman sonra insanın hevesi geçiyor..
3 Ocak 2006 23:54   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
benim için mp3 çalması hiç önemli değil.mp3player var.ama dijital kameram yok.kamera özelliği güzel olur.
3 Ocak 2006 23:58   mesajın adresini al  

moviebiker
moviebiker
2. el istemiyorum ya.
4 Ocak 2006 00:02   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
ya abi cep telefonun kamerasından ne hayır gelir..kamera alacaksan 200 milyona bi telefon 300 milyona da bi kamera al bence..telefonunkinden 5 kat kaliteli olmuş olur.. nokia 6021 sanırım kamerasız ve blutooth lu. bence onu al sen.. kalan paraya da dijital bi kamera..
4 Ocak 2006 00:05   mesajın adresini al  

æ
æ
abi ya ben kamerasız mp3 süz ama telefon olarak bol ozellikli bişi arıyorum.... bole bişi warmı?
4 Ocak 2006 00:05   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
nokia 6021 işte.. bluetooth u var yeter o zaten.. çok özellik derken nasıl özellikler olsn ki?
4 Ocak 2006 00:08   mesajın adresini al  

damla
damla
ya v 3 güzel çok hoş annemde var kullandım bende ama kullanışsız...:Dama şekil hani:D fiyatına göre az özellik var
4 Ocak 2006 00:12   mesajın adresini al  

çokrail
çokrail
ya arkadasın ceker resmi sen de ondan BT ile alırsın..cep telefonunda otlanma diye buna diyoz biz..abi bi resimc ekip bana atsana be :D
onun dışında BT illa ki resim için gerekli deil.gerekli seyleri de BT ile atarsın telefona sonra geri alırsın.Bt hızlı bveri transferi saglar.kızılötesi ile kasacagına BT ile hemen gelir dosyalar işte..
4 Ocak 2006 00:13   mesajın adresini al  

Sayfalar: 1  2  3  4  << Önceki Sayfa  Sonraki Sayfa >>      şu anda 25 - 36

sen de yazmak ister misin?
Binlerce üniversiteli gibi ortakantin'e katılabilirsin.
Hemen üye ol!

Bu foruma yorum eklemek için siteye üye olman veya giriş yapman gerekiyor.

Üniversiteliler ortakantin forumlarında gündemi takip ediyor, arkadaşlarıyla ve diğer üyelerle fikir alışverişinde bulunuyor ve sınırsızca mesajlaşıyor!

Üye olmak, profilini ve fotoğraf albümünü oluşturmak için buraya tıkla.
ortakantin.com bir expodea üretimidir (c) 2005-2009